james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.208
- Πόντοι
- 2.356
Τυπε, με τι τρακαρε αυτη και ειναι ετσι;
Τυπε, με τι τρακαρε αυτη και ειναι ετσι;
Sotiria Kollia(fb)....αξιογάμητο μιλφάκι για ξεΚolliaσμα μεχρι αηδιας ας πουμε ναμ...
Εκτως απο κορμάρα εχει και ωραιο προσωπο για μεγαλο χυσοστόλισμα...χάνει λιγο οντως οταν γελάει αλλα ενταξει....εκει θα κολλησεις???Μην την πεις το πιο γαμάτο ανέκδοτο που διαθέτεις να την προσπεράσεις αυτη την λεπτομέρεια..τα εχει ολα η καβλομιλφάρα εκτός απο την ψωλλή μου καρφωμένη στην μήτρα της!!!!Σκιστρα διχως αύριο....!!!!όντως καλό και παίζει εδώ και αρκετό καιρό στη herbalife. Aλλά ρε φίλε στην πρώτη φωτογραφία πώς είναι έτσι η μούρη της; Κάτι μεταξύ γκρεμλιν και τζοκερ... Ελπίζω να μην την κρατάνε μόνο τα φίλτρα γιατί όντως φαίνεται αξιαγάμητο μιλφάκι...
Τέρμα κορδόνι φοράει η καυλοκώλαΆντε γεια
Τι κωλαρα είναι αυτή!Τέρμα κορδόνι φοράει η καυλοκώλα
Για χύσιμο τα βυζομπαλα τηςΝαι και το ΑΜΕΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α ΠΑ ΠΑ δεν το πιστεύω!
τα παραφούσκωσεΗ Ιωάννα λιώνει κ μας καυλωνει!
Κ τι πειράζει;Η Ιωαννα στο Τικ Τοκ της προμοτάρει χερμπαλ μονο στα Αλβανικα
Η απόδειξη πως σε κάποια νήματα του bou υπάρχουν απελπισμένοι άνθρωποι που έχουν ξεχάσει πως είναι το μουνί.Μαλάκες μου, αυτή δε θα την πηδούσε ούτε ο μακαρίτης ο Ανέστης Βλάχος, ο μονόφθαλμος.
Μαλλιά ψεύτικα, βλεφαρίδες ψεύτικες, φρύδια ψεύτικα, δόντια ψεύτικα, χείλη ψεύτικα, βυζγια ψεύτικα, νύχια ψεύτικα, κωλος ψεύτικος.Και άλλη μία .....
Καλά εάν σου κάτσει να την απορρίψεις. Λες και τα CG είναι όλα φυσικά . Όλο παπαριές είσαστε !!Μαλλιά ψεύτικα, βλεφαρίδες ψεύτικες, φρύδια ψεύτικα, δόντια ψεύτικα, χείλη ψεύτικα, βυζγια ψεύτικα, νύχια ψεύτικα, κωλος ψεύτικος.
Πάλι καλά δηλαδής που ο πουτσος της είναι ορίτζιναλ...
Νομίζω χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του, αλλά αυτό που εννοεί είναι οτι οι γυναίκες πλέον με την ματαιοδοξία που τις διακατέχει, δεν μπορούν να κρατήσουν τίποτα το φυσικό πάνω τους.Καλά εάν σου κάτσει να την απορρίψεις. Λες και τα CG είναι όλα φυσικά . Όλο παπαριές είσαστε !!