Νέα

Ξέσκισμα πρώην or not

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Η καραντινα δυο εφτασε πολυ κοσμο στα ψυχολογικα του ορια.Ολοι μας διαβαζουμε για το τι συνεβη στις γυναικες,σαφως και σε μας,οι οποιες καταντησαν η επισημοτερη εκδοχη του εαυτου τους να ειναι οταν βγαζουννυο σκυλακι βολτα και η αμεσως επομενη περιπτωση να ντυνονται με κολαν πηγαινοντας για περπατημα,μπας κ καυλωσουν κανεναν μας.

Το θεμα περιστρεφεται γυρω απο δυο πρωην μου,οι οποιες προφανως βαρεσαν μπιελα και με στειλανε μνμ αφηνωντας υποννοουμενα οτι θελουν να τον φανε τον πουτσακο τους.

Η φαση ειναι η εξης,
•η πρωην νο 1 ειναι χωρισμενη με παιδι
•η πρωην νο 2 εχει γκομενο χωρις να περναει καλα στη σχεση της.

Εγω προσωπικα θα ξεσκιζα και γατα στην παρουσα φαση,εσεις ομως ; Τι θα κανατε,μιας που ακομη κ μπουρδελα ειναι απαντα κλειστα!

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
αν εχεις ενδοιασμους φιλε μου,δωσε τες στους χυστες του μπου και θα καλοπερασουν.χωρις πλακα τωρα,γαμισε τες και αμπολατες.οι παλεοι λεγαν,στραβωμα και αμπολιμα.απο την στιγμη που ειναι πρωην ,ετσι?

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.582
Πόντοι
2.306
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Ουτε εγω ασχολουμαι με πρωην οσο κι αν τριβονται στην πουτσα μου. Καποιος λογος υπαρχει που εγιναν πρωην. Και συνηθως εχει να κανει με προβληματικες προσωπικοτητες και ανηλεητο πρηξιμο αρχιδιων. Κι οσο μεγαλωνω τοσο δινω προτεραιοτητα στην ψυχικη μου υγεια σε σχεση με το πηδημα.

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.280
Πόντοι
1.076
Γάμησέ τες τώρα που είμαστε κλεισμένοι και δεν εχουμε πολλές επιλογές και μετά αγνόησε τες πάνε γι αλά.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Οσες φορες υπεκυψα στο σιγουρο γαμησι με πρωην ξαναεμπλεξα:confused:

AmInoT(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2021
Like
6
Πόντοι
0
Αφού είναι μόνο πήδημα, κάντο λέω εγώ...Εκτός αν χωρίσατε πολύ ''στραβά'' και τις έχεις άχτι...

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Δεν διαφωνω,αλλα περισσοτερο δεν τις ξεκοβω γιατι δεν ητανε κ τιποτα φοβερες σχεσεις,δυο μηνες ητανε με την μια και με την αλλη δεν ειχαμε γαμηθει καν,καλοκαιρινη περιπετεια ητανε οπου δεν προλαβαμε να γαμηθουμε

funkyxxxxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2014
Κριτικές
1
Like
3.193
Πόντοι
456
Δεν διαφωνω,αλλα περισσοτερο δεν τις ξεκοβω γιατι δεν ητανε κ τιποτα φοβερες σχεσεις,δυο μηνες ητανε με την μια και με την αλλη δεν ειχαμε γαμηθει καν,καλοκαιρινη περιπετεια ητανε οπου δεν προλαβαμε να γαμηθουμε

Ενα-ενα μας τα λες.
Πηγαινε γαμα αυτην που δεν προλαβες.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636

Ενα-ενα μας τα λες.
Πηγαινε γαμα αυτην που δεν προλαβες.

Αυτη ειναι στανταρακι,χθες ειχε καυλες,την φουντωνα κ γω κ μ γραφε κατι μαλακιες,περι ξεκωλιασματος ..

