Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.289
- Πόντοι
- 6.817
Συνεχιζει στην δουλεια η οχι;
Συνεχιζει στην δουλεια η οχι;
Παιδιά μην λέτε πράγματα που δεν στέκουν, η κοπέλα συνεχίζει κανονικά και συναντά και νέους πελάτες. Εύκολη επαφή μεσω VIBERΜάλλον ναι με κλειστό κύκλο
Πολύ σωστά φίλε . Έτσι ακριβώς. Τα 20 θα ήταν το χοτελΠρόσωπο αδιάφορο
Πρόθυμη
Ωραίος κωλος
Μεγάλα πεσμένα βυζια
Καθαρή
Και δίνει και κωλο για όποιον ενδιαφέρεται
Τσιμπούκι ψιλοκαλο ( δεν μένεις μαλακας )
Γλύφει τα πάντα
Περνάς Καλά μια ωριτσα
Τα 100 στο απλό κατά τη γνώμη μου τσιμπημένα ( με κωλο 120 )
Λογική τιμή θα ήταν στα 80 αλλά δεν γαμιεται για 20 ευρώ …απλά τα 20 είναι Το hotel
Αυτά …..
Πρόσωπο αδιάφορο
Πρόθυμη
Ωραίος κωλος
Μεγάλα πεσμένα βυζια
Καθαρή
Γλύφει τα πάντα
Περνάς Καλά μια ωριτσα
Λογική τιμή θα ήταν στα 80 αλλά δεν γαμιεται για 20 ευρώ …απλά τα 20 είναι Το hotel
Αυτά …..
Έτσι ακριβώς όπως επίσης για 2η φορά anal+20.Πολύ σωστά φίλε . Έτσι ακριβώς. Τα 20 θα ήταν το χοτελ
Πρόσωπο αδιάφορο
Πρόθυμη
Ωραίος κωλος
Μεγάλα πεσμένα βυζια
Καθαρή
Γλύφει τα πάντα
Περνάς Καλά μια ωριτσα
Αυτά …..
...αν και έχω να την δω αρκετό καιρό προσυπογράφω όσα νναφορα τις εντυπώσεις...Πρόσωπο αδιάφορο
Πρόθυμη
Ωραίος κωλος
Μεγάλα πεσμένα βυζια
Καθαρή
Γλύφει τα πάντα
Περνάς Καλά μια ωριτσα
Αυτά …..
πολυ καλη η Χριστινα, απο τοτε ομως που ανεβασε τιμες σταματησα να πηγαινω. αισθανομαι αδικαιολογητη υπερτιμηση. παντου βεβαια παιζει πλεον το 100αρι, το ξερουμε. πλην λιγων ακομα καλων περιπτωσεων στα 80 οπως Αννα πιπινακι, Μαρια Μολδαβη, κλπ.Κι εγώ νομίζω στα 80 θα ήταν η σωστή τιμή
άστα μπρο ανέβηκαν οι τιμές με σταθερές υπηρεσίεςπολυ καλη η Χριστινα, απο τοτε ομως που ανεβασε τιμες σταματησα να πηγαινω. αισθανομαι αδικαιολογητη υπερτιμηση. παντου βεβαια παιζει πλεον το 100αρι, το ξερουμε. πλην λιγων ακομα καλων περιπτωσεων στα 80 οπως Αννα πιπινακι, Μαρια Μολδαβη, κλπ.
Πολύ σωστά τα λες φιλαράκι.πολυ καλη η Χριστινα, απο τοτε ομως που ανεβασε τιμες σταματησα να πηγαινω. αισθανομαι αδικαιολογητη υπερτιμηση. παντου βεβαια παιζει πλεον το 100αρι, το ξερουμε. πλην λιγων ακομα καλων περιπτωσεων στα 80 οπως Αννα πιπινακι, Μαρια Μολδαβη, κλπ.
Ναι αυξήθηκαν οι τιμές στα προφυλακτικά....άστα μπρο ανέβηκαν οι τιμές με σταθερές υπηρεσίες
και στα σαμπουαν, και στα λιπαντικα, και στα σωβρακα, σιγα σιγα θα γινει και η ΕΥΔΑΠ σαν την ΔΕΗ και θα σκανε τριπλασιοι αριστοι λογαριασμοι, θα ανεβασει τιμη και το χοτελ, θα ανεβασει και τα ροφηματα, η βενζινη δεν θα πεσει ποτε...Ναι αυξήθηκαν οι τιμές στα προφυλακτικά....
Ανάποδα. Η κάθε μπαζοεσκορτ θα ζητάει 200 να μας κάνει την χάρη να την πηδήξουμε.και στα σαμπουαν, και στα λιπαντικα, και στα σωβρακα, σιγα σιγα θα γινει και η ΕΥΔΑΠ σαν την ΔΕΗ και θα σκανε τριπλασιοι αριστοι λογαριασμοι, θα ανεβασει τιμη και το χοτελ, θα ανεβασει και τα ροφηματα, η βενζινη δεν θα πεσει ποτε...
Γαματε οσο προλαβαινετε γιατι χανομαστε, σε λιγους μηνες θα θες 200 για να γαμησεις μια μπαζοεσκορτ
εγω βαζω ολα τα εξοδα.Ανάποδα. Η κάθε μπαζοεσκορτ θα ζητάει 200 να μας κάνει την χάρη να την πηδήξουμε.
Θα δείξει πόσο ανταπόκριση θα έχει ο κόσμος στις νέες τιμές για ίδιες υπηρεσίες ( για οποιαδήποτε κοπέλα). Η Χριστίνα κατε με στα 100 + 20 την φορά αναλ είναι πολλα. Ίσως γιατί την έχω πάρει καμία 20ρια φορές από όταν βγήκε και δεν έχει ενδιαφέρον πλέον.εγω βαζω ολα τα εξοδα.
120 για φουλ με μια μετρια, +25 χοτελ +5 κατι να πιεις +10 μπενζινες πηγαινε ελα, ειμαστε ηδη στα 160. σημερα. Με αυτα που ερχονται, λιγοι μηνες δρομος μακρια ειναι το πληρες κοστος της καθε χριστινας να αγγιξει το 200αρι χωρις καν πολλες πολλες σαλτσες...
Θα δείξει πόσο ανταπόκριση θα έχει ο κόσμος στις νέες τιμές για ίδιες υπηρεσίες ( για οποιαδήποτε κοπέλα). Η Χριστίνα κατε με στα 100 + 20 την φορά αναλ είναι πολλα. Ίσως γιατί την έχω πάρει καμία 20ρια φορές από όταν βγήκε και δεν έχει ενδιαφέρον πλέον.
Παλιότερα ήταν ωραία φάση τώρα δενν ξέρω σε τι φάσμα βρίσκεταιτην εχω παρει 4 φορες και ειναι οντως πολυ καλη. ναι, βγαζει γουστα.
ωστοσο δεν καιγομαι κιολας. χωρια τα τυχερα που εχω με γνωριμιες κλπ.