SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
αφού δεν με θέλει ρε... Με το ζόρι?ρε βγαλε το σουτιεν και το κιλοτακι της χριστινας και ασε το μανουρι μιλαμε για πολυ καυλιαρα γυναικα με πλουσια τα ελεεί
αφού δεν με θέλει ρε... Με το ζόρι?ρε βγαλε το σουτιεν και το κιλοτακι της χριστινας και ασε το μανουρι μιλαμε για πολυ καυλιαρα γυναικα με πλουσια τα ελεεί
αυτο το ξερουμε καποιον μου θυμίζεις ολη την ημερα εκλαιγε σε συγκεκριμενιο νημα :'( τον εδιωχνε η νηματοθετρια και ολο εκει ηταν και μας εβριζε κιολαςαφού δεν με θέλει ρε... Με το ζόρι?
αααα όλα και όλα... Δεν σας εξυβρισα... Αλητες,λαμογια, καθάρματα... Μας παίρνετε τα καλύτερα κουριτσια...αυτο το ξερουμε καποιον μου θυμίζεις ολη την ημερα εκλαιγε σε συγκεκριμενιο νημα :'( τον εδιωχνε η νηματοθετρια και ολο εκει ηταν και μας εβριζε κιολας
ετσι μεχρι να γινεις κανονικος ανθρωπος και καλο παιδι για να σε αγαπανε τα κοριτσια ;) τσιγγουνη σκωτσεζε που λεει και η ατακα του ελληνικου σινεμααααα όλα και όλα... Δεν σας εξυβρισα... Αλητες,λαμογια, καθάρματα... Μας παίρνετε τα καλύτερα κουριτσια...
ρε βγαλε το σουτιεν και το κιλοτακι της χριστινας και ασε το μανουρι μιλαμε για πολυ καυλιαρα γυναικα με πλουσια τα ελεεί
ωωωωωω!!!!Στον αξιοσέβαστο κύριο Μακροπουλο...
Μγια που εισαστε αποψε !!!
;)
ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ.....για που εισαστε αποψε !!!
;)
Σπίτι μουγια που εισαστε αποψε !!!
;)
Εσύ?Ολοι στα μπουζουκια είσαστε αποψε βλεπω!!!
για καμια ρετσινα στο μαρκοπουλο και πολυ σου ειναι σπαγγοΣτον αξιοσέβαστο κύριο Μακροπουλο...
έχω βρει ένα χύμα στο Ζεφυρι...για καμια ρετσινα στο μαρκοπουλο και πολυ σου ειναι σπαγγο