Νέα

Ξενοδοχεία ημιδιαμονής στη Θεσσαλονίκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petros80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 628
  • Εμφανίσεις 214K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

driverthess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Κριτικές
2
Like
1.790
Πόντοι
201
Πρόσφατη καταδρομικη στο Ανδρομέδα.. Φτάνω ρεσεψιόν ζητάω δωμάτιο για ημιδιαμονη και επιλέγω το λεοπαρ (θεματικό)
Είναι στα 30 ευρώ μου λέει ο υπάλληλος.. Οκ θα σε πληρώσω με κάρτα απαντάω.. Α τότε είναι 40 μου λέει γιατί είναι και ο φόρος μέσα όταν πληρώνετε με κάρτα

Μου φάνηκε λίγο κουλό να το λένε αυτό στην ψύχρα.. Εκτός και αν υπάρχει άλλο σύστημα στα χοτελια και επιτρέπεται η φοροδιαφυγή :think:

italaki

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
7.064
Πόντοι
1.056
Πρόσφατη καταδρομικη στο Ανδρομέδα.. Φτάνω ρεσεψιόν ζητάω δωμάτιο για ημιδιαμονη και επιλέγω το λεοπαρ (θεματικό)
Είναι στα 30 ευρώ μου λέει ο υπάλληλος.. Οκ θα σε πληρώσω με κάρτα απαντάω.. Α τότε είναι 40 μου λέει γιατί είναι και ο φόρος μέσα όταν πληρώνετε με κάρτα

Μου φάνηκε λίγο κουλό να το λένε αυτό στην ψύχρα.. Εκτός και αν υπάρχει άλλο σύστημα στα χοτελια και επιτρέπεται η φοροδιαφυγή :think:
Στο μετρητό γλυτώνεις έναν έξτρα φόρο που έχουν βάλει σε όλα τα ξενοδοχεία...και δεν κόβουν απόδειξη...

driverthess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Κριτικές
2
Like
1.790
Πόντοι
201
Στο μετρητό γλυτώνεις έναν έξτρα φόρο που έχουν βάλει σε όλα τα ξενοδοχεία...και δεν κόβουν απόδειξη...
Οκ κατανοητό.. Οπότε τα 30 ευρώ για θεματικό αν πληρώσεις κασέρι είναι ο ορισμός του value for money διοτι τα δωμάτια είναι άνετα και πεντακάθαρα. Δεν είναι κανα ξενοδοχείο της σειράς

italaki

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
7.064
Πόντοι
1.056
Νομίζω θεματικά τα έχουν 40...50...και βέβαια έχω πληρώσει για το ίδιο απλό δωμάτιο...το 211 με το καμένο πιστολάκι και 30 και 40...κάτι παίζει με τους ρεσεψιονιστ

driverthess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Κριτικές
2
Like
1.790
Πόντοι
201
Νομίζω θεματικά τα έχουν 40...50...και βέβαια έχω πληρώσει για το ίδιο απλό δωμάτιο...το 211 με το καμένο πιστολάκι και 30 και 40...κάτι παίζει με τους ρεσεψιονιστ
50 είναι αυτό με το τζακούζι, 40 τα θεματικά και 30 τα απλά. Πάω χρόνια εκεί ωστόσο πρώτη φορά μου είπαν τέτοιο πράγμα

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.501
Πόντοι
1.056
Το 211 είναι για χόμπιτ και τα 30 πολλά είναι. Προφανώς υπάρχουν κάποιοι υπάλληλοι που πατάνε στην παρανομία και στα μαύρα και βγάζουν χαρτζιλίκι. Κανονικά αν διακρίνουμε διάφορα θα πρέπει να ρωτάμε αν έχει αλλάξει κάτι για να μην νομίζουν οτι είμαστε χάπατα και τα τρώμε αμάσητα.

italaki

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
7.064
Πόντοι
1.056
Το 211 είναι για χόμπιτ και τα 30 πολλά είναι. Προφανώς υπάρχουν κάποιοι υπάλληλοι που πατάνε στην παρανομία και στα μαύρα και βγάζουν χαρτζιλίκι. Κανονικά αν διακρίνουμε διάφορα θα πρέπει να ρωτάμε αν έχει αλλάξει κάτι για να μην νομίζουν οτι είμαστε χάπατα και τα τρώμε αμάσητα.
Εντωμεταξύ και το 311 είναι ίδιο...και σε ένα από τα δύο ή ντουζιέρα έχει σπάσει και γίνεται συντριβάνι...ωραία περνάμε στο χωριό μας...δε βαριόμαστε με τπτ...

driverthess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2024
Κριτικές
2
Like
1.790
Πόντοι
201
Δεν ξέρω ρε αλάνια τέτοια προβλήματα δεν συνάντησα. Θα μπορούσαν πάντως να έχουν ενα ψυγειακι στα δωμάτια με μπουκαλάκια εμφιαλωμένα όπως σε πολλά πορνοχοτελια

italaki

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Οκτ 2008
Like
7.064
Πόντοι
1.056
Δεν ξέρω ρε αλάνια τέτοια προβλήματα δεν συνάντησα. Θα μπορούσαν πάντως να έχουν ενα ψυγειακι στα δωμάτια με μπουκαλάκια εμφιαλωμένα όπως σε πολλά πορνοχοτελια
Όπως Αθήνα...25 bill 35 madison...νερα στο ψυγειο...παντοφλες μιας χρησης...σου καλουν ταξι...σε κερνανε ποτο οσο περιμενεις...roomservice...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom