διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.419
- Πόντοι
- 5.006
Μα είμαστε άρρωστοι και πολύ μάλισταεσεις που ειστε κριτες των παντων,εαν αρρωστησετε να σας δω.
Μα είμαστε άρρωστοι και πολύ μάλισταεσεις που ειστε κριτες των παντων,εαν αρρωστησετε να σας δω.
Yπάρχουν οι γιατροί για τα ιατρικά θέματα,δεν είναι πως να περάσει ένα πρόγραμμα στο PC ή από που θα κατεβάσει τσόντες που ρωτάνε όλοι-όλη την ώρα.Γνώμη μου πάντα.(έχω κι ένα αισθητικό θέμα με φωτό από "άρρωστες" πούτσες)εσεις που ειστε κριτες των παντων,εαν αρρωστησετε να σας δω.
εσεις που ειστε κριτες των παντων,εαν αρρωστησετε να σας δω.
Yπάρχουν οι γιατροί για τα ιατρικά θέματα,δεν είναι πως να περάσει ένα πρόγραμμα στο PC ή από που θα κατεβάσει τσόντες που ρωτάνε όλοι-όλη την ώρα.Γνώμη μου πάντα.(έχω κι ένα αισθητικό θέμα με φωτό από "άρρωστες" πούτσες)
δε παιζει σε ολες τις ασθενειες το σερβις ρολοΚάνουμε service μετά απο κάθε χιλιόμετρο.
Αρπα την τώρα houseεαν ενοχλει την αισθητικη σου μπορεις να μην διαβασεις το συγκεκριμενο θεμα.
το προβλημα δεν ειναι στην πουτσα, στο μυαλο ειναιΚαι στο κάτω κάτω γιατί δεν μπαίνει κάποιος μοντ στον κόπο να συγχωνεύσει όλες τις προβληματικές πούτσες σε ένα θρεντ?
εαν ενοχλει την αισθητικη σου μπορεις να μην διαβασεις το συγκεκριμενο θεμα.
δε παιζει σε ολες τις ασθενειες το σερβις ρολο
πολυ θαρρος και δε θυμαμαι να σας το εχω δωσει.Συγγνώμη για το θάρρος, αλλά μήπως πίνετε μπάφους;
πολυ θαρρος και δε θυμαμαι να σας το εχω δωσει.
πολυ θαρρος και δε θυμαμαι να σας το εχω δωσει.
Και στο κάτω κάτω γιατί δεν μπαίνει κάποιος μοντ στον κόπο να συγχωνεύσει όλες τις προβληματικές πούτσες σε ένα θρεντ?
σου εχω αφησει πμ.
εχω στο πεος μου μια ασπρη κοιληδ διπλα στηνν ουριθρα.
και μερικα ασπρα σημαδια πανω στο δερμα του πεους
δειτε και τις φωτο.