Νέα

Ξεπούλημα οικοσκευής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.012
Πόντοι
1.486
Αδερφια καλησπερα,θα ηθελα τη βοηθεια και τις γνώμες σας στο παρακάτω ζήτημα.
Το πλήρωμα του Χρόνου φτανει για όλους και για μένα ειναι πιο κοντα όσον αφορά τους υπερηλικες γονείς μου.Αποφάσισαμε λοιπόν να τους κατεβασω κατω στα Χανιά κοντα μου,καθόσον μοναχοπαίδι και η απόσταση από Αθηνα φανταζει ανυπέρβλητη εάν προκύψει κατι ασχημο.
Τα πλεονεκτήματα αυτής της απόφασης ειναι αυτονόητα,κοντα στην οικογένεια και τα εγγόνια και φροντιδα σε ότι χρειαστούν,ευτυχως ακομα κρατανε μια χαρα.
Τα μειονεκτηματα είναι δυο ,μεγάλα,το ένα ειναι το "ξερίζωμα" από το μερος που εμενες 50 χρόνια για να πας σε ενα άλλο αγνωστο τόπο και συνηθειες και φυσικα η διαφορετική ζωή ,πραγμα δυσκολο για ανθρωπους ανω των 85 χρόνων.
Το δευτερο -που πανω σε αυτο θελω τη βοήθεια/γνωμη σας-είναι η τεραστια οικοσκευή που εχει μαζευτεί στο πατρικό μου.Και δεν εννοω τα διαφορα πιατικα,ασημικα ,καδρα κλπ κλπ. αλλα τα ογκωδη έπιπλα διακοσμησης 1960-70,όπως σαλόνι,μπουφες,τραπεζαρία σκρινιο,κρυσταλλιερα,μπαγιου,μπαρ,πικαπ επιπλο,πινακες ,τα οποία εκτος του οτι θα στοιχισει ο κουκος αηδόνι να τα κατεβασω κατω,δεν υπαρχει περίπτωση να χωρέσουν σε ενα δυαρι/τριάρι που θα βρω εδω.
Προσπαθησα να βρω καποιους παλαιοπώλες να ερθουν να τα δουν όταν ανεβηκα πανω πριν λιγες ημέρες,αλλά οι λούστροι που ηρθαν επικεντρωθηκαν στα ασημικα και τα ..παράσημα του Πατερα μου καθώς και τα Γερμανικά παρασημα των Nazi που ειχε "καθαρίσει"ο παππούς μου στη Μαχη της Κρητης!
Τα εχω βαλει και στο marketplace και σε καποια site,αλλα τίποτα..
Θα ηθελα τη γνωμη σας καθώς και καμια ιδέα,πώς μπορω να τα δωσω,εστω και κοψοχρονιά,αλλα΄ όχι και στην ξεφτίλα...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.260
Πόντοι
12.756
ξεφτυλα τα παιρνουν...εγω οταν πεθανε η μητερα μου και πηγα να μεινω με την γυναικα τα χαρισα σε μια φτωχη οικογενεια..σαλονι,τραπεζαρια,κρεβατι κλπ

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.935
Πόντοι
6.515
υπαρχουν αποθηκευτικοι χωροι που ενοικιαζονται ασπροπυρο και αλλου, μεχρι να δει κανεις τι θα τα κανει

δεν ξερω ομως τιμες, αμα συμφερει :think:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.012
Πόντοι
1.486
Μηπως να νοικιαζες το πατρκο σου επιπλωμενο ;
Δε συμφέρει φίλε.Ο καθένας που θα παει να μεινει σε ενα σπίτι 150 τετραγωνικών στου Παπαγου ,οπωσδήποτε θα εχει μαζι τα πράγματα του.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.422
Πόντοι
11.956
Φώναξε έναν παλιατζής...σ αγγελία βρες ...να τα πάρει όλα τώρα σε τι τιμή ανάλογα ....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.012
Πόντοι
1.486
υπαρχουν αποθηκευτικοι χωροι που ενοικιαζονται ασπροπυρο και αλλου, μεχρι να δει κανεις τι θα τα κανει

Το εχω σκεφτει κι εγω αυτό όμως οι τιμές ειναι απαγορευτικές για τα πολλά τετραγωνικά χωρου αποθήκευσης.Χειροτερα από ενοίκιο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φώναξε έναν παλιατζής...σ αγγελία βρες ...να τα πάρει όλα τώρα σε τι τιμή ανάλογα ....
Ο παλιατζής θα τα παρει τσαμπα φιλε.Δε λέει..

