Νέα

ξέρει κανείς καλά από υπολογιστές ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 132
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S

[move]:S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S[/move]

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: Respect τύπε :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

index.php

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
τυπε εντουρο με το νεο αβαταρ εκτος απο αφροδισια δε θα κολας και μπαναρισματα  :grin: :rockon: :rockon:

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
80
Πόντοι
6
τυπε μην δουν οι μπαχαλακηδες ενα τυπο να ρουφαει ψωλες κατουρα και χυσια αμεσως να τον βγαλουν πουστη    :S :S :S
Ε ναι ρε τυπε δεν ειναι πραγματα αυτα :S :S :S :S :S :S :S :S

Respect και απο μενα για το avatar με την θρυλικη φαντα που και σε ξεδιψαει και σε θεραπευει/προστατευει απο καθε λογης μικροβια :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.862
Πόντοι
3.656
τυπε εντουρο με το νεο αβαταρ εκτος απο αφροδισια δε θα κολας και μπαναρισματα   :grin: :rockon: :rockon:

τυπε αμα το ηξερε αυτο ο ιπποτης δεν θα χρειαζοταν να αυτοδιαγραφεται και να ξαναμπαινει με τον διαγραμμενο λογαριασμο    :S :S :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.862
Πόντοι
3.656
Ε ναι ρε τυπε δεν ειναι πραγματα αυτα :S :S :S :S :S :S :S :S

Respect και απο μενα για το avatar με την θρυλικη φαντα που και σε ξεδιψαει και σε θεραπευει/προστατευει απο καθε λογης μικροβια :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

τυπε εβαλα αβαταρ το σημα της φαντα γιατι δεν ειχα φωτο απο το σακουλακι του καφε του ερωτιαρη26    :S :S :S

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
θα μου εξηγήσετε κι εμένα αυτό με τη fanta επειδή είμαι νέος? (και εδώ και ηλικιακά σε σχέση με εσάς  :grin: :hi:)

επίσης αυτός ο λιλα μεγάλο  :alivedick: έχει ο πούστης  :o

και τέλος, ο άλλος τελικά βρήκε βοήθεια για χάκερ που έψαχνε?

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.862
Πόντοι
3.656
θα μου εξηγήσετε κι εμένα αυτό με τη fanta επειδή είμαι νέος? (και εδώ και ηλικιακά σε σχέση με εσάς  :grin: :hi:)

τυπε εσυ που γουσταρεις και κατουρα θα σε οφελησει πολυ η φαντα εναντια στα μικροβια    :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596

χυσολαγνε χακερ βρηκε,για αλληλοπαιξιμο την μουναρα του δεν βρηκε ακομη :- :S :S :S

Επισκέπτης
τυπε εσυ που γουσταρεις και κατουρα θα σε οφελησει πολυ η φαντα εναντια στα μικροβια    :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

Ο συγκεκριμενος εχει αποκτησει αντισωματα για οποιοδηποτε μικροβιο κυκλοφορει στο Συμπαν....δεν χρειαζεται καμμια Φαντα τυπε μου.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.862
Πόντοι
3.656
Ο συγκεκριμενος εχει αποκτησει αντισωματα για οποιοδηποτε μικροβιο κυκλοφορει στο Συμπαν....δεν χρειαζεται καμμια Φαντα τυπε μου.

τυπε με τοσα αντισωματα που εχει ο τεντι αντεχει μεχρι και σε βιολογικο πολεμο    :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.828
Πόντοι
2.646
τυπε πρεπει να βγουν για τα μουνετα στα μπουρδελα καποτες φαντα με γευση πορτοκαλαδα με και χωρις ανθρακικο    :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
μόνο με τυπε νομιζω γιατί το μυστικό είναι στις μπουρμπουλήθρες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom