FIDEL Sk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 59
- Like
- 7.745
- Πόντοι
- 12.056
οχι συνεπης ...τελος παντων, παμε παρακατω
μιλα καθαρα τι εγινε? η Χριστινα ειναι παντα ξηγημενη
οχι συνεπης ...τελος παντων, παμε παρακατω
Θα ήθελα να μαθω τι έγινε γιατο την Χριστίνα την ξέρω καιρό έχουμε βρεθεί πολλές φορές και ήταν πάντα άψογη....οχι συνεπης ...τελος παντων, παμε παρακατω
Εξηγησε τι εγινε, μην πετας κατι και το αφηνεις ετσι.οχι συνεπης ...τελος παντων, παμε παρακατω
Εσείς που έχετε βρεθεί με την κοπέλα ή είστε αγαπουληδες ή προμοτορες ή έχει αλλάξει η Χριστίνα γιατί οι τελευταίες κριτικές και η δική μου εμπειρία που συμφωνώ με τις κριτικές είναι επιηκος απαράδεκτη.Εξηγησε τι εγινε, μην πετας κατι και το αφηνεις ετσι.
Εμεις που εχουμε βρεθει με τη Χριστινα ξερουμε οτι ειναι ενταξει παιδι, οποτε περιμενουμε να εξηγησεις τι συνεβη
Καλωσόρισες παίκτη που έκανες εχθές εγγραφή! Πες μας δυο λογάκια για εσένα (αν θέλεις)... ;)Συνάντηση με Χριστίνα χτες (για πρωτη φορά) στις τρεις το μεσημέρι στο Prive. Μετά απο μια ώρα με κουβεντες, χάδια, οργασμούς και φιλιά παντού, μόνο μια λεξη μπορούσα να ξεστομίσω: ΑΛΑΒΑΣΤΡΙΝΗ! (το ορυκτό που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Αιγυπτιοι για τους Φαραώ και τα κοσμηματα τους).
Γυναίκα απίστευτης κλάσης σε όλα τα επίπεδα (και του μυαλού), αληθινό κόσμημα. Αν ήταν 1,80 ύψος με αυτές τις αναλογίες και αυτό το ελληνικότατο, γεμάτο γωνίες, προσωπο (η χαρά του φωτογράφου) θα είχε κάνει καριέρα διεθνούς μοντέλου. Ευτυχώς (για ...εμάς) είναι ως 1,70 οπότε είναι εδώ μαζί μας!
Και αφου της αρέσουν τα τραγούδια και οι στίχοι, της το αφιερώνω:
Τα βεγγαλικά σου μάτια φέγγουν σαν το φώσφορο
σαν νυχτερινά καράβια που περνούν το Βόσπορο…
Έχω ακούσει και από άλλους συναγωνιστές ότι κάθεται 20 λεπτά στο μπάνιο να περάσει η ώρα για να φάει το χρόνο
άσε τα άκουσα κτλ...Δεν τα πάει καλά με το σαπούνι τι να κάνουμε τώρα
Μπράβο φίλος που το αναφέρεις,γιατί "χθεσινού εγγεγραμμένοι " τρέχουν να γράψουν κριτικές και να αποθεώσουν..Καλωσόρισες παίκτη που έκανες εχθές εγγραφή! Πες μας δυο λογάκια για εσένα (αν θέλεις)... ;)
Μιλαμε για μια γυναικα 40+ με προσωπο κατω του μετριου και καλουτσικο σωμα που ισως καποτε να ειχε ορεξη να γαμηθει αλλα πλεον της εφυγε κι αυτη και που διαφοροι κακογουστοι η αγαμητοι την εχουν κανει θεα.
Και το 6.0 πολυ της ειναι...