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846

Δεν συμφέρει καθόλου...
Την έχω πατήσει...
Με μια κουζίνα και ένα ψυγείο ήθελαν 120€ το μήνα...

xp-user

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Like
21
Πόντοι
0
Εχει γεμισει ο τοπος απο τετοια επιπλα Φωναξε ενα παλιατζη και οσα σου δωσει παρτα. Εγω πεταξα σχεδον καινουργια πραγματα οταν πηρα τη μανα μου μαζι .Ρωτα και στο κυκλο σου αν θελει καποιος κατι εστω και τζαμπα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Ουσιαστικα εχεις ενα σπιτι φουλ επιλωμενο, προς ενοικιαση. Πιστευω θα βρεις ευκολα ενοικιαστη, σε πολλους αρεσει η παλια διακοσμηση και οι αντικες. Ειναι κριμα να πανε κοψοχρονια

Helena - Nayomi

Call-Girl
Εγγρ.
10 Φεβ 2020
Like
14.948
Αδερφια καλησπερα,θα ηθελα τη βοηθεια και τις γνώμες σας στο παρακάτω ζήτημα.
Το πλήρωμα του Χρόνου φτανει για όλους και για μένα ειναι πιο κοντα όσον αφορά τους υπερηλικες γονείς μου.Αποφάσισαμε λοιπόν να τους κατεβασω κατω στα Χανιά κοντα μου,καθόσον μοναχοπαίδι και η απόσταση από Αθηνα φανταζει ανυπέρβλητη εάν προκύψει κατι ασχημο.
Τα πλεονεκτήματα αυτής της απόφασης ειναι αυτονόητα,κοντα στην οικογένεια και τα εγγόνια και φροντιδα σε ότι χρειαστούν,ευτυχως ακομα κρατανε μια χαρα.
Τα μειονεκτηματα είναι δυο ,μεγάλα,το ένα ειναι το "ξερίζωμα" από το μερος που εμενες 50 χρόνια για να πας σε ενα άλλο αγνωστο τόπο και συνηθειες και φυσικα η διαφορετική ζωή ,πραγμα δυσκολο για ανθρωπους ανω των 85 χρόνων.
Το δευτερο -που πανω σε αυτο θελω τη βοήθεια/γνωμη σας-είναι η τεραστια οικοσκευή που εχει μαζευτεί στο πατρικό μου.Και δεν εννοω τα διαφορα πιατικα,ασημικα ,καδρα κλπ κλπ. αλλα τα ογκωδη έπιπλα διακοσμησης 1960-70,όπως σαλόνι,μπουφες,τραπεζαρία σκρινιο,κρυσταλλιερα,μπαγιου,μπαρ,πικαπ επιπλο,πινακες ,τα οποία εκτος του οτι θα στοιχισει ο κουκος αηδόνι να τα κατεβασω κατω,δεν υπαρχει περίπτωση να χωρέσουν σε ενα δυαρι/τριάρι που θα βρω εδω.
Προσπαθησα να βρω καποιους παλαιοπώλες να ερθουν να τα δουν όταν ανεβηκα πανω πριν λιγες ημέρες,αλλά οι λούστροι που ηρθαν επικεντρωθηκαν στα ασημικα και τα ..παράσημα του Πατερα μου καθώς και τα Γερμανικά παρασημα των Nazi που ειχε "καθαρίσει"ο παππούς μου στη Μαχη της Κρητης!
Τα εχω βαλει και στο marketplace και σε καποια site,αλλα τίποτα..
Θα ηθελα τη γνωμη σας καθώς και καμια ιδέα,πώς μπορω να τα δωσω,εστω και κοψοχρονιά,αλλα΄ όχι και στην ξεφτίλα...
Μήπως έχεις ένα πλυντήριο ν αγοράσω εγώ? να μου τ φέρεις όμως σπίτι λαγονήσι, δεν έχω μεταφορικό

