Ρωτάω επειδή θα είμαι περαστικός λέω μήπως φύγω π.....πεινασμένος....Για μεγέθη ρώτα την ίδια αυτήν έχει την μεζουρα
Χαχαχαχαχα
Ρωτάω επειδή θα είμαι περαστικός λέω μήπως φύγω π.....πεινασμένος....Για μεγέθη ρώτα την ίδια αυτήν έχει την μεζουρα
Μυκονοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοςμωρακια που πηγατε το τριημερο ? :-*
Που την εγραψες ? Εδω ?εχω γραψει κριτικη για τη χριστινα πριν καμια εβδομαδα , αλλα δεν εχει ανεβει.... τι παιζει;;
λογικα στην καρτελα χρηστη θα λεει ο παιχτης...χριστινακι που εισαι??πλακωσε δουλεια και δε γραφεις πλεον ε????καλα γαμησια...Που την εγραψες ? Εδω ?
εγραψα την κριτικη απο την καρτελα χρηστη, μου εβγαλε το μηνυμα οτι θα ελεγχει και θα δημοσιευθει αλλα......λογικα στην καρτελα χρηστη θα λεει ο παιχτης...χριστινακι που εισαι??πλακωσε δουλεια και δε γραφεις πλεον ε????καλα γαμησια...
που χαθηκες μωρο μου! :-*λογικα στην καρτελα χρηστη θα λεει ο παιχτης...χριστινακι που εισαι??πλακωσε δουλεια και δε γραφεις πλεον ε????καλα γαμησια...
εδω ειμαι ρε μωρο εσυ που εισαι???στειλει κανα μηνυματακι..η πλακωσε τοσο δουλεια και δεν προλαβαινεις???που χαθηκες μωρο μου! :-*
εδω ειμαι με εσας μωρακια :-* :-* :-*Χριστιναρα γυρνα πισω στον λαο σου
Καλώς τηνα την Μαρκησία...εδω ειμαι με εσας μωρακια :-* :-* :-*
Χριστιναρα κανε το ονομα σου Χριστινα Λουγκρητια ;) ;)
όντως αδερφέ πολλή φωνή εμενα πάντως με καυλωνει αυτό δεν έχω θεμακαλησπερα στην ομορφη κυρια
Η κοπελα σκυλι του πολεμου, συναντηση που περασα παρα πολυ ωραια και σιγουρα θα επαναληφθει.
κανονισαμε με 2 sms, η κοπελα στην ωρα της, στα του sex εχουν γραφτει ολα, περιτο να τα επαναλαβω, αντεχει και στο ανεβασμα στροφων, μαλλον ειναι αυτο που της αρεσει.
το μονο που θα πω ειναι οτι....μας ακουσε ΟΛΟ το ξενοδοχειο (αληθεια ετσι φωναζεις με ολους ?)
φιλια θα τα ξαναπουμε
Κατά την διάρκεια του οίστρου αρχίζει να φωνάζει ειδικά την νύχτα. Το μακρύ, ισχυρό ουρλιαχτό , που στα αυτιά μας ακούγεται ανατριχιαστικό, προσελκύει κάθε αρσενικό, ακόμη και από μακριά.καλησπερα στην ομορφη κυρια
Η κοπελα σκυλι του πολεμου, συναντηση που περασα παρα πολυ ωραια και σιγουρα θα επαναληφθει.
κανονισαμε με 2 sms, η κοπελα στην ωρα της, στα του sex εχουν γραφτει ολα, περιτο να τα επαναλαβω, αντεχει και στο ανεβασμα στροφων, μαλλον ειναι αυτο που της αρεσει.
το μονο που θα πω ειναι οτι....μας ακουσε ΟΛΟ το ξενοδοχειο (αληθεια ετσι φωναζεις με ολους ?)
φιλια θα τα ξαναπουμε
φιλακια μωρο μου :-* :-* :-*καλησπερα στην ομορφη κυρια
φιλια θα τα ξαναπουμε