ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.484
- Πόντοι
- 24.596
Ξερει κανεις να φτιαχνει σουτζουκακια χωρις κιμα;
Ισως βρηκε τελικα κανεναν για αλληλομαλακια :S :S :S :S :S :S :S :S
Μην σου πω και 3 τυπε. -Τendy, Λιλας και Πιπαλεκος - :S :S :S
Ξερεις κανεις τι μας ξημερωνει αυριο; :S :S :S
μονο η αση τυπε :S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=Fit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTQvMTAvMDcvYXNpX21waWxpb3VfNi5qcGc%3D&t=0&w=1000&h=1000[/img[/URL]]
[/quote]
Αρχιδια τυπε...αυτη ξερει μονο το δρομο προς το ψυγειο. :S :S :S
Παντως τα τρολακια εχουν ριξει το επιπεδο τους...που ειναι κατι τρολαρες τυπου Λορεντζοταπιδης που αλλαζες δεκα συκωτια με τις συζητησεις που ακολουθουσαν.
τυπε αλληλομαλακια ζητησε.το αιλουροειδες πως θα του τον κανει σφεντονα;δυσκολο :- :S :S :Sτυπε πρεπει να του δειξουμε του τυπου το θρεντ για το πως να μαλακιζει τον γατουλη του :S :S :S
τυπε ο λορεντζος μπορει να ψαχνει για καινουρια γραμματεα τωρα :S :S :S
[size=20pt]ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΑΪΤ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΤΕ[/size]
Ζητώ όπως μου χαρίσουν παλιά παιχνίδια, καθώς επίσης νομίσματα, χαρτονομίσματα, τηλεκάρτες, γραμματόσημα και παλιά αντικείμενα. Δεν είμαι παλιατζής. Πρώτον με ενδιαφέρουν αυτά τα αντικείμενα γιατί είμαι συλλέκτης και δεύτερον είναι κρίμα κάποιοι να τα πετάνε στα σκουπίδια ενώ για μένα είναι χρήσιμα και πολύτιμα. Απευθύνομαι μόνο σε αυτούς που δε θέλουν πλέον αυτά τα αντικείμενα. Τα θέλω για διακόσμηση μαγαζιού. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. ΥΓ. Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΠΜ.
τυπε αλληλομαλακια ζητησε.το αιλουροειδες πως θα του τον κανει σφεντονα;δυσκολο :- :S :S :S
τυπε πρεπει να του δειξουμε του τυπου το θρεντ για το πως να μαλακιζει τον γατουλη του :S :S :S
τυπε και αλλος ενας τυπος γραφει συνεχεια το ιδιο ποστ :S :S :S