dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.317
- Πόντοι
- 3.936
Ναι διαφωνω στο 9 στους 10.Να δω τι ακριβώς; Διαφωνείς σε κάτι από αυτά που είπα και έβαλες σε quote;
Ναι διαφωνω στο 9 στους 10.Να δω τι ακριβώς; Διαφωνείς σε κάτι από αυτά που είπα και έβαλες σε quote;
Οκ.Κι εγώ πιστεύω αυτό που πιστεύω.Τι να κάνουμε τώρα.Ναι διαφωνω στο 9 στους 10.
Συμφωνουμε οτι διαφωνουμε απλα.Οκ.Κι εγώ πιστεύω αυτό που πιστεύω.Τι να κάνουμε τώρα.
Ναι δεν είναι κακό.Απλά η διαφορά μας (μπορεί και να κάνω λάθος) είναι οτι εγώ έχω υπάρξει και ως ενοικιαστής και ως ιδιοκτήτης και έχω δει και τις 2 πλευρές του νομίσματος ενώ εσύ μόνο τη μια.Έχει διαφορά.Συμφωνουμε οτι διαφωνουμε απλα.
Το κακό ξέρεις ποιο είναι; Οτι αυτοί που λες οτι βαράνε κανόνι σε αυτούς που νοικιάζουν τρύπες , έχουν την ίδια τακτική και σε αυτούς που νοικιάζουν καλά σπίτια σε σωστές τιμές.Όχι επειδή βρήκαν κάτι μεμπτό αλλά επειδή έτσι γουστάρουν και έτσι θέλουν ή για να βγάλουν κάπου το κόμπλεξ τους.Οπότε τώρα τα αλανάκια που κάνουν αυτές τις μαγκίτσες δεν βρίσκουν σπιτάκια να νοικιάσουν και είναι παρέα με αυτούς που δεν φταίνε και είναι τυπικοί.Τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή.Καλα τους κάνουν κ βαράνε κανόνια για τις τρυπες που ζητάνε ενα κάρο λεφτά
Κανεις λαθος. Εχω δει κ εγω της 2 πλευρες. 35 χρονια εμενα στο δικο μου σπιτι ασχετα εαν για προσωπικους λογους χρειαστηκε να αλλαξω σπιτι. 3 χρονια ημουν τυπικος. Πριν το νοικιασω τον ρωτησα εαν σκεφτεται να το πουλησει και η απαντηση ηταν κατηγορηματικό ΟΧΙ. Ξαφνικα τωρα το πουλαει (στην αγγελια εδω και 2 χρονια). Λοιπον θελει η δεν θελει κανονι?Ναι δεν είναι κακό.Απλά η διαφορά μας (μπορεί και να κάνω λάθος) είναι οτι εγώ έχω υπάρξει και ως ενοικιαστής και ως ιδιοκτήτης και έχω δει και τις 2 πλευρές του νομίσματος ενώ εσύ μόνο τη μια.Έχει διαφορά.
Αδερφε διακρινω οτι εχεις κομπλεξ. Πρεπει να σου την εχουν σπρωξει δυνατα ετσι?Το κακό ξέρεις ποιο είναι; Οτι αυτοί που λες οτι βαράνε κανόνι σε αυτούς που νοικιάζουν τρύπες , έχουν την ίδια τακτική και σε αυτούς που νοικιάζουν καλά σπίτια σε σωστές τιμές.Όχι επειδή βρήκαν κάτι μεμπτό αλλά επειδή έτσι γουστάρουν και έτσι θέλουν ή για να βγάλουν κάπου το κόμπλεξ τους.Οπότε τώρα τα αλανάκια που κάνουν αυτές τις μαγκίτσες δεν βρίσκουν σπιτάκια να νοικιάσουν και είναι παρέα με αυτούς που δεν φταίνε και είναι τυπικοί.Τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή.
Κανεις λαθος. Εχω δει κ εγω της 2 πλευρες. 35 χρονια εμενα στο δικο μου σπιτι ασχετα εαν για προσωπικους λογους χρειαστηκε να αλλαξω σπιτι. 3 χρονια ημουν τυπικος. Πριν το νοικιασω τον ρωτησα εαν σκεφτεται να το πουλησει και η απαντηση ηταν κατηγορηματικό ΟΧΙ. Ξαφνικα τωρα το πουλαει (στην αγγελια εδω και 2 χρονια). Λοιπον θελει η δεν θελει κανονι?