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.012
Πόντοι
1.486

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Οι ηλεκτρικές συσκευες θα κατεβουν οπωσδήποτε.Για επιπλα μιλαω μόνο...
Καλυτερα... Να βρεις μια φτωχη οικογενεια να τα δωσεις... Δεν εχουν καμμια αξια... Δεν τα αγοραζει κανενας.. Εκτος αν θελεις να τα δωσεις ολα μαζι για 200 ευρω που λεει ο λογος..

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.935
Πόντοι
6.515
Εχει γεμισει ο τοπος απο τετοια επιπλα Φωναξε ενα παλιατζη και οσα σου δωσει παρτα. Εγω πεταξα σχεδον καινουργια πραγματα οταν πηρα τη μανα μου μαζι .Ρωτα και στο κυκλο σου αν θελει καποιος κατι εστω και τζαμπα
το θεμα ειναι οτι τα παλια επιπλα φτιαχνονταν αυτα απο ξυλο

τωρα τα πιο πολλα φτιαχνονται απο πριονιδι

Danky88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
1.204
Πόντοι
201
αστα φιλε το εχω παθει και εγω ο ιδιος δυστηχος τετοιου ειδους αρχοντικα επιπλα δεν θελει πλεον κανενας , εχω φορτωσει μεσα σε ενα εξωχικο επιπλα απο 2 σπιτια γιατι απλα δεν μπορουσα να τα πουλησω με τιποτα ... και να τα πεταξω δεν μπορω γιατι τα λειπαμε ... απλα ξεφορτσα το προβλημα μου καπου αλλου και συνεχιζω να το εχω το προβλημα απλα νοικιαζω το πρωτο σπιτι...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.012
Πόντοι
1.486
το θεμα ειναι οτι τα παλια επιπλα φτιαχνονταν αυτα απο ξυλο

τωρα τα πιο πολλα φτιαχνονται απο πριονιδι
Πόσο δικιο εχεις....Σαλόνι από καρυδιά, από τον Εγγλεζακη.Μπουφες του 1900,τα λυπαται η ψυχη μου ρε γμτ.

Xwristaboo

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2022
Κριτικές
2
Like
498
Πόντοι
21
Θέλει υπομονή φίλε μου και να καταφέρεις να βρεις το ανάλογο αγοραστικό κοινό.
Υπάρχουν άνθρωποι που ψάχνουν τέτοια έπιπλα αλλά θέλει να έχεις πολλή υπομονή.
Πριν από δυο χρόνια γνωστός μου πούλησε μετά από πολύ επιμονή και συνεχείς αγγελίες έπιπλα αντίκες μεγάλης αξίας σε πολύ καλές τιμές.
Η γνώμη μου είναι να μη τα σκοτώσεις .... Θα είναι κρίμα.

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.862
Πόντοι
456
Βγάλε καλές φωτογραφίες (το 80% των πωλησεων έρχεται από εκεί) και βάλτες σε μικρές αγγελίες και εδώ και σε άλλα σάιτ που έχουν αγγελιες όπως το insomnia.
Όσο απίθανο και αν φαίνεται πολύ κίνηση έχει και το car.gr.

Θέλει υπομονή βέβαια και θα ακουσεις απίστευτες μαλακίες αλλα δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Είναι πολύ ψυχοφθόρα η πώληση πραγματων δικών μας προσώπων. Ακόμη και να βρεθούν αγοραστές για τέτοια έπιπλα, συνήθως τα δίνουμε για ψίχουλα. Μάλιστα ήταν τέτοιο το ψυχολογικό βάρος που ένιωθα ασχημα για καιρό. Όταν χρειάστηκε να το ξανακάνω, τα δώρισα σε άτομα που ειχαν ανάγκη και ένιωσα πολύ καλύτερα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom