Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
ΚΙ ΕΓΩ την καταδικαζω....
αν και καποιοι θα με πουν ελλεηνιδα... but i dont give a damn!!!!!
ΚΙ ΕΓΩ την καταδικαζω....
αν και καποιοι θα με πουν ελλεηνιδα... but i dont give a damn!!!!!
Τις ιστοριες του Χοτζα τις εχετε ακουστα?
αυτο ειναι αραβικη παροιμια φιλτατε... οχι ιστορια του χοτζα...Η πιο κλασική είναι όταν γυρνάς στο σπίτι σου να δίνεις δυο χαστούκια στην γυναίκα σου... Και να μην ξέρεις το γιατί μην ανυσηχείς... Το ξέρει εκείνη!!!
Είναι δυνατόν να χτυπάς και να βιάζεις την γυναίκα σου? Έλεος...
αυτο ειναι αραβικη παροιμια φιλτατε... οχι ιστορια του χοτζα...
Δεν συμφωνώ σε καμία περίπτωση με τα όσα λέει αυτός ο μαλ**** αλλά για σκεφτείτε άν γινόταν αυτό στην Ελλάδα έντονα θα είχανε οι Ελλεινίδες τα ίδια σκατο-μυαλά??
χαχαχαχααχαχα!!! ειναι κι αυτο μια λυση!!!!!Ορθόν! Τόσα μιλιούνια γυναίκες, χάθηκε να βαρέσεις και να βιάσεις καμμία άλλη;
...αστειεύομαι, ε;...
Υ Π Ο Κ Λ Ι Ν Ο Μ Α Ι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω καμμενε σκέφτομαι να ξαναγυρίσουμε στην ποινη της ηλεκτρικης καρέκλας για όσους άνδρες έχουν προωρη εκσπερματωση; Πως σου φαίνεται;
Υ Π Ο Κ Λ Ι Ν Ο Μ Α Ι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χαχαχα!!!! λες ε????? ηρθε η σειρα τους δλδ?????σίλβα αυτη η εβδομαδα θα ειναι η εβδομαδα των παθων τους.. αρκετα τους χαιδεψατε.. ;)
κοπελια, μην υποκλινεσαι στην ερι, με την αγαμία που την κυβερναει θα σου ρθει απο κει που δεν το περιμενεις..Υ Π Ο Κ Λ Ι Ν Ο Μ Α Ι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κοπελια, μην υποκλινεσαι στην ερι, με την αγαμία που την κυβερναει θα σου ρθει απο κει που δεν το περιμενεις..
1. δεν ''μιλησα'' σε σενα.να και η αλλη μπαλαρινα, δεν εχει με τι να ασχοληθει με το βρακι μου ασχολειται...
γτ εισαι τοσο κακος βρε! δεν μιλησες σε αυτην,αναφερθηκες σε αυτην ομως!!!!1. δεν ''μιλησα'' σε σενα.
2. κλαψε.
σταματα ρε συ, ριχνω μεσημεριανο λαδι κι ερχεσαι με τον πυροσβεστηρα..γτ εισαι τοσο κακος βρε! δεν μιλησες σε αυτην,αναφερθηκες σε αυτην ομως!!!!
σταματα ρε συ, ριχνω μεσημεριανο λαδι κι ερχεσαι με τον πυροσβεστηρα..
η ερι διάγει περιοδο φορμας, αλλα χρειαζεται ''λαγο'' για να την απολαμβανουμε..