mexico1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 828
- Πόντοι
- 81
Ναι έχει βάλει. Της έχω ευχηθεί και καλορίζικαΈβαλε βυζια κ η Ιωάννα η μιυ φαίνεται;
Ναι έχει βάλει. Της έχω ευχηθεί και καλορίζικαΈβαλε βυζια κ η Ιωάννα η μιυ φαίνεται;
Όχι τυπεΚάνω και διαφήμιση στις ξέκωλες τώρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τις βλέπεις "αθώες" εσύ?
Πολύ καλό το αποτέλεσμα κ της ταιριαζουνΝαι έχει βάλει. Της έχω ευχηθεί και καλορίζικα
Αν ο παπάκιας του μπου , έχει και τουαρέγκ του 2004 , που το έφερε μτχ το 2009 από γερμανία και έβαλε και ... γκάζι ;;τους χυστες του Μπου με τα παπάκια
Πετρέλαιο είχε ο σωγαμπροςΑν ο παπάκιας του μπου , έχει και τουαρέγκ του 2004 , που το έφερε μτχ το 2009 από γερμανία και έβαλε και ... γκάζι ;;
Μετράει πιο πολύ ;;;;
Αν ο παπάκιας του μπου , έχει και τουαρέγκ του 2004 , που το έφερε μτχ το 2009 από γερμανία και έβαλε και ... γκάζι ;;
Μετράει πιο πολύ ;;;;
Ρε μπινε μην του τα λες όλα και θα σκάσει από το κακό του αφραγκομαλακας.Πετρέλαιο είχε ο σωγαμπρος
Τώρα έχει υβριδικό τιγιιοτα
Πουλησε χωράφι πρισφατα ο πεθερός μανάβης
Δεν έχει πλέον, έληξε το λιζηνγκ, χρώσταγε και καμία 60 δόσεις, άκλαυτο πήγε το λεόν το ντίζελ.Τι προτείνεις για Ελλάδα
Εροχμσι συχνανπλειν και το να νοικιάζω μικρά αμαξάκι δεν είναι λύση
Εσύ τι έχεις?
Σαν ομάδαΡε μπινε μην του τα λες όλα και θα σκάσει από το κακό του αφραγκομαλακας.
Δεν έχει πλέον, έληξε το λιζηνγκ, χρώσταγε και καμία 60 δόσεις, άκλαυτο πήγε το λεόν το ντίζελ.
Καλησπερα φιλε... αν συζητας μαζι της, καλοριζικα τα βυζακια και απο εμενα..Μέχρι κ η Δέσποινα ζήλεψε!
Της το είπα μανΚαλησπερα φιλε... αν συζητας μαζι της, καλοριζικα τα βυζακια και απο εμενα..
Δεν με ξερει φυσικα....
Πες της ενας τυπος που καβλωνει με την παρτη σου....
Εαν μιλατε και εχεις θαρρος μαζι της πεστο της....
==Μην με παρεξηγησης..... ως μελος του φορουμ περνω την πρωτοβουλια...
==Εαν ενοχλω συγνωμη.....
Απαντήσεις δεν βλέπω σωγαμπρεΠεθερός λέει το αλε στο όνομα της κόρης του
Αληθεύει???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχεις άδεια να παρουσιάσεις η πάλι τζάπα μάγκας???
Είναι μεγάλη καυλιάρα, στις ξέκωλες φωτό που βάζει αφήνει όλα τα σχόλια καυλωμένων γουστάρειΜέχρι κ η Δέσποινα ζήλεψε!
Τι συνέβει;Έκλεισε ο ένας εν Ελλάδι κλάδος πυραμιδο-μπουρδέλου, αυτός της Amway.
Είναι μεγάλη καυλιάρα, στις ξέκωλες φωτό που βάζει αφήνει όλα τα σχόλια καυλωμένων γουστάρει
Χρειάζεται λεύκανση κωλοτρυπίδας ή είναι ιδέα μου;Ο κόσμος της Παναγιωτάς!
Βαρέθηκαν να πληρώνουν λεφτά για προϊόντα που βρίσκεις στη μισή τιμή άλλες γνωστές φίρμες; Δεν άντεξαν άλλο να κάνουν τζίρους για έναν σκασμό συμπληρώματα και καλλυντικά λες και είναι ετοιμοθάνατοι σπυριάρηδες; Σταμάτησαν να βρίσκουν κορόιδ...εεε enterpreneurs που να μοιράζονται το Όραμα της Εταιρειάρας;Τι συνέβει;