Ασχετο βεβαια, αλλα υπαρχουν και κατι μαλακες κληρονομοι που νοικιαζουν μαγαζια, γαμησε τα. Συνηθως ειναι και αεργοι. Συζητουσα με έναν για ένα μαγαζι, εναμιση χρονο ξενοικιαστο και αφου μου ζήτησε ενα εξωπραγματικο ενοικιο, άρχισε να μου συζητάει και για την αυξηση. Στο μεταξυ, το ακινητο γιαπι, να θέλει ενα καραβι λεφτα για να ισιωσει. Δηλαδη να βαλω εγω τα λεφτα, το ρισκο, το όνομα και παρα πολυ προσωπικη εργασια και να μου ερχεται ο μαλακας ο αεργος πενηνταρης εισοδηματιας κληρονόμος καθε πρωτη του μηνος να παίρνει το τετραψηφιο ενοίκιο για το κοτετσι του και να ονειρευεται και την αυξηση...
Μάλον δεν κατάλαβες τι είπα.Δεν είπα εαν μένεις σε δικό σου.Είπα εαν έχεις νοικιάσει εσύ σπίτι σε άλλον να δεις τη γλύκα.Έχεις νοικιάσει ποτέ σε άλλον ή μιλάμε στον αέρα;Κανεις λαθος. Εχω δει κ εγω της 2 πλευρες. 35 χρονια εμενα στο δικο μου σπιτι ασχετα εαν για προσωπικους λογους χρειαστηκε να αλλαξω σπιτι. 3 χρονια ημουν τυπικος. Πριν το νοικιασω τον ρωτησα εαν σκεφτεται να το πουλησει και η απαντηση ηταν κατηγορηματικό ΟΧΙ. Ξαφνικα τωρα το πουλαει (στην αγγελια εδω και 2 χρονια). Λοιπον θελει η δεν θελει κανονι?
Καλα τους κάνουν κ βαράνε κανόνια για τις τρυπες που ζητάνε ενα κάρο λεφτά
Από που το διέκρινες το κόμπλεξ; Μήπως εσύ έχεις εμπάθεια σε αυτούς που έχουν δουλέψει στη ζωή τους και έχουν χτίσει ένα ακίνητο που θέλουν να το εκμεταλευτούν και δεν στο δίνουν στην τιμή που εσύ θες να το νοικιάσεις; Λέω μήπως....Αδερφε διακρινω οτι εχεις κομπλεξ. Πρεπει να σου την εχουν σπρωξει δυνατα ετσι?
Εχεις δικιο για τετοιες περιπτωσεις. Αεργους κληρονομους ασχετους με την πραγματικοτητα. Ξερω ακριβως ιδια περιπτωση που περιγραφεις. Για φουρνο αρτοποιειο-ζαχαροπλαστειο. Ο φουρναρης ενοικιαστης με πολυ κοπο, μοχθο, προσωπικη εργασια πολες ωρες, επιχειρηματικο ρισκο. Να πληρωνει κανονικα το ηδη υψηλο ενοικιο. Ωσπου ο κληρονομος-ιδιοκτητης αποφασιζει να ζητησει μεγαλη αυξηση. Κατι που δε δεχτηκε ο φουρναρης και αφησε το μαγαζι κερδοφορα επιχειρηση και σηκωθηκε και εφυγε.
Φιλε δεν εχουν φιλοτιμο πρωτα και ο φοβος μαλλον περισσευει παρεπιπτοντως για το συγκεκριμενο παλαιο δυαρι εμαθα πως εσπασαν οι σωληνες του νερου και πλημυρισε αχαχαχααχα οποτεΑπορια το εχω. Η ιδιοκτητρια αυτη και αλλοι σαν αυτη που αλλα ζηταει να γραφει το συμβολαιο (80)και αλλα να παιρνει (250), δε φοβαται μη της τραβηξεις μια καταγγελια στην Εφορια και τρεχει και δε φτανει;
Κανεις λαθος. Εχω δει κ εγω της 2 πλευρες. 35 χρονια εμενα στο δικο μου σπιτι ασχετα εαν για προσωπικους λογους χρειαστηκε να αλλαξω σπιτι. 3 χρονια ημουν τυπικος. Πριν το νοικιασω τον ρωτησα εαν σκεφτεται να το πουλησει και η απαντηση ηταν κατηγορηματικό ΟΧΙ. Ξαφνικα τωρα το πουλαει (στην αγγελια εδω και 2 χρονια). Λοιπον θελει η δεν θελει κανονι?
Φιλε δεν εχουν φιλοτιμο πρωτα και ο φοβος μαλλον περισσευει παρεπιπτοντως για το συγκεκριμενο παλαιο δυαρι εμαθα πως εσπασαν οι σωληνες του νερου και πλημυρισε αχαχαχααχα οποτε
καταλαβαινεις τη δουλεια πλεον χρειαζεται για να ξαναγινει σπιτι......... ευτυχως που δεν το νοικιασα.