Νέα

Ξενέρα & προβλήματα

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Abelokhpiwths_22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
5
Like
680
Πόντοι
360
Ο αμπελοκηπιώτης και ο μενεδημος ισχυριζονται οτι με διαλογο θα λυσουν το προβλημα.
Πλησιαζει 2025 γελαει ο κοσμος
Δεν είπα αυτό ακριβως. Επειδή δεν δίνει κάποια έξτρα πληροφορία και δείχνει να τον προβληματίζει, πρακτικά του είπα ότι ίσως είναι μια κάποια λύση, για τον ίδιο από το να διαβάζει εδώ, διάφορα.

Αν δεν ειναι πολύ καιρό, (που είναι μάλλον η περίπτωση μας), είναι τόσο προσβλητικό που μάλλον δεν θα έπρεπε να είναι μαζί την ώρα που γράφει εδώ.

ΥΓ: εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου, να διαβάζεις εσύ ξέρεις;

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
883
Πόντοι
81
Δεν είπα αυτό ακριβως. Επειδή δεν δίνει κάποια έξτρα πληροφορία και δείχνει να τον προβληματίζει, πρακτικά του είπα ότι ίσως είναι μια κάποια λύση, για τον ίδιο από το να διαβάζει εδώ, διάφορα.

Αν δεν ειναι πολύ καιρό, (που είναι μάλλον η περίπτωση μας), είναι τόσο προσβλητικό που μάλλον δεν θα έπρεπε να είναι μαζί την ώρα που γράφει εδώ.

ΥΓ: εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου, να διαβάζεις εσύ ξέρεις;
"Αν είστε χρόνια μαζί, το επικοινωνείς σε αυτή και το να λύνετε."
a few hours later
"Δεν ειπα αυτο ακριβως"

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.384
Πόντοι
9.931
Αν ηταν κουρασμένη οπως ειπε μετα, δεν επρεπε να μπει στην διαδικασία να κανει σεξ μαζι σου, το «υποφερω και προσπαθώ να μην κοιμηθώ» δεν λεγετε σε καμια περιπτωση ιδικα την στιγμη που κανετε σεξ, ειναι εντελώς απαξιωτική φράση.
Κανονικα σηκωνεσαι επι τοπου και φευγεις μπας και καταλαβει τι μαλακια εκστόμισε.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.507
Πόντοι
446
Το θέμα απευθύνεται σε έμπειρους μύστες.
Το λοιπόν,γαμιωμαστε με το μωρό...δίνω πόνο σαν κανίβαλος (κλασσικά) και την βλέπω κάπως... ρωτάω όλα καλά? Και απαντά 'υποφερω και προσπαθώ να μην κοιμηθώ "... Πλήρης ξενερα...μετά μου είπε ότι ήταν κουρασμένη και Μ*****ς...το αποτέλεσμα... μάγκες...έχω χάσει την όρεξης μου εντελώς! Μην μου δώσετε σχόλια του στυλ... είναι μεγάλη πουτανα κλπ...τα ξέρω...αλλά ψάχνω τρόπο να το ξεπεράσω... ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πολύ ευαίσθητουλης είσαι με τα μουνια, grow a pair bro. Κ στο λέω με αγάπη αν κ αρκετά κυνικά, έχοντας περάσει τα ίδια στο παρελθόν.

Abelokhpiwths_22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
5
Like
680
Πόντοι
360
"Αν είστε χρόνια μαζί, το επικοινωνείς σε αυτή και το να λύνετε."
a few hours later
"Δεν ειπα αυτο ακριβως"

Τυπε, μου λύθηκε η απορία: ξέρεις να διαβάζεις, δεν καταλαβαίνεις μάλλον όμως, και κάνεις κοπτοραπτικη το ποστ με ένα χαζοκειμενακι για να φανείς έξυπνος.

Θα στο εξηγήσω όπως σε ένα παιδί δημοτικού. (Αν και σε κόβω για έφηβο ηλικιακά)

Η τοποθέτηση μου λέει ότι, αν δεν είναι χρόνια μαζί, ΔΕΝ υπάρχει λόγος να είναι μαζί. Έχει 2, (ολογράφως δύο) προσωπικές εκδοχές. Oπότε ναι δεν είπα αυτό ακριβώς, με τον τρόπο που το παρουσιάζεις και αναφέρεις μετέπειτα, με ύφος βαρβατης αυθεντίας και ειρωνίας για εμάς τους 'υπνους'.

Τώρα στην περίπτωση που είναι χρόνια μαζί, πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα βοηθούσε. Τώρα αν το συγκεκριμένο κομμάτι δεν σε βρίσκει σύμφωνο, όσο εσύ θεωρείς θύμα κάποιον που έχει μια τέτοια θεώρηση σε μια ιστορία 10γραμμων, για την οποία τίποτε δεν ξέρουμε ουσιαστικά, αλλά εσύ "ξερνας" αλήθειες ζωής σαν ένα σωστό τίμιο βαρβατο alpha male, μπορεις απλά να μας δίνεις οδηγίες να ξυπνάμε και οι υπόλοιποι, όχι να είσαι επικριτικός σε παρακαλώ. Κάνε μας αυτή τη χάρη, μοίρασε γνώση.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
52.042
Πόντοι
27.261
Το θέμα απευθύνεται σε έμπειρους μύστες.
Το λοιπόν,γαμιωμαστε με το μωρό...δίνω πόνο σαν κανίβαλος (κλασσικά) και την βλέπω κάπως... ρωτάω όλα καλά? Και απαντά 'υποφερω και προσπαθώ να μην κοιμηθώ "... Πλήρης ξενερα...μετά μου είπε ότι ήταν κουρασμένη και Μ*****ς...το αποτέλεσμα... μάγκες...έχω χάσει την όρεξης μου εντελώς! Μην μου δώσετε σχόλια του στυλ... είναι μεγάλη πουτανα κλπ...τα ξέρω...αλλά ψάχνω τρόπο να το ξεπεράσω... ευχαριστώ εκ των προτέρων
τα "κανιβαλος - πονος - προσπαθω να μην κοιμηθω" δεν ταιριαζουν ρε μαστορα ομως.
νομιζω και κατι αλλο δε μας λες απο την ιστορια σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom