giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
silva!, ειδες που στα λεγα ????βγαζεις γούστα με αγριάδες; Ψώνισε απο αλλου ..κλείσαμε..
silva!, ειδες που στα λεγα ????βγαζεις γούστα με αγριάδες; Ψώνισε απο αλλου ..κλείσαμε..
μαλωστε!!! ξεμαλλιαστειτε!!! μηπως να μαλωσω εγω μαζι της??? ελα εριναλ μωρο μου να ριξουμε μια παλη στη λασπη!!!!σταματα ρε συ, ριχνω μεσημεριανο λαδι κι ερχεσαι με τον πυροσβεστηρα..
η ερι διάγει περιοδο φορμας, αλλα χρειαζεται ''λαγο'' για να την απολαμβανουμε..
μαλωστε!!! ξεμαλλιαστειτε!!! μηπως να μαλωσω εγω μαζι της??? ελα εριναλ μωρο μου να ριξουμε μια παλη στη λασπη!!!!
αλλα οχι εντελως γυμνες!!!! με ασπρα μπλουζακια ειναι ακομα πιο σεξυ!!!!!τωρα αποκτά νόημα η φάση... ;)
Ρε ξέεερουν αυτοι τι κανουν. 400 τα εχουν τα μουσλίμια. Εμεις εχουμε μαλακιστει με αποψεις ηλ΄΄ιθιες κι αφύσικες.
Επίσης θεωρώ ηλίθιο και αφύσικο να διατυπώνουν γνώμη άντρες που το λεξιλόγιο τους δεν ξεπερνά τις 400 λέξεις..
αααα για μαζεψου φιλΑρακι..... εγω εχω πανω απο 500 ηδη.... για μαζεψου.... γτ κι εσυ μελος εδω εγινες....oπως επισης και γυναικες που κοντευουν τα 400ποστ σε ενα site σαν το bourdela
get a life!
oπως επισης και γυναικες που κοντευουν τα 400ποστ σε ενα site σαν το bourdela
get a life!
oπως επισης και γυναικες που κοντευουν τα 400ποστ σε ενα site σαν το bourdela
get a life!
Σιγα βρε παιδια μην μαλωνετε εσεις το πατε συμφωνα με τον τιτλο του θεματος,αμα ησασταν ζευγαρι τι ξυλο θα επεφτεαααα για μαζεψου φιλΑρακι..... εγω εχω πανω απο 500 ηδη.... για μαζεψου.... γτ κι εσυ μελος εδω εγινες....
Στοίχημα ότι σε ξεπερνάω και σε άλλους τομείς ...
Γιατι δεν ετυχε να δης γυναικα να κατουρα ορθια,τα πιατα ειναι μιας χρησεως δεν χρειαζονται πλυσιμομη μου πεις τωρα οτι κατουρας και ορθια?
αντε ρε πλυνε κανα πιατο
Δεν το ξερης που λεει γαμησι και ξυλο,αν το αντεχεις μετα το ξυλο και ενα καν το θα αντεξης τρια την ημερα και καθε ημεραΤις γυναίκες πρέπει να τις χτυπάς 3 φορές την ημέρα…:
1 φορά το πρωί για τις μαλακίες που θα κάνει
1 φορά το βράδυ για τις μαλακίες που έκανε
και 1 φορά οποιαδήποτε ώρα της ημέρας για τις μαλακίες που κάνει και δεν παίρνεις χαμπάρι
μη μου πεις τωρα οτι κατουρας και ορθια?
αντε ρε πλυνε κανα πιατο
στιν αστραλια δε εχι πιθικουσΗ ειδοποιός σου διαφορά απο τον αυστραλιανό πίθηκο υποτίθεται ότι ειναι ο νους και η σκέψη . Μου απέδειξες ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση να διαφέρεις. Συνεπώς θα αρκεστώ σε σήματα που κατανοείς. ενδεικτικα σου αποδίδω αυτό:
Οι λέξεις είναι για ελλογα όντα..
χαχαχαχαχα!!!!!! ξαναματαυποκλινομαι!!!! καλα μαρη τι ρεντα ειναι αυτη σημερα?????Η ειδοποιός σου διαφορά απο τον αυστραλιανό πίθηκο υποτίθεται ότι ειναι ο νους και η σκέψη . Μου απέδειξες ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση να διαφέρεις. Συνεπώς θα αρκεστώ σε σήματα που κατανοείς. ενδεικτικα σου αποδίδω αυτό:
Οι λέξεις είναι για ελλογα όντα..
τις γυναικες δεν επιτρεπεται να τις χτυπαμε.Τις γυναίκες πρέπει να τις χτυπάς 3 φορές την ημέρα…:
1 φορά το πρωί για τις μαλακίες που θα κάνει
1 φορά το βράδυ για τις μαλακίες που έκανε
και 1 φορά οποιαδήποτε ώρα της ημέρας για τις μαλακίες που κάνει και δεν παίρνεις χαμπάρι
στιν αστραλια δε εχι πιθικουσ