Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
Σιφσαρότ γαμώ το Τεπελένι σουΚέρασμα!
Σιφσαρότ γαμώ το Τεπελένι σουΚέρασμα!
Άγω ξέρω ότι έχει βυζαρες!Σιφσαρότ γαμώ το Τεπελένι σου
Την καταπιόλα έβρισα όχι εσένα τύπε.Άγω ξέρω ότι έχει βυζαρες!
Ναι απλά δε ξέρω τι σημαίνει η 1η λεξηΤην καταπιόλα έβρισα όχι εσένα τύπε.
Πέστη σε κανάν Αλβανό....Ναι απλά δε ξέρω τι σημαίνει η 1η λεξη
Ναι κάτι μου έλεγε το όνομα...Ο ίδιος είναι που την ανέβασε και τώρα.. σύντομα Γ μπανακι θα πάει πάλι..
Καλημέρα Αννουλα..Στη Herbalife κι αυτη νομιζω ...Άννα Βαίδου την λενε
Δέσποινα Δενεκου!!Σιφσαρότ γαμώ το Τεπελένι σου
Στη Herbalife κι αυτη νομιζω ...Άννα Βαίδου την λενε
Ινστα έχει;Ιωάννα… Κωλαρα κ λίγη διάθεση να δείξει βρακάκι!
aλβανιδα ειναι?Σιφσαρότ γαμώ το Τεπελένι σου
poaλβανιδα ειναι?
Με συγχωρείς αλλά αυτά δεν είναι απελπισμένα άτομα για δουλειά μόνο, είναι και μαζί...Eιχα βρει παλια μια εταιρια με διαδικτυακό marketing, πυραμίδα.
Και καλά δουλευες και απο το σπίτι σου και υποσχοταν εισοδήματα που θα αλλαζαν τη ζωή σου. Δήλωναν και πολυεθνική, βέβαια τα γραφεία της εταιρίας τους για "συνέντευξη" ήταν μια καφετέρεια δεν θυμαμαι περιοχή, που προσέλκυαν τα υποψήφια θύματα....
Τους ειχα βρει και σε face/insta οι ιδιοι και οι ιδιες μαζευονταν σε κατι κλειστους χωρους/ξενοδοχεια και κανανε εκδηλωσεις για το ποσο γαματοι εχουν γινει και ποσο αλλαξε η ζωή τους που μπηκαν στην εταιρια... Μερικους τους εχω δει και στο tik tok ως life coachers και καλα. χαχα
Και ειχε και καλα μουνακια σου εδιναν χυμα το τηλεφωνο τους να τις παρεις να συζητησετε για τη δουλεια αυστηρα....
Μιλαμε για μεγαλη απατη και δυστυχώς απελπισμένα άτομα για δουλειά κατέφευγαν εκεί...
Μπορει να την ξερει καποιος, δεν θυμαμαι ονομασία τώρα.... world marketing κάπως έτσι...
ειναι σιγουρο? πως το ξερεις?
Χιλιάδες χαζοί τέτοιοι υπάρχουν για αυτό βλέπεις να γεμίζουν ξενοδοχεία με πόσο κόσμο που πάει να μάθει πληροφορίες στα σεμινάρια που δίνουν πληροφορίες για αυτά τα μούφα προγράμματα.Με συγχωρείς αλλά αυτά δεν είναι απελπισμένα άτομα για δουλειά μόνο, είναι και μαζί...
Όσο χαζός και να είναι κάποιος κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ότι είναι απάτη...
Χιλιάδες χαζοί τέτοιοι υπάρχουν για αυτό βλέπεις να γεμίζουν ξενοδοχεία με πόσο κόσμο που πάει να μάθει πληροφορίες στα σεμινάρια που δίνουν πληροφορίες για αυτά τα μούφα προγράμματα.