Νέα

Ξεκλείδωμα πουτάνας, πώς γίνεται;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 525
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Hathor

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
1
Εκανα το δευτερο μεταπτυχιακο μου με μια νεαρη πορνη. Με μολις 6 καταθεσεις και συνολικο κοστος 120 ευρω καταφερα και την ξεκλειδωσα. Στην τέταρτη καταθεση επεσαν βαθια γλωσσοφιλα, στην πέμπτη καταθεση εφαγε ακαποτο μουνικό κρεμπιέ και στην έκτη καταθεση ακαποτο κωλικο κρεμπιε. Γουσταρε και τα εδωσε με τη θεληση της και με πολυ ορεξη να με ευχαριστησει.
Αφηστε τους callgirl-άδες να δινουν 150άρια για μια ωρα και να μην τσιμπανε ουτε γλωσσοφιλο και μετα να πουλανε και μουρη :hi::rockon:
το ότι το κανεις ακαποτο με πουτανες δεν το λες και επίτευγμα, μαλακια θα το έλεγα!

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
84.317
Πόντοι
47.129
Κοιτα, η Γνωμη μου,
Εαν την εχεις στεγνωσει εντελως........
Εαν δεν μπορει να σηκωθει απο την ζαλη.....
Εαν την γαμας και παραμιλαει.....
Εαν μολις σε δει γινεται μουσκεμα.....
Εαν σου ζηταει να τη παρεις μολις σε δει..-και το εννοει-
Εαν δεν ξερει που βρισκεται και τι ωρα ειναι οταν την γαμας.........
Εαν σου ζηταει να παιξει το μουνι της μολις σε δει.....
Εαν Φερνει -στο Ασχετο- λαδι και σου ζηταει να της ανοιξεις τον κολο.......
Εαν εχει περασει η ωρα και σου ζηταει να μεινεις κ αλλο η σου ζηταει αλλη μια φορα.......Δωρεαν
τι αλλο να τις παρεις.........
Οπως ανεφερα και πιο πανω, στην πραγματικοτητα --Ειστε Εραστες--

Χρησιμοποιησες πολυ σωστη λεξη !!
Το ξεκλειδωμα πορνης θα την κανει ερωμενη σου, πληρωμενη ερωμενη !
Απολυτη φαντασιωση, αστειρευτη ικανοποιηση, μεγιστη επιβεβαιωση !
Για αυτο το πραγμα μιλαμε !!

Καντε τις πορνες ερωμενες σας και πλεον δε θα γαματε μια πορνη !!

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
4
Like
1.399
Πόντοι
481
Μύστες μου, δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος για να "ξεκλειδώσεις" μια ιερόδουλη. Δεδομένο είναι ότι πρέπει να είσαι π ε ν τ α κ ά θ α ρ ο ς. Από εκεί και πέρα, είναι καθαρά θέμα τύχης. Να έρθει φτιαγμένη από τον προηγούμενο ή τους προηγούμενους, να ξέρεις να γλείφεις - τουτέστιν να ξέρεις που βρίσκεται η ρημάδα η κλειτορίδα - , να έχει γενικότερα ένα mood που να την κάνει να αφεθεί.

Το είχα πετύχει πριν πολλά χρόνια στη Μαιρούλα στο Μπλέ της Προμηθέως και από τότε είχε γίνει το απόλυτο στάνταρ μου και περνούσα τέλεια. Με άλλες, μπορεί να είχα πάει και δέκα φορές χωρίς καμία επιτυχία.

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
84.317
Πόντοι
47.129
Δώσε ίνφο μύστη μου σε π.μ. και σε μας τα καυλωμένα παλικάρια :sunglasses:

Μυστη μου, με το να σου δωσω ενα ονομα και ενα αριθμο οικου δε θα καταφερεις τιποτα.
Η κορασις δεν ειναι του σωρού. Δεν ειναι χυσαποθήκη. Θελει ξεκλειδωμα, και μαλιστα απο εμπειρο ξεκλειδωτη καθως ειναι νεαρη και επιφυλακτικη, οι νεοι ξεκλειδωτες θα τα βρουν σκουρα, οι εντελως απειροι θα φυγουν με κλωτσιες απο τον οικο αμα της πουν για ακαποτο.

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
84.317
Πόντοι
47.129
Μύστες μου, δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος για να "ξεκλειδώσεις" μια ιερόδουλη. Δεδομένο είναι ότι πρέπει να είσαι π ε ν τ α κ ά θ α ρ ο ς. Από εκεί και πέρα, είναι καθαρά θέμα τύχης. Να έρθει φτιαγμένη από τον προηγούμενο ή τους προηγούμενους, να ξέρεις να γλείφεις - τουτέστιν να ξέρεις που βρίσκεται η ρημάδα η κλειτορίδα - , να έχει γενικότερα ένα mood που να την κάνει να αφεθεί.

