Dynamic
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 273
- Πόντοι
- 21
σπουργιτι με βυζια αλλα το πρωι εχθες που εκανε λαιβστη παραλια την ψωλοχυσα για τα καλα
σπουργιτι με βυζια αλλα το πρωι εχθες που εκανε λαιβστη παραλια την ψωλοχυσα για τα καλα
τι λιγο τυπε?μπαζο ειναι...δες παλιοτερα πως ηταν...τωρα απλα θελουμε να την γαμησουμε για το σωμα της και ψευτικα βυζια τηςΣτη φάτσα λίγο θέλει κάποιες διορθώσεις.. μυτογκα χείλη..
Εννοείται ότι την τιμάω, αλλά σε κάποιες φωτογραφίες ειδικά, το πρόσωπό της αν ήταν και σε ασπρόμαυρο, θα ήταν 100% γιαγιά από Άγιους Σαράντα που θρηνεί για το σκοτωμένο της παιδί στον Β' Π.Π .
Και από πλάγια ακόμα βλέπεις τη ρώγα να πετάγεται
Ένας κινητός κωλος η συγκεκριμένη. Ένα ανορθόγραφο και απεριποίητο πράγμα. είναι η μόνη από τα ξεκωλα εκεί μέσα που διαφημίζεται τόσο και δε φτιάχνεται καθόλου
Ένας κινητός κωλος η συγκεκριμένη. Ένα ανορθόγραφο και απεριποίητο πράγμα. είναι η μόνη από τα ξεκωλα εκεί μέσα που διαφημίζεται τόσο και δε φτιάχνεται καθολο
Είναι μέχρι να μπει καμμία Τερζή εκεί μέσα να τους φάει τη δουλειά. Θα αρχίσουν να το δίνουν για 5 ευρώ για να χτυπήσουν πελάτες από εκεί που το παίζουν όλες σνομπΕννοείται ότι την τιμάω, αλλά σε κάποιες φωτογραφίες ειδικά, το πρόσωπό της αν ήταν και σε ασπρόμαυρο, θα ήταν 100% γιαγιά από Άγιους Σαράντα που θρηνεί για το σκοτωμένο της παιδί στον Β' Π.Π .
Εντωμεταξύ είναιλίγοπολύ fail να διαφημίζεις μια εταιρεία πλασάροντας τον εαυτό σου σαν βίζιτα και με πλαστικά βυζιά. Ότι τι; Ότι για να πετύχει κι ο άλλος στο επιχειρηματικό μοντέλο πρέπει να φαίνεται/φέρεται σαν παρτουζιάρα και ΠΑΛΙ να ζει όλη την ημέρα με κρέμες, γυμναστικές και ροφήματα και να υποστεί αισθητικές αλλαγές (αν δεν είναι εκ γενετής τούμπανο), ή αν είναι άντρας να γίνει τέτοιος λίγδας σαν αυτούς που βλέπουμε, που χορεύουν τα πιο μίζερα ζεϊμπέκικα σε άδειες αίθουσες γεμάτες wannabe instagrammers.
Ποια είναι αυτή η καυλιτσα; Πως την λένε;
κουλιζάκηΠοια είναι αυτή η καυλιτσα; Πως την λένε;
Ε τώρα αυτήν άμα την ρωτήσεις αν το δίνει θα έχεις άδικο;Ποια είναι αυτή η καυλιτσα; Πως την λένε;
Ωπα, αυτό κάπου το ξέρω. Γνωστή φάτσα.
Όλες οι Αλβανίδες έτσι είναι !!!αυτή χάνει πολύ στο πρόσωπο αλλά από σώμα σκίζει
Ναι δεν έχεις άδικοΌλες οι Αλβανίδες έτσι είναι !!!
Ναι δεν έχεις άδικο
Εγω παντως μια Αλβανίδα π ειχα,έτρωγε καρπούζι κ έφτυνε τα κουκούτσια στο πατωμα.Όλες οι Αλβανιδες έτσι είναι !!
Έχουν κορμάρες είναι πιστές στον άνδρα και στο σπίτι προσπαθούν παραπάνω οι Ελλεινιδες είναι πολύ τεμπελες και δεν έχουν όρεξη για τίποτα μόνο λεφτά να τρώνε
Τουλάχιστον τα μάζευε οι Ελλεινιδες δεν κάνουν τίποτα όλη μέρα λεφτά και έχουν μεγάλες απαιτήσειςΕγω παντως μια Αλβανίδα π ειχα,έτρωγε καρπούζι κ έφτυνε τα κουκούτσια στο πατωμα.
Πας καλα της ελεγα;Ε μ λεει Αφου εγω θα τα σκουπίσω παλι.
Ε αν ειναι ετσι κ γω να χεσω στο πατωμα,Αφου εγω θα τα μασώ παλι.
Πολυ νοικοκυρά,μ μεινε
Ε θα έχεις άδικο.. πράγματα αυτονόητα δεν τα ρωτάνε χαχαχαχαχαχαΕ τώρα αυτήν άμα την ρωτήσεις αν το δίνει θα έχεις άδικο;