ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΤΗΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 790
- Πόντοι
- 81
καλα εσας αμα σας καθοτανε να της λεγατε οχι χα χα χαΑσκημομουρα...
καλα εσας αμα σας καθοτανε να της λεγατε οχι χα χα χαΑσκημομουρα...
Αν το βρεις στείλε το κι από εδώ!Έχει κάποιος το insta ή τηλεφωνο να στείλει με πμ
Με αγαπη πανταΗ κωλαρα της Ιωάννας! Για πολλές σφαλιάρες!
μα καλα οσοι γραφουν κατα της δεν σημαινει οτι ειναι φασιστακια αδερφε κουλΑυτοί που την κράζουν με τόσο προσβλητικό τρόπο είναι κάτι φασιστάκια που βρίσκουν αφορμή λόγο της καταγωγής της συγκεκριμένης κοπέλας για να ξεράσουν τον ρατσισμό τους.Στα κρυφά σίγουρα τον παίζουν γιαυτην.Γιαυτό άλλωστε και είναι εδώ στο άρθρο και σχολιάζουν συνέχεια.Αν Θέλουμε να σκιαγραφήσουμε την Δενέκου, σίγουρα δεν έχει την κλασική ομορφιά που λένε.Δεν έχει το μοντελίστικο πρόσωπο που να σε τραβάει.Έχει όμως υπερβεί τις δυνατότητες της και έχει φτιάξει ένα πολύ ωραίο σώμα σύμφωνα με τις προοπτικές της και βγάζει μια σεξουαλικότητα και μια καυλωτική ενέργεια πολλές φορές που το ντύνει ομοιόμορφα πάνω της.Ατέλειες εννοείται υπάρχουν, όπως υπάρχουν και στην πιο τέλεια γυναίκα, είτε εμφανισιακά είτε στον χαρακτήρα και η ομορφιά πολλές φορές είναι υποκειμενική.Πολλές φορές είναι και τι ενέργεια σου βγάζει η άλλη και τι συναισθήματα σου γεννάει.
Κ μετά χυσιμο στα βυζομπαλα!Να τις ξελύσεις το μαγιό και να το πετάξεις δίπλα στην άμμο και να την ξεπατώσεις δίπλα στα κύματα.Να την καβαλήσεις όπως της αξίζει…
Άσε μας ρε φίλε με το μπάζο!!! Αυτά δεν λένε κάποιοι;;;;Η κωλαρα της Δέσποινας!
Δε νομίζω να είσαι κ εσυ από αυτούς;Άσε μας ρε φίλε με το μπάζο!!! Αυτά δεν λένε κάποιοι;;;;
Πες μου τώρα ότι δεν περνάει μύνημα η κοπέλα!!!
Που είναι το μαγιό οέο;; Το κατάπιε ο υπέρτατος κώλος σου μωρό μου..Γεια σου Δέσποινα με την κωλαρα σου!
Πάντα φροντίζει για αυτό!Που είναι το μαγιό οέο;; Το κατάπιε ο υπέρτατος κώλος σου μωρό μου..
Τρελο κορμι για πολυ γλυψιμο και σπρωξιμοΠέτυχα μερικά φοβερά στιγμιότυπα!!!
Η κωλοτρυπιδα της φαίνεται αρκετά δουλεμένη!!!!Πέτυχα μερικά φοβερά στιγμιότυπα!!!