Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εισαι πρωινος μωρακι !
Απανω τους Χριστιναρα μην σου παρουν τον αεραΠαρακαλω καποιον υπευθυνο του site να μου απαντηση στο ερωτημα γιατι δεν υπαρχει το δικο μου προφιλ ενω υπαρχουν απο ολες τις κοπελες ???
Παρακαλω καποιον υπευθυνο του site να μου απαντηση στο ερωτημα γιατι δεν υπαρχει το δικο μου προφιλ ενω υπαρχουν απο ολες τις κοπελες ???
Παρακαλω καποιον υπευθυνο του site να μου απαντηση στο ερωτημα γιατι δεν υπαρχει το δικο μου προφιλ ενω υπαρχουν απο ολες τις κοπελες ???
ελα ντε αυτο λεω και εγω..απο τους πρωτους που την τιμησα..εξαιρετικη και θα ακολουθησει και νεο ραντεβουδακι..ανοιξτε μια καρτελα να γραψει ο κοσμος ρε σεις...Παρακαλω καποιον υπευθυνο του site να μου απαντηση στο ερωτημα γιατι δεν υπαρχει το δικο μου προφιλ ενω υπαρχουν απο ολες τις κοπελες ???
σουπερ θα βρεθουμε πολυ σύντομα......πρωκτικό ισχύει?καλησπερα μωρα μου :-*
Σας εχω ευχαριστα νεα, επειδη μου λετε ολοι για καλυτερη τιμη και για να ειμαι δικαιη με ολου απο σημερα αυτες θα ειναι οι τιμες.
1 ωρα 80
1,30 ωρα 120
2 ωρες 160
φιλακια :-* :-* :-*
Αντισθενη μου κάνε κάτιXριστινάκι , και λίγο με γλυκα - οπως μόνο εσυ ξέρεις - και θα το κάνει ο Αντισθενης..
θα ανοιξει καρτελα κριτικων,λιαν συντομως.Παρακαλω καποιον υπευθυνο του site να μου απαντηση στο ερωτημα γιατι δεν υπαρχει το δικο μου προφιλ ενω υπαρχουν απο ολες τις κοπελες ???
πιο συντομα απο ΙΣΑΜΠΕΛΑΣ?θα ανοιξει καρτελα κριτικων,λιαν συντομως.
ναι μωρο +20σουπερ θα βρεθουμε πολυ σύντομα......πρωκτικό ισχύει?
το σαβκο θα το διασκεδάσουμε....!ναι μωρο +20![]()