Νέα

Ξύλο στον προοδευτικούλη Στέλιο Μάινα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poppop
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 596
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
σορρυ γ το σπαμ:εβιλ!!!!!!!!!!!που χαθηκες ρε?ολα οκ?

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Και ποια είναι η αποψή σου,τα λέει καλά;;;

δεν με νοιάζει! Ημουν εδώ πιο παλιά, απλά καμιά φορά όταν βλέπω άτομα  "απο τα παλιά" (που ξέρω/ όχι απαραίτητα παλιά μέλη) διαβάζω λίγο τι λένε! Σχεδόν ότι έλεγε λέει, δύσκολα αλλάζουν οι άνθρωποι! :)

Επισκέπτης
δεν θα ασχοληθώ άλλο, λίγο το χρόνο μου περνάω, θα θελα να σ έβλεπα πόσο άνετος θα σουν να το κανες μπροστά μου να βλεπα αν θα χες χέρια μετά! Τυπικό αρχίδι του πληκτρολογίου

Σιγα μη σκισεις καμια μπλουζα...

GIANNIS88

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
καλα δεν εχει σεβασμο;
Δηλαδη οι Ελληνες που τον βοηθησαν -και ισως με κινδυνο της ζωης τους- δεν αξιζουν;
Τι θα λενε τωρα... Τι μαλακας που πιαστηκα για να κανει τα <<παιχνιδακια του>> ο κατ' αλλα πολυ συμπαθεις Κυριος;
Ευχομαι να μην του ξανατυχει , ή μαλλον να του ξανατυχει για να καταλαβει επιτελους οτι δεν εχουμε να
κανουμε με ανθρωπους αλλα με ζωα.Εκει δεν χωραει ουτε συμπονοια ουτε τιποτα.

Επισκέπτης
Οι έλληνες που τον έσωσαν , έκαναν μεγάλη μαλακία.
Τους ώθησε βέβαια το ελληνικό φιλότιμο και φιλανθρωπία ,
αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση έκαναν μεγάλο λάθος.

Όπως είχαν κάνει πολλά ανάλογα λάθη οι έλληνες της Β.Ελλάδας ,
70 χρόνια πριν , σώζοντας πολλά καθίκια ,
τα οποία επίσημα προτιμούσαν τη Μακεδονία υπό τουρκική κατοχή.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Καλα...ολοι εσεις που γραφετε εδω μεσα...σας εχουν αμολυτους? κυκλοφορατε ελευθεροι εξω? :think:

OP
OP
poppop

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Λοιπόν η όλη ιστορία τελικά μου φαίνεται μούφα για να βγει μετά το μουνόπανο ο Μάινας και να πει οτι παρόλο που με δείρανε εγω δεν είμαι ρατσιστής και δε θέλω τη τιμωρία των υπευθύνων και ετσι πρέπει να κάνετε και εσείς,να κάθεστε να τις τρώτε αλλά μετά να τους σχωρνάτε τους αραπάδες γιατί κατά βάθος είναι αδιχυμένοι.
[size=14pt]Ασε ρε Μάινα δε πείθεις κανένα..τουλάχιστον μέχρι να σε δούμε σφαγμένο σε κάνα κάδο :2funny: :2funny:[/size]

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Εγώ πάλι μιλώντας με έναν ταξιτζή στη διαδρομή είπα για τον Μάινα, ότι τον δείρανε κι αυτόν
και η εγκληματικότητα των αλλοδαπών, έτσι για να ψαρέψω να δώ τί θα μου πεί, τον ακούω γελώντας
να λέει σιγά μην τον χτυπήσανε τόσοι πολλοί για κλοπή κι έτσι, μάλλον σαν τον Σεργιανόπουλο θα
έψαχνε για 'φάση' και κάπου χάλασε η δουλειά και τον πλακώσανε.

Και μετά άρχισε να μου αναλύει το θέμα με τους πούστηδες και τους αλλοδαπούς. ...Τυχαίο; δε νομίζω.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εγώ πάλι μιλώντας με έναν ταξιτζή στη διαδρομή είπα για τον Μάινα, ότι τον δείρανε κι αυτόν
και η εγκληματικότητα των αλλοδαπών, έτσι για να ψαρέψω να δώ τί θα μου πεί, τον ακούω γελώντας
να λέει σιγά μην τον χτυπήσανε τόσοι πολλοί για κλοπή κι έτσι, μάλλον σαν τον Σεργιανόπουλο θα
έψαχνε για 'φάση' και κάπου χάλασε η δουλειά και τον πλακώσανε.

Και μετά άρχισε να μου αναλύει το θέμα με τους πούστηδες και τους αλλοδαπούς. ...Τυχαίο; δε νομίζω.
Εεε αν το πε ο ταρίφας ντάξει!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom