pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Τί εννοείς;;;τα εχεις βαλει με τους πακιδες παπαζολη
Τί εννοείς;;;τα εχεις βαλει με τους πακιδες παπαζολη
Εγώ πάλι μιλώντας με έναν ταξιτζή στη διαδρομή είπα για τον Μάινα, ότι τον δείρανε κι αυτόν
και η εγκληματικότητα των αλλοδαπών, έτσι για να ψαρέψω να δώ τί θα μου πεί, τον ακούω γελώντας
να λέει σιγά μην τον χτυπήσανε τόσοι πολλοί για κλοπή κι έτσι, μάλλον σαν τον Σεργιανόπουλο θα
έψαχνε για 'φάση' και κάπου χάλασε η δουλειά και τον πλακώσανε.
Και μετά άρχισε να μου αναλύει το θέμα με τους πούστηδες και τους αλλοδαπούς. ...Τυχαίο; δε νομίζω.
Εεε αφού το λες κ συ ντάξει...εξυπνιτζίδικη η σκέψη του τάριφμαν πάντως... ;)
εσυ ξερεις ;) ;) ;)Τί εννοείς;;;
Ρε μαλάκα κατάλαβα...εσυ ξερεις ;) ;) ;)
Εεε αφού το λες κ συ ντάξει...
Δεν είναι έτσι σίγουρα!!!
μα σου λεω οτι οι πακιδες ειναι προβατα, αρα αποκλειεται να του την επεσαν να τον κλεψουν και εσυ οχι....Ρε μαλάκα κατάλαβα...
Εδώ τώρα πού κολλάει;;;
Βρε μαλάκα όποιον μαλάκα να ρωτήσεις μετά το περιστατικό με τον Σεργιανόπουλο αυτό θα σου πει!!!εξυπνιτζίδικη την είπα περπατημένη ;)
Οπότε είναι πιο λογικό να του την έπεσαν για να τον εεε;;;μα σου λεω οτι οι πακιδες ειναι προβατα, αρα αποκλειεται να του την επεσαν να τον κλεψουν και εσυ οχι....
μα δεν ειπα οτι ηταν πακιστανοι...ρε μαλακα τι παιρνεις;;Βρε μαλάκα όποιον μαλάκα να ρωτήσεις μετά το περιστατικό με τον Σεργιανόπουλο αυτό θα σου πει!!! Οπότε είναι πιο λογικό να του την έπεσαν για να τον εεε;;;
Ότι ήτανε πακιστανοί από πού προέκυψε;;;
Οπότε είναι πιο λογικό να του την έπεσαν για να τον εεε;;;
Ότι ήτανε πακιστανοί από πού προέκυψε;;;
μάλλον κάτι προσπαθεί να σου πει σχετικά με την δική σου,,,"περιπετειούλα"... ( )
μα δεν ειπα οτι ηταν πακιστανοι...ρε μαλακα τι παιρνεις;;
Πάντως έχετε εμμονές μαλάκες,να το προσέξετε...μάλλον κάτι προσπαθεί να σου πει σχετικά με την δική σου,,,"περιπετειούλα"... ( )
Και συ δεν ξέρεις από χιούμορ!!!
Θες να πάμε μία κόντρα;;;ενώ εσύ...
Λοιπόν η όλη ιστορία τελικά μου φαίνεται μούφα για να βγει μετά το μουνόπανο ο Μάινας και να πει οτι παρόλο που με δείρανε εγω δεν είμαι ρατσιστής και δε θέλω τη τιμωρία των υπευθύνων και ετσι πρέπει να κάνετε και εσείς,να κάθεστε να τις τρώτε αλλά μετά να τους σχωρνάτε τους αραπάδες γιατί κατά βάθος είναι αδιχυμένοι.
[size=14pt]Ασε ρε Μάινα δε πείθεις κανένα..τουλάχιστον μέχρι να σε δούμε σφαγμένο σε κάνα κάδο [/size]
Α ρε κακομοίρη Μάινα, τι σκαρφίστηκες για διαφήμιση.....πουτάνα κρίση! ;)