Giakoumis1
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2023
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Το HOTEL PRESTIGE στο Παλαιόκαστρο παίζει ακόμα για 2-3 ώρες?
Ναι φίλε μου. Τελευταία φορά τιμήθηκε το καλοκαίρι και έπαιζε ακόμα. Η τιμή ήταν 40 ευρώ αν δεν κάνω λάθος
Το HOTEL PRESTIGE στο Παλαιόκαστρο παίζει ακόμα για 2-3 ώρες?
Ευχαριστώ πολύ.Δυτικα κάποιο άλλο καθαρό που να γνωρίζεις πχ Βυζάντιο δίπλα 424....Ναι φίλε μου. Τελευταία φορά τιμήθηκε το καλοκαίρι και έπαιζε ακόμα. Η τιμή ήταν 40 ευρώ αν δεν κάνω λάθος
Ευχαριστώ πολύ.Δυτικα κάποιο άλλο καθαρό που να γνωρίζεις πχ Βυζάντιο δίπλα 424....
30 ευρω εχει το ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ μια χαρα δωματια.Καλησπέρα μύστες
Ξέρει κανείς σαν ξενοδοχείο ημιδιαμονης φτηνο η κανένα airbnb μέχρι 30€ ας είναι ότι ναναι μέσα ακόμα και υπόγειο . Ένα κρεβάτι να έχει να πηγαινω με καμία γκομενα και να μη πληρώνω μαλλιά κάθε φορα.
Το θέμα είναι ότι τελευταία όποτε πάω 40 μου λένε… εχω να πετύχω με 30 πολύ καιρό30 ευρω εχει το ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ μια χαρα δωματια.
Μήπως σου πουλάνε κανα θεματικό ? Τόνισε απλό την επόμενη φορά. Πάνε με αέρα παλιού. 30 θα σου ζητήσει !Το θέμα είναι ότι τελευταία όποτε πάω 40 μου λένε… εχω να πετύχω με 30 πολύ καιρό
Θα προτιμούσα κανένα φτηνο airbnb η αλήθεια είναι
Να το εχω όλη μέρα
Hotel REX, στη Μοναστηριου.Ψάχνω για ξενοδοχείο κέντρο Θεσσαλονίκη έχετε να προτείνετε κανένα καλό
To airbnb έχει το υπέρ της διακριτικοτητας...αν δεν σε απασχολεί αυτό ,τότε Rex ή Ανδρομέδα εύκολα και γρήγορα ...το Rex έχει το πλεονέκτημα του πιο εύκολου πάρκινγκΚαλησπέρα μύστες
Ξέρει κανείς σαν ξενοδοχείο ημιδιαμονης φτηνο η κανένα airbnb μέχρι 30€ ας είναι ότι ναναι μέσα ακόμα και υπόγειο . Ένα κρεβάτι να έχει να πηγαινω με καμία γκομενα και να μη πληρώνω μαλλιά κάθε φορα.
Το ιδανικό για παράνομα ζευγάρια.. Μακριά απ το κέντρο ήσυχο απομονωμένο και με υπόγειο κλειστό πάρκινγκ.Καλησπέρα.Γνωμη για prestige παιδιά??έχει κίνηση??? Έχει ξεχωριστή πτέρυγα για ημιδιαμονη???Ακουστική από τα υπόλοιπα δωμάτια έχει??αν γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει
Μια χαρά όπως λέει και ο φίλος Ησυχία, Καθαριότητα, Διακριτικότητα, υπόγειο πάρκινγκ όσο για την ακουστική είναι σχετικό αυτό....Καλησπέρα.Γνωμη για prestige παιδιά??έχει κίνηση??? Έχει ξεχωριστή πτέρυγα για ημιδιαμονη???Ακουστική από τα υπόλοιπα δωμάτια έχει??αν γνωρίζει κάποιος να βοηθήσει
Πάνε άνετα. Είναι διακριτικά και ήσυχα. Δεν ακούς θορύβους από τα άλλα δωμάτια. Λογικά δε θα ακούγεσαι και συ.Καλημέρα σε όλους.Εχει κάποιος άποψη για Iris hotel???θέλω να πάω με παντρεμένη κυρία.Απο ακουστική από δίπλα δωμάτια και γενικά υπάρχει περίπτωση να ακουστείς ή να σε δούνε??επίσης είναι ένας όροφος ή έχει διάσπαρτα δωμάτια?ευχαριστώ
Καλημέρα,ωκενις
Ιρις
Καλημέρα, 3 περίπου, δεν είναι και με το ρολόι στο χέρι...Καλημέρα,
το Ωκεανις για πόση ώρα δινει δωμάτιο;