XRISTINAxxx
Call-Girl
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2017
- Like
- 1.260
τι κανεις ατακτο αγορι ??
στην εξοχη ε ! γιατι οχι ! καλο που ακουγεταιευχαριστω καυλα μου.που εισαι μωρο μου σημερα?ο μαιος μας εφτασε,εμπρος βημα ταχι,να τον προιπαντησουμε,παιδια στην εξοχη.Α,να μπορουσα,να σε διαμορφωσω στην εξοχη,θα ηταν το κατι αλλο.φιλια.
μάλλον θα το κάνουμε στην εξοχή το ραντεβού βρε αστέρι..
ετσι ;)Μπαλκόνι με θέα καυλα
οχι στο μπαλκονι !
αναμενουμε μια φωτο σου ....καλησπερατι κανετε μωρακια :-*
Αυτα τυπε είναι κακοήθειες..! Εδώ μέσα δεν χάνονται κριτικές μάλλον μας κοροϊδεύεις!καλησπέρα σήμερα ανέβασα κάποια κριτική για κάποια κοπέλα εδώ μέσα που την είχα συναντήσει πιο παλιά ,,ενώ δημοσιεύτηκε μάλλον έγινε αναφορά ..άρα κορίτσια όπως αφαίρεσαν της κοπελούδας να απαιτήσετε να γίνει το ίδιο και στις δίκες σας κριτικές που δεν σας αρέσουν γιατί έτσι είναι το σωστό ...ενημερώνω για αρχή μόνο όσες έχω μιλήσει εδώ μέσα ... η ανεξαρτησία μας έφαγε ....
γυναικαρα.εισαι...!!!
που εισαι βρε καυλιαρα μου εσυ..τι μας κανεις????ολα καλα????σε χασαμε εσενα..που ησουνα να πιαναμε τον μαη μαζι..ε..
Φιλε όσο αφορά την φωτό το στήθος κάνει μπαμ για το το θα αντικρίσεις..και έχει δίκιο ο ΜΑΡΙΟΣ σε αυτό!! Δες στο προφίλ της. Τουλάχιστον εγώ δεν είχα καμία δυσάρεστη έκπληξη σε σχέση με τις φωτό ισα ίσα που πέρασα καλά κ δεν είμαι fun του pse η έστω από την συνάντηση μαζί της!Δύο λόγια και από την μεριά μου. Η περιγραφή της όπως ακριβως παραπάνω του MARIOS32. Η φωτο στο avatar ξεγελάει μην περιμένετε να δείτε κάτι τέτοιο.
Τωρα όσο αφορά το σέρβις έτσι κι έτσι. Πάντως αυτό που προσφέρει PSE δεν το λες. Ίσως να φταίει και η εμφάνιση που δεν είναι σε προδιαθέτει σχετικά. Αλλά το να μιλάς πρόστυχα την ώρα της πράξης στον άλλον δεν σε καταστεί PSE. Πίπα μονότονη με πολλά φτυσίματα και με περιποίσηση @@ όχι όσο βαθιά χρειάζεται για τέτοια εμπειρία. Σεξ σε κανονικούς ρυθμούς ακολουθεί βέβαια αλλά δεν οδηγεί!!
Κατά τα άλλα καλό παιδί και ευχάριστη στο σόσιαλ. Για 100€ στην μία ώρα δεν είναι με τίποτα.
Μια λογική τιμή θα ήταν στο 50αρι 60αρι το πολύ.