Η αλλη η ψωλα ομως ειχε το καλυτερο κορμι π εχω πηδηξει

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.561
Πόντοι
1.706
Εγω θα εχωνα σιγουρα εφοσον δεν θα ηταν τιποτα παραπανω απο ενα ευχαριστο σεξουαλικο διωρο.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
[quote author=mounoxalastis link= ]Το θεμα περιστρεφεται γυρω απο δυο πρωην μου,οι οποιες προφανως βαρεσαν μπιελα και με στειλανε μνμ αφηνωντας υποννοουμενα οτι θελουν να τον φανε τον πουτσακο τους.

Η φαση ειναι η εξης,

Εγω προσωπικα θα ξεσκιζα και γατα στην παρουσα φαση,εσεις ομως ; [/quote]

Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα, διότι αφού σου έστειλαν μνμ με υπονούμενα, πάει να πει ότι είχατε χωρίσει με καλούς όρους.

Κι εγώ πριν λίγες μέρες είχα μία τέτοια φάση, αλλά εγώ κάνω μόνο ελευθερες σχέσεις κι είναι αλλιώς. Είναι πιο χαβαλέ κατάσταση. Με πήρε μία και μου είπε αν ευκαιρώ να της φτιάξω τα υδραυλικά.

Του σπιτιού ή τα δικά σου; τη ρώτησα
Του σπιτιού, μου λέει, είναι επείγον, αλλά και τα δικά μου θέλουν φτιάξιμο.
Οκ,λέω, όλα θα τα φτιάξουμε. Μήπως μπορώ να έχω και μία πίτα για bonus ?

Πήγα κι είχε φτιάξει και μία πίτα και με περίμενε χαζογελώντας. Αλλά φοράγαμε μάσκες και οι δύο και δεν τις βγάλαμε παρά μόνο για το φαί.

Αν πας, πρόσεξε το αυτό με τη μάσκα.

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
[quote author=mounoxalastis link= ]Το θεμα περιστρεφεται γυρω απο δυο πρωην μου,οι οποιες προφανως βαρεσαν μπιελα και με στειλανε μνμ αφηνωντας υποννοουμενα οτι θελουν να τον φανε τον πουτσακο τους.

Η φαση ειναι η εξης,

Εγω προσωπικα θα ξεσκιζα και γατα στην παρουσα φαση,εσεις ομως ;

Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα, διότι αφού σου έστειλαν μνμ με υπονούμενα, πάει να πει ότι είχατε χωρίσει με καλούς όρους.

Κι εγώ πριν λίγες μέρες είχα μία τέτοια φάση, αλλά εγώ κάνω μόνο ελευθερες σχέσεις κι είναι αλλιώς. Είναι πιο χαβαλέ κατάσταση. Με πήρε μία και μου είπε αν ευκαιρώ να της φτιάξω τα υδραυλικά.

Του σπιτιού ή τα δικά σου; τη ρώτησα
Του σπιτιού, μου λέει, είναι επείγον, αλλά και τα δικά μου θέλουν φτιάξιμο.
Οκ,λέω, όλα θα τα φτιάξουμε. Μήπως μπορώ να έχω και μία πίτα για bonus ?

Πήγα κι είχε φτιάξει και μία πίτα και με περίμενε χαζογελώντας. Αλλά φοράγαμε μάσκες και οι δύο και δεν τις βγάλαμε παρά μόνο για το φαί.

Αν πας, πρόσεξε το αυτό με τη μάσκα.
[/quote]

Εγώ αυτη την ιστορία με τα υδραυλικά κάπου την έχω διαβάσει στο παρελθόν. Είσαι σίγουρος;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.701
Πόντοι
9.931
Τυπε γαμα και τις δυο αφου τους ξεκαθαρίσεις απο την αρχή οτι δεν ψάχνεις για επανασύνδεση- σχέση.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τυπε γαμα και τις δυο αφου τους ξεκαθαρίσεις απο την αρχή οτι δεν ψάχνεις για επανασύνδεση- σχέση.

Με τη μια ζουμε σε αλλες χωρες πια κ με την αλλη εχει παιδι ηδη,χωρισμενη κ ξερει οτι δεν ειμαι σε φαση να μεγαλωνω μουλικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom