apoc
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 31
- Like
- 393
- Πόντοι
- 3.115
Mε την λυσσα που εχει νομιζω οτι ολα θα τα καταφερει....!Μια διευκρινηση του normal size :S
Mε την λυσσα που εχει νομιζω οτι ολα θα τα καταφερει....!Μια διευκρινηση του normal size :S
Κινεζικα γιαπωνεζικα ταιλανδικα κτλΜια διευκρινηση του normal size :S
δωσε τυπε πονο !!!
Φιλε και ομως...ενω στην αρχη μου λεει το δικο σου με τπτ μετα απο τον πρωτο γυρο της το ξανα ειπα και μου λεει οκ ας δοκιμασουμε...!Ημουν τοσο κουρασμενος που ουτε καν δοκιμασα κ στον 2ο γυρο φτασαμε με 1000ζορια. Πως λεμε αμα σε γουσταρει η γκομενα τα κανει ολα ε σε αυτη την κατηγορια ανηκει κ η Χριστινα..! Θα ακολουθησει κριτικη..!Κινεζικα γιαπωνεζικα ταιλανδικα κτλ
Φιλε και ομως...ενω στην αρχη μου λεει το δικο σου με τπτ μετα απο τον πρωτο γυρο της το ξανα ειπα και μου λεει οκ ας δοκιμασουμε...! Πως λεμε αμα σε γουσταρει η γκομενα τα κανει ολα ε σε αυτη την κατηγορια ανηκει κ η Χριστινα..! Θα ακολουθησει κριτικη..!
Φιλε και ομως...ενω στην αρχη μου λεει το δικο σου με τπτ μετα απο τον πρωτο γυρο της το ξανα ειπα και μου λεει οκ ας δοκιμασουμε...!Ημουν τοσο κουρασμενος που ουτε καν δοκιμασα κ στον 2ο γυρο φτασαμε με 1000ζορια. Πως λεμε αμα σε γουσταρει η γκομενα τα κανει ολα ε σε αυτη την κατηγορια ανηκει κ η Χριστινα..! Θα ακολουθησει κριτικη..!
Ρε μυστη εχω βαρεθει να παρακαλάω για κωλο
Θελω να ειμαι σιγουρος οτι θα δωσει
Δες pmΟ Βύζος τούμπανο πάντως!!! Προφανός και στα άλλα θα ήταν τούμπανο για να γράφεις... ;)
Αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι... ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΕΙΠΕΣ????????
Δοκίμασες ποτέ να το ρίξετε κορώνα-γράμματα με καμία? 'Η στα ζάρια?
ΔΟκιμασε δεν νομιζω να πει οχι. Ειναι Ποιο πολυ PSE παρα gfe.
πηγαμε εμεις να κανουμε κινηση αλλα μας ειπε περιμενει πρωτα εσενα....στα 500 την ωρα ειναι αυτη να ξερεις....ετσι ειπε ο παπας....και γενικα οπου γαμας βλεπω και μια αυξηση στις τιμες.....την εχει παρει κανείς που να μην ειναι σούπερ γαμιάς ?
παιχτη καλησπερα
ο αποκ περασε πολυ καλα....παιχτη καλησπερα
τι απεκομισες?
Δε αι ιν δε σκαι εισαι δεσποτα?ο αποκ περασε πολυ καλα....
Mε λιγα λογια περασα ΣΟΥΠΕΡ. 80% PSE 20%GLF. Δεν μου τον αφησε σε ησυχια η κοπελα. Γουσταρει να εχει μονιμα εναν λουτσο να ασχολειται. Οταν βρω χρονο θα γραψω κριτικη ποιο αναλυτικα οταν μπει στον καταλογο..!παιχτη καλησπερα
τι απεκομισες?