Νέα

Ξερουμε καμια κυρια που να κανει συνοδεια σε swingers

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MrRobot15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
970
Πόντοι
366
Οπως λεει και ο τιτλοσ υπαρχει καμια κυρια ανεξαρτητη ή απο πρακτορειο που να ξερουμε οτι κανει συνοδεια σε swinger club και φυσικα συμμετοχη κι ολας. Μην με κραξετε ξερω δν επιτρεπεται γενικα και δεν αρμοζει να πας εκει με call-girl αλλα δυστυχως δυο φιλες εχω και δεν ειναι open minded σε τετοια θεματα και ψαχνω κοπελα οπως πολλοι απο εσας φανταζομαι οποτε οποιος ξερει ας πει

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Οπως λεει και ο τιτλοσ υπαρχει καμια κυρια ανεξαρτητη ή απο πρακτορειο που να ξερουμε οτι κανει συνοδεια σε swinger club και φυσικα συμμετοχη κι ολας. Μην με κραξετε ξερω δν επιτρεπεται γενικα και δεν αρμοζει να πας εκει με call-girl αλλα δυστυχως δυο φιλες εχω και δεν ειναι open minded σε τετοια θεματα και ψαχνω κοπελα οπως πολλοι απο εσας φανταζομαι οποτε οποιος ξερει ας πει
ναι πηγαινε εσυ με ενα μπαζο που δεν την ξερεις καν, θα παει και ο αλλος με αλλο μπαζο που δεν την ξερει καν, και θα γαμησετε και οι 2 απο ενα μπαζο, και θα λετε οτι πηγατε σε σουινγκερς :2funny:

Α ρε μλκες κωλοβλαχοι κουτοπονηροι ελληναραδες, οτι ερωτικο κι απελευθερωμενο κι αν βρεθει στο δρομο σας, θα βρειτε τροπο να το εξευτελισετε και να το φερετε στα χαμηλα στανταρ σας. Σαν τις παραλιες γυμνισμου ενα πραμα, που στις σοβαρες χωρες πανε φουλ γυναικες και ζευγαρια (μεχρι και οικογενειες), και στην ελλαδα δεν παταει ουτε θυληκη γατα γιατι πανε μονο βρωμοπουστες και κατι παραπληγικοι ματακηδες.

Σας αξιζει η καταντια σας. Κουλη, γαμα τουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :wanker:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Animated GIF

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.092
Πόντοι
3.656
Α ρε μλκες κωλοβλαχοι κουτοπονηροι ελληναραδες, οτι ερωτικο κι απελευθερωμενο κι αν βρεθει στο δρομο σας, θα βρειτε τροπο να το εξευτελισετε και να το φερετε στα χαμηλα στανταρ σας. Σαν τις παραλιες γυμνισμου ενα πραμα, που στις σοβαρες χωρες πανε φουλ γυναικες και ζευγαρια (μεχρι και οικογενειες), και στην ελλαδα δεν παταει ουτε θυληκη γατα γιατι πανε μονο βρωμοπουστες και κατι παραπληγικοι ματακηδες.
Έτσι ακριβώς. (Το πολιτικό σκέλος το διέγραψαν ,δεν συμφωνώ).
Για τέτοιου είδους κλαμπ .... διάβασα κάπου .... ότι πήγε ο άλλος .... 60ρης ... και παρίστανε το ... ζευγάρι ... με 25χρονη εξ αφρικής ... που κάνει πιάτσα παραπέρα ....

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.817
Πόντοι
216
Έτσι ακριβώς. (Το πολιτικό σκέλος το διέγραψαν ,δεν συμφωνώ).
Για τέτοιου είδους κλαμπ .... διάβασα κάπου .... ότι πήγε ο άλλος .... 60ρης ... και παρίστανε το ... ζευγάρι ... με 25χρονη εξ αφρικής ... που κάνει πιάτσα παραπέρα ....
Αυτό η΄θελα να του προτείνω ... να πάρει κάποια πιατσόβια και να κολλήσει τους ανώμαλους Cuckold που πάνε σε τε΄τοια πάρτυ σύφιλη. Αλλά και τους άλλους πονηρούς βλάχους σαν και αυτόν χαχα

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.268
Πόντοι
2.256
Πολλές φορές με τη γυναίκα μου έχουμε σκεφτεί να ψαχτούμε στο χώρο. Μετά θυμόμαστε τις σκηνές από την ταινία safe sex με Μίρκα Παπακωσταντίνου, Μίμη Χρυσομάλλη, Μαρία Καβογιάννη και Μήτσο Μαυρόπουλο - νεκροθάφτη και αλλάζουμε γνώμη!!! :cheesy::cheesy::cheesy:

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
970
Πόντοι
366
ναι πηγαινε εσυ με ενα μπαζο που δεν την ξερεις καν, θα παει και ο αλλος με αλλο μπαζο που δεν την ξερει καν, και θα γαμησετε και οι 2 απο ενα μπαζο, και θα λετε οτι πηγατε σε σουινγκερς :2funny:

Σας αξιζει η καταντια σας. Κουλη, γαμα τουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :wanker:
δεν καταλαβα τιποτα απο οσα ειπες που κολλαει αυτο που ειπα εγω με αυτο που λες εσυ και πως εκανες ολον αυτον τον συνειρμο μαλλον πρεπει να επισκεφθεις γιατρο

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.092
Πόντοι
3.656
Πολλές φορές με τη γυναίκα μου έχουμε σκεφτεί να ψαχτούμε στο χώρο. Μετά θυμόμαστε τις σκηνές από την ταινία safe sex με Μίρκα Παπακωσταντίνου, Μίμη Χρυσομάλλη, Μαρία Καβογιάννη και Μήτσο Μαυρόπουλο - νεκροθάφτη και αλλάζουμε γνώμη!!! :cheesy::cheesy::cheesy:

Τύπε ... η ελλάδα είναι για αυτά ....

μείνετε σε αυτά ... και άστε τα σούγκερς και τα ρέστα ..........

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.163
Πόντοι
3.846
ρε παίκτη απλά στο λένε οι συναγωνιστές:

Δεν είναι καμιά πρωτοτυπία ότι σκέφτηκες να πάρεις μια βίζιτα και να την πας για ανταλλαγή ελπίζοντας ότι θα γαμήσεις μια καλύτερη. Το έχουν και άλλοι στο παρελθόν και το κάνουν και τώρα.

- Έχεις ιδέα πόσο θα σου κοστίσει; Νομίζεις ότι αξίζει να δώσεις ένα ποσό που θα έδινες σε ένα μήνα σε έσκορτ μόνο και μόνο για να κάνεις φιγούρα;
- έχεις ιδέα πόσο εύκολα θα σε καταλάβουν οι κανονικοί σουίνγκερς και θα σε κράξουν;
- Έχεις ιδέα τι ζευγάρια παίζουν σε τέτοια μαγαζιά; Ειλικρινά πιστεύεις ότι θα κάνεις ανταλλαγή με μία καλύτερη από αυτή που πλήρωνες σε στούντιο στα ίδια λεφτά;

Εντάξει, το κατάλαβες τώρα;

OP
OP
MrRobot15

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
970
Πόντοι
366
ρε παίκτη απλά στο λένε οι συναγωνιστές:

Δεν είναι καμιά πρωτοτυπία ότι σκέφτηκες να πάρεις μια βίζιτα και να την πας για ανταλλαγή ελπίζοντας ότι θα γαμήσεις μια καλύτερη. Το έχουν και άλλοι στο παρελθόν και το κάνουν και τώρα.

- Έχεις ιδέα πόσο θα σου κοστίσει; Νομίζεις ότι αξίζει να δώσεις ένα ποσό που θα έδινες σε ένα μήνα σε έσκορτ μόνο και μόνο για να κάνεις φιγούρα;
- έχεις ιδέα πόσο εύκολα θα σε καταλάβουν οι κανονικοί σουίνγκερς και θα σε κράξουν;
- Έχεις ιδέα τι ζευγάρια παίζουν σε τέτοια μαγαζιά; Ειλικρινά πιστεύεις ότι θα κάνεις ανταλλαγή με μία καλύτερη από αυτή που πλήρωνες σε στούντιο στα ίδια λεφτά;

Εντάξει, το κατάλαβες τώρα;
φιλε μου δεν ειναι για να κανω φιγουρα ειναι μια ολοκληρη οδυνη στο μυαλο και σε ολο το σωμα να κανουμε ανταλλαγη συντροφων εγω μαζι σου οτι δεν αξιζει να παω με εσκορτ αλλα δυστυχως οπως αναφερω και στο μγνυμα δν εχω καμια απευλευθερωμενη φιλη ή ακομα σχεση που να ενδιαφερεται για τεττοια πραγματα και θελω να το δοκιμασω γιατι με εξιταρει και με αναβει η ολη ιδεα. Τι να κανω ας ειναι και με εσκορτ δν μπορω να κανω κατι διαφορετικο και οπως ειπες σιγουρα δν θα ειμαι και ο πρωτος ειμαι σιγουρος οτι και τα ΣΚ υπαρχουν αρκετοι που πανε με εσκορτς και μια χαρα περνανε. Επισης μην εισαι επιφανειακος τυπος και συγκρινεις να βρεις καλυτερο μουνι απο την συνοδο σου ειναι η φαση να σε αναψει να σε εξιταρει και να γινει παιχνιδι. Εγω ετσι το βλεπω

Ippokratis22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
1.172
Πόντοι
206
Εννοείται ρε τυπε , οι περιςςοτεροι με Βύζιτες πάνε , σιγά μη παρεις τη γυναικα σου να την ξεκωλιασουν
Και γω ετσι έχω παει κ πέρασα καλα , πολυ ξέσκισμα με αλλες , αλλα ηταν μέτριες σε φατσα σώμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom