jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
αντε στο διαολο πασοκικο τσογλανι, αληταρα που μας καταστρεψατε...
πες αλευρι η ανδρουτσου σε γυρευει
αντε στο διαολο πασοκικο τσογλανι, αληταρα που μας καταστρεψατε...
Με το καθυστερα καθεσαι και ασχολεισαι ρε?
Αφου βλεπεις ενα ανιωθο ειναι που προσπαθει να μιμηθει το Πορνοπαπο
Απλα εκανα λαθος στην παραθεση, δεν αναφερομουν σε σενα, να με συμπαθας...το εχω διορθωσειΕίπα μισαλοδοξία και ήταν σαν να άκουσες το όνομα σου έ; Σου λέω λοιπόν και εσένα ότι το πρόβλημα δεν είναι ότι μισείς τους αλοδαπούς στην Ελλάδα ή το Ισλάμ γενικά. Μπορεί και εγώ και άλλοι που διαφωνούν μαζί σου να τους μισούν περισσότερο. Το πρόβλημα σου είναι ότι ψάχνεις εναγωνίως κάτι να μισείς και να πολεμήσεις. Αυτό μπορεί να είναι ο πακιστανός μπορεί να είναι και ο γείτονας σου.
Ρε μαλάκα πλιιιζζζ δηλαδή αλλά μη σπαμα΄ρεις συνεχώς αμα δε γνωρίζεις το θέμα ...έλεος δηλαδή1)Το ξέρω ότι συντειρητικοποιείται,αλλά ταυτόχρονα μένουνε μακριά από ακραιά φαινόμενα τύπου επαναπατρισμού...απλά θωρακίζονται.Εγκλήματα τιμής ρε αμπάλε δεν έχουνε σχέση με τους μετανάστες
Ετσι ε?Ειδες ο πουστης ο Τζέφρυ με το πολυπολιτισμό του?Κλεισμένοι απο νωρίς για νανάκια η μόνιμη ιντερνετική παπαρολογία μέχρι τα2)Να μην πας μετάξυ κ φυλής αργά λοιπόν...
Οτι δυστυχώς αν στη πέσουν αγεληδον δεν έχεις πολλές επιλογέςφιλε τι εννοεις στο τελος?
Με τον καθυστερα καθεσαι και ασχολεισαι ρε?
Αφου βλεπεις ενα ανιωθο ειναι που προσπαθει να μιμηθει τον Πορνοπαπο
Καρφώνεστε ρεεεε!!!κουνάει τα βυζιά του κιόλα το βλαμμένο.
Μεμούλα, άντε μαζί με τη φίλη σου τη Ροζαλίτσα για ύπνο γιατί αύριο βλέπω πάλι τα πάκια να σου κάνουν την κωλοτρυπίδα σα γερμανικό κράνος.
Θα σου φτάσουν οι αιμοροίδες στις αμυγδαλές από το πολύ φίκι-φίκι.
ενταξει ρε μεν ας λειτουργίσει λιγο και η αστυνομία. Ας γινουν λιγο πιο συνεπείς με τα καθηκοντα τους. Ειχα σχεση με μπατσινα, φοβερό κοριτσι αλλα κολιμένος εγω με αλλή. Παιδια οι μπατσοι πληρωνοντε για να έχουν και βάρδιες και πεζές περιπολίες κλπ. Ε λοιπόν οποτε ειχε βάρδια πεζή περιπολία δεν ειχε πάει ποτε και ειλικρινά δεν ήταν λίγες. Ας κάνουν την δουλειά τους δεν ειναι και τόσο λιγοι πια. Αν σε κάθε γωνία υπαρχει και ενας καταρχην ευγενής αστυφύλακας δεν νομιζω πως θα συνεχισει να ξεσαλώνει η εγκληματικότητα.στις δημοκρατιες που υποτιθεται υπερασπιζει το κρατος εγγυαται την ασφαλεια των πολιτων....θελεις να καθησουμε στα σπιτια μας (να στερηθουμε εαν δικαιωμα που μας παρεχει η δημοκρατια) για να μπορουν να σουλατσαρουν ανεμποδιστη οι μεταναστες?
Με τον καθυστερα καθεσαι και ασχολεισαι ρε?
Αφου βλεπεις ενα ανιωθο ειναι που προσπαθει να μιμηθει τον Πορνοπαπο
Χαζούλη-παρλαπιπούλη μια απαντήσει σε αυτό το απλό ερώτημα:
-Σε ποια χώρα οι μετανάστες-ισλαμιστές προβαίνουν σε λιθοβολισμούς;
ο παπαζολ να μιμηθει τον παπια?Αφου βλεπεις ενα ανιωθο ειναι που προσπαθει να μιμηθει τον Πορνοπαπο
Απλα εκανα λαθος στην παραθεση, δεν αναφερομουν σε σενα, να με συμπαθας...το εχω διορθωσει
Αυτό τώρα να το λάβω ως κοπλιμέντο ή όχι τύπε;;;ο παπαζολ να μιμηθει τον παπια?
θελει πολλα ψωμια ακομα μεχρι να τον φτασει τυπε
μπροστα στον παπια ο παπαζολ ειναι παπαδακι εξω αριστερα
πες αλευρι η ανδρουτσου σε γυρευει
Μωρή τρελιάρα, εσύ που τα έβαλες τα δικά σου βυζιά; Στην Καζαμπλάνκα;
Και όμως ασχολήσε ηλίθιε,μέχρι να φτάσεις σε ένα σημείο όπου δεν έχεις απαντήσεις...Σορρυ,
με πρεζακια και μαλακες δεν ασχολουμαι, τραβα παιξε παραδιπλα
να παει στο διαολο και αυτη εχω φορτωσει με την παρτι της
braxamipress.blogspot.com
Σορρυ,
με πρεζακια και μαλακες δεν ασχολουμαι, τραβα παιξε παραδιπλα
τυπε οπως θες,ειναι η αληθεια ομωςΑυτό τώρα να το λάβω ως κοπλιμέντο ή όχι τύπε;;;