Νέα

Ξύλο στον προοδευτικούλη Στέλιο Μάινα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poppop
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 596
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Είπα μισαλοδοξία και ήταν σαν να άκουσες το όνομα σου έ; Σου λέω λοιπόν και εσένα ότι το πρόβλημα δεν είναι ότι μισείς τους αλοδαπούς στην Ελλάδα ή το Ισλάμ γενικά. Μπορεί και εγώ και άλλοι που διαφωνούν μαζί σου να τους μισούν περισσότερο. Το πρόβλημα σου είναι ότι ψάχνεις εναγωνίως κάτι να μισείς και να πολεμήσεις. Αυτό μπορεί να είναι ο πακιστανός μπορεί να είναι και ο γείτονας σου.
Απλα εκανα λαθος στην παραθεση, δεν αναφερομουν σε σενα, να με συμπαθας...το εχω διορθωσει

OP
OP
poppop

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
1)Το ξέρω ότι συντειρητικοποιείται,αλλά ταυτόχρονα μένουνε μακριά από ακραιά φαινόμενα τύπου επαναπατρισμού...απλά θωρακίζονται.Εγκλήματα τιμής ρε αμπάλε δεν έχουνε σχέση με τους μετανάστες
Ρε μαλάκα πλιιιζζζ δηλαδή αλλά μη σπαμα΄ρεις συνεχώς αμα δε γνωρίζεις το θέμα ...έλεος δηλαδή
www.huffingtonpost.com/2009/02/13/afghan-immigrant-convicte_n_166645.html][size=16pt]Afghan Immigrant Convicted In "Honor Killing" Of Sister In Germany[/size][/url]
2)Να μην πας μετάξυ κ φυλής αργά λοιπόν...
Ετσι ε?Ειδες ο πουστης ο Τζέφρυ με το πολυπολιτισμό του?Κλεισμένοι απο νωρίς για νανάκια η μόνιμη ιντερνετική παπαρολογία μέχρι τα
ξημερώματα σα κάτι νούμερα σα του λόγου σου...γαμάτος τελικά ο πολυπολιτισμός...
φιλε τι εννοεις στο τελος?
Οτι δυστυχώς αν στη πέσουν αγεληδον δεν έχεις πολλές επιλογές

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Δεν ξέρω αν η πληροφορία είναι αληθινή αλλά φαντάζεστε κανά χτύπημα αλα Μαδρίτη στην Αθήνα με καμια 200αρια νεκρούς από μουσουλμάνους εξτρεμιστές;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μεμούλα, άντε μαζί με τη φίλη σου τη Ροζαλίτσα για ύπνο γιατί αύριο βλέπω πάλι τα πάκια να σου κάνουν την κωλοτρυπίδα σα γερμανικό κράνος.
Θα σου φτάσουν οι αιμοροίδες στις αμυγδαλές από το πολύ φίκι-φίκι. :fuck2:

μην του λες τετοια και θα ξεροχυνει μεχρι να ξημερωσει

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
στις δημοκρατιες που υποτιθεται υπερασπιζει το κρατος εγγυαται την ασφαλεια των πολιτων....θελεις να καθησουμε στα σπιτια μας (να στερηθουμε εαν δικαιωμα που μας παρεχει η δημοκρατια) για να μπορουν να σουλατσαρουν ανεμποδιστη οι μεταναστες?
ενταξει ρε μεν ας λειτουργίσει λιγο και η αστυνομία. Ας  γινουν λιγο πιο συνεπείς με τα καθηκοντα τους. Ειχα σχεση με μπατσινα, φοβερό κοριτσι αλλα κολιμένος εγω με αλλή. Παιδια οι μπατσοι πληρωνοντε για να έχουν και βάρδιες και πεζές περιπολίες κλπ. Ε λοιπόν οποτε ειχε βάρδια πεζή περιπολία δεν ειχε πάει ποτε και ειλικρινά δεν ήταν λίγες. Ας κάνουν την δουλειά τους δεν ειναι και τόσο λιγοι πια. Αν σε κάθε γωνία υπαρχει και ενας καταρχην ευγενής αστυφύλακας δεν νομιζω πως θα συνεχισει να ξεσαλώνει η εγκληματικότητα.
Υ.Γ Οσοι αφηνουν υπονοουμενα για οπλα οπλοφορίες κλπ ειστε απλα τραγικοί γιατι η απλη λογική (ξέρετε αυτή που εισήγαγαν οι αρχαιοι για τους οποίους καυχιέστε) υπαγορεύει το αντίθετο -αν οι ανθρωποι θέλουν το καλό τους. Μπας και ειστε τίποτα τουρκόσποροι και δεν το ξέρετε και απλά μιλάει το γονίδιο?  :think:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Με τον καθυστερα καθεσαι και ασχολεισαι ρε?
Αφου βλεπεις ενα ανιωθο ειναι που προσπαθει να μιμηθει τον Πορνοπαπο  :2funny:

Θέλω να γίνω χριστιανή, αλλά ο άντρας μου θα μου πάρει τα παιδιά

Οι διάλογοι (που βλέπετε στους ελληνικούς υπότιτλους).

Επισκέπτης
Χαζούλη-παρλαπιπούλη μια απαντήσει σε αυτό το απλό ερώτημα:

-Σε ποια χώρα οι μετανάστες-ισλαμιστές προβαίνουν σε λιθοβολισμούς;

Σορρυ,

με πρεζακια και μαλακες δεν ασχολουμαι, τραβα παιξε παραδιπλα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αφου βλεπεις ενα ανιωθο ειναι που προσπαθει να μιμηθει τον Πορνοπαπο  :2funny:
ο παπαζολ να μιμηθει τον παπια? :2funny:
θελει πολλα ψωμια ακομα μεχρι να τον φτασει τυπε
μπροστα στον παπια ο παπαζολ ειναι παπαδακι εξω αριστερα :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ο παπαζολ να μιμηθει τον παπια? :2funny:
θελει πολλα ψωμια ακομα μεχρι να τον φτασει τυπε
μπροστα στον παπια ο παπαζολ ειναι παπαδακι εξω αριστερα :2funny:
Αυτό τώρα να το λάβω ως κοπλιμέντο ή όχι τύπε;;; :grin:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μωρή τρελιάρα, εσύ που τα έβαλες τα δικά σου βυζιά; Στην Καζαμπλάνκα;

καλά εσύ τώρα τι ρόλο βαράς ρε μαλακάκο
με λες και τρελιάρα κιόλα (σε γάμησα και δεν το θυμάμαι άραγε) , ρε τράβα και γαμήσου φλώρε.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

osooso

τοσο                                      τοσο

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σορρυ,

Και όμως ασχολήσε ηλίθιε,μέχρι να φτάσεις σε ένα σημείο όπου δεν έχεις απαντήσεις...

Άσε που κ στην ζωή σου δεν φαίνεται να κάνεις κ τίποτε άλλο εκεί στα γραφεία όπου εργάζεσαι!!! :grin:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Σορρυ,

να παει να παιξει ο παπαζολ με το αλλο "παιδακι" τον τσιπρα..αυτος εχει ολοκληρο κομμα και το παιζει αρχηγος...και το βαζει να καιει την αθηνα... :2funny:

ρε παπαζολ μηπως σε γαμησε κανενας δεξιος και μας το παιζει ατιθασο νιατο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom