Under The Red Hood
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 162
- Πόντοι
- 0
Είναι καλή η Χριστίνα. Αξίζει μια δοκιμή
Είναι καλή η Χριστίνα. Αξίζει μια δοκιμή
δεν ειναι δυσκολο...την βρισκεις σχετικα ευκολα!και από ευκολία κλεισίματος ραντεβού;
Είναι πολύ εύκολο. Απαντάει Viber και τηλέφωνο ανάλογα που βρίσκεταικαι από ευκολία κλεισίματος ραντεβού;
Δλδ ροκανίζει χρόνο...Απαντάει καλό γαμησι κάνει . Μόνο ελάττωμα ότι μιλάει πολύ
δεν θα το ελεγα...μια φορα ηταν αργα και εκατσε και παραπανω γιατι ηθελε να τον φαει και 2 φορα!!!..τιμια!!!!!Δλδ ροκανίζει χρόνο...
Δική μου εμπειρία μίλαγε στο τηλ για κάτι σκυλιά και μια άλλη φορά περί ανέμων και υδάτων.δεν θα το ελεγα...μια φορα ηταν αργα και εκατσε και παραπανω γιατι ηθελε να τον φαει και 2 φορα!!!..τιμια!!!!!
Όχι δεν ροκανίζει χρόνο δεν θα το έλεγα αυτό αλλά άμα αρχίσει και μιλάει λεει μαλακιες δίκσε τις άσχημα πάντως δεν παιρνας . Αυτό είναι σίγουρο .Δλδ ροκανίζει χρόνο...
Παιδιά άποψη σας. Έχω να την δω από όταν άλλαξε την τιμή από 80 σε 100. Όσες φορές την συνάντησα είχε τάσεις να ροκανίζει χρόνο.Όχι δεν ροκανίζει χρόνο δεν θα το έλεγα αυτό αλλά άμα αρχίσει και μιλάει λεει μαλακιες δίκσε τις άσχημα πάντως δεν παιρνας . Αυτό είναι σίγουρο .
Άμα δεν της κόψεις την φορά ίσως . Αλλά κάνει ωραίο κωλογαμησι . Τώρα έχω να την πάρω και γιατί είναι λίγο ασυνεννόητηΠαιδιά άποψη σας. Έχω να την δω από όταν άλλαξε την τιμή από 80 σε 100. Όσες φορές την συνάντησα είχε τάσεις να ροκανίζει χρόνο.
Ναι στο σεξ δεν είχα παράπονο αν κ ξέφυγε με τις υπερβολές στα του αγώναΆμα δεν της κόψεις την φορά ίσως . Αλλά κάνει ωραίο κωλογαμησι . Τώρα έχω να την πάρω και γιατί είναι λίγο ασυνεννόητη
Εννοείς ότι εσκουζε λες και την γαμαει γάιδαροςΝαι στο σεξ δεν είχα παράπονο αν κ ξέφυγε με τις υπερβολές στα του αγώνα
Εντάξει με έχουν πει και γάιδαρο αλλά όχι για τα προσόντα μου... οπότε ναιΕννοείς ότι εσκουζε λες και την γαμαει γάιδαρος
Την κάλεσες τώρα κοντάEξαφανιστηκε παει και αυτη .... ουτε τηλ ουτε viber, θα την εχει παει διακοπεs κανεναs αγαπουληs