Το είχα πετύχει πριν πολλά χρόνια στη Μαιρούλα στο Μπλέ της Προμηθέως και από τότε είχε γίνει το απόλυτο στάνταρ μου και περνούσα τέλεια. Με άλλες, μπορεί να είχα πάει και δέκα φορές χωρίς καμία επιτυχία.

Eξαρχης εχω πει οτι το ξεκλειδωμα πορνης ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ . Στην τεχνη δεν υπαρχει τυφλοσουρτης για να επιτυχεις το αρτιο και επιθυμητο αποτελεσμα. Εγω θα σας μαθω τα βασικα πραγματα εσεις θα βαλετε τα χρωματα και την δικη σας πινελια !!

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
151
Like
54.404
Πόντοι
33.423
Create Bob Ross GIF by NETFLIX

:worship::worship::worship:

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
115
Like
23.049
Πόντοι
26.376
Μυστη μου, με το να σου δωσω ενα ονομα και ενα αριθμο οικου δε θα καταφερεις τιποτα.
Η κορασις δεν ειναι του σωρού. Δεν ειναι χυσαποθήκη. Θελει ξεκλειδωμα, και μαλιστα απο εμπειρο ξεκλειδωτη καθως ειναι νεαρη και επιφυλακτικη, οι νεοι ξεκλειδωτες θα τα βρουν σκουρα, οι εντελως απειροι θα φυγουν με κλωτσιες απο τον οικο αμα της πουν για ακαποτο.
Άσε μας να κάνουμε κι εμείς καλλιτεχνικό ξεκλείδωμα :glasses:

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.048
Πόντοι
206
1000006645.jpg

ΑΥΤΗ... θέλει το μέγα ξεκλειδωτή :boff:
Κανείς δεν ξέρει ο χρόνος τι θα φέρει
κι αν κάνεις λάθος στο νέο σου το πάθος
Μα θα ‘μαι δω και θα σε περιμένω
σαν ένα κάρβουνο για πάντα αναμμένο......................

ΑΣΤΗΝ ΝΑ ΛΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙ...............

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
151
Like
54.404
Πόντοι
33.423
λοιπόν μάγκες μου... μόλις γύρισα από πράκτικερ.
σκέφτομαι να ακολουθήσω, προσεχώς... και πάντα πίστα ασφαλώς, το τιπ νούμερο 4 του μέγα ξεκλειδωτή πουτανών.
επειδή όμως δεν έχουν όλοι οι οίκοι τρύπα στους τοίχους, βασικά δεν το είχα fantaστεί μέχρι που είδα το τιπ του Δασκάλου, πήγα και πήρα ένα καλό τρυπάνι με σιγαστήρα για να ανοίγω μία κάθε φορά που πηγαίνω και λίγο στόκο ταχείας πήξεως ώστε φεύγοντας, να τη μπαλώνω κιόλας για να μη με πιάσουν και με θεωρήσουν κάνα ματάκια ξετσίπωτο λιγούρη.
οσονούπω θα γράψω και κριτικές ανάλογες για να δω αν όντως πετύχει ΚΑΙ αυτό το τιπ ΚΑΙ αυτήν τη φορά.

Bosch EasyImpact 600 Κρουστικό Δράπανο 600W | Praktiker

Σφραγιστικό Σκυροδέματος Bison | Praktiker

μέγα ξεκλειδωτή των πουτανών, όπως και να'χει, πετύχει δεν πετύχει... ευχαριστώ και πάλι για τα χρήσιμα και πολύτιμα τιπς σου.

ο θαυμαστής σου σε χαιρετά
:worship::worship::worship:

Magi

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
9
Like
5.344
Πόντοι
1.986
Για τις δύσκολες στα σκληρα με τουτο δω

1744788171677.jpeg
:coffee:

Magi

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
9
Like
5.344
Πόντοι
1.986
Greek people :coffee:

mauros gatos(1)

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.943
Πόντοι
3.820
Εγώ έχω την εξής απορία: Όταν η ιερόδουλη δε μιλάει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά, οπότε δεν καταλαβαίνει στοιχειώδεις λέξεις όπως κυρία και δεσποινίς, πώς υποτίθεται ότι θα την ξεκλειδώσουμε; :think:
Duolingo ισπανικά

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.206
Πόντοι
5.827
Ξέρω μερικές φράσεις στα ισπανικά. Το πρόβλημα τότε είναι ότι οι κορασίδες νομίζουν ότι μιλάω κανονικά τη γλώσσα, οπότε όλο μου μιλάνε στα ισπανικά και δεν καταλαβαίνω. Έτσι την έκοψα τη συνήθεια. Βασικά πάω πολύ σπάνια με Λατίνες πλέον και αναφέρομαι περισσότερο σε άλλες εθνικότητες που δε μιλάνε αγγλικά/ελληνικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom