pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Κλάψτεεεεεεεεε ρεεεε,κλάψτεεεεεεε!!!και το βαζει να καιει την αθηνα...
Κλάψτεεεεεεεεε ρεεεε,κλάψτεεεεεεε!!!και το βαζει να καιει την αθηνα...
Eλπιζω οχι,πραγματικα απευχομαι να γινει κατι τετοιο.
Δεν ξέρω αν η πληροφορία είναι αληθινή αλλά φαντάζεστε κανά χτύπημα αλα Μαδρίτη στην Αθήνα με καμια 200αρια νεκρούς από μουσουλμάνους εξτρεμιστές;
πςςς διανα (δεν) πετυχες!Εγώ όμως σε εσένα αναφερόμουν.
Νευράκια Μεμούλα; Γιατί, τσακώθηκες με τη φιλενάδα σου τη Ροζαλίτσα για κάνα γκόμενο;
Ελπίζω πως όχι ...αν είχαν καποιοι σειρά θεωρητικά αυτοί θα ήταν οι Ιταλοί για τους οποίους η επιλεκτικότητα των εξτρεμιστικών χτυπημάτων(μόνο στρατιώτες έξω και τίποτα στην Ιταλία) δείχνει οτι μεχρι στιγμης θεωρητικά πάντα, υπάρχουν κάποιοες σταθερέςΔεν ξέρω αν η πληροφορία είναι αληθινή αλλά φαντάζεστε κανά χτύπημα αλα Μαδρίτη στην Αθήνα με καμια 200αρια νεκρούς από μουσουλμάνους εξτρεμιστές;
πςςς διανα (δεν) πετυχες!
σιγουρα (δεν) εισαι ψυχολογος!
γιαυτο τις κρισεις καλυτερα κρατα τες για παρτη σου!
Για το νομο Ραγκουση που κριθηκε ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ οπως βλεπεις ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ!Eλπιζω οχι,πραγματικα απευχομαι να γινει κατι τετοιο.
Αν γινει ομως πρεπει την ιδια μερα να σφαγιαστουν οι 300 πουστηδες στη Βουλη μιας αυτοι και οι προηγουμενοι δημιουργησαν το προβλημα και ΟΛΟΙ οι μεταναστες ανεξαρτητου χρωματος/χωρας/συμπεριφορας,οταν απο τους 1000 οι 10 μονο ειναι σωστοι τι να το κανω εγω?
Νευράκια Μεμούλα; Γιατί, τσακώθηκες με τη φιλενάδα σου τη Ροζαλίτσα για κάνα γκόμενο;
Κλάψεεεε,κλάψεεεε μέχρι να ξεθυμάνεις!!!Για το νομο Ραγκουση που κριθηκε ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ οπως βλεπεις ΤΟ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ!
Ε ρε τι εχει να γινει ετσι και ακυρωθουν οι δημοτικεεεεεες
οσο χαρηκατε χαρηκατε κυριε Καμινη, κυριε Μπουταρη, κυριε Κωσταντινου !!! Λαθραια εισειλθατε στον δημο! Αφου λαθραιοι σας εψηφισαν! Πισω στα κλυβια σας!
Ναι μιλω! γιατι δεν μπινελικωνω ανεξελεγκτα ουτε κατα τυχη! αΥΤΟΥς ΠΟΥ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΩ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! Αμα δεν σου αρεσει μη με παρακολουθεις! η δημοκρατια δεν εχει αδιεξοδα που ειπε και ο πορδοπαπος νωριτερα!Μιλάς για κρίσεις ενώ είσαι με ένα μπινελίκι στο στόμα;
τι εννοεις?Και μετά ξύπνησες, ε;
Εμένα λες ρε;;;παπαζολάκο σου την έχει βαρέσει άγρια ε?
τι ποστάρεις ρε?
Μεμούλα, μήπως έχεις περίοδο και γι'αυτό είσαι τόσο νευρικιά;
Ναι μιλω! γιατι δεν μπινελικωνω ανεξελεγκτα ουτε κατα τυχη! αΥΤΟΥς ΠΟΥ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΩ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! Αμα δεν σου αρεσει μη με παρακολουθεις! η δημοκρατια δεν εχει αδιεξοδα που ειπε και ο πορδοπαπος νωριτερα!
τι εννοεις?
θα τολμησει το ΠΑΣΟΚ να παρακουσει το ΣτΕ?
έχεις πάει ποτέ σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα?Όχι παντού,όχι πάντα.
Ισλαμιστές υπάρχουνε σε αρκετές χώρες κ μια χαρά έχουνε προσαρμοστεί.
Το παν είναι η προσαρμογή που θα γίνει λοιπόν...
καλως! σεβαστο! μην ασχολεισαι μαζι μου λοιπον εφοσον εγω ουδεποτε ασχοληθηκα μαζι σου!Το αξίζουν κατά την απόψη σου. Όπως και εγώ σου είπα αυτά που σου είπα κατά την δική μου.
Παπάρια ξέρεις πάλι.έχεις πάει ποτέ σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα?
καμιά Αγγλία,γερμανία<Ιταλία κοκ?
να δεις τους τούρκους στο δρόμο,στο μετρό,στα μαγαζιά...
το πώς είναι ντυμένοι, το πώς συμπεριφέρονται, το πώς...μυρίζουν...!
έχεις πάει?
απ΄ όσο ξέρω ΟΧΙ.
Αλλά παρόλα αυτά έχεις άποψη.
και μιλάς με τόση αγένεια σε άτομα που δεν αντιλαμβάνεσαι καν τι λένε.
Απλά διαφωνείς μαζί τους....ό,τι κι αν λένε.
εύγε νέε μου.
και ΠάΠιος.