Νέα

Ξεκλείδωμα πουτάνας, πώς γίνεται;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 525
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
17.566
Πόντοι
3.846
Παίκτη πρώτα μαθαίνεις τις κυριότερες βρισιές στη γλώσσα τους για να ξέρεις τι γνώμη έχουν για σένα.
Μετά όταν δεν καταλαβαίνεις τι σου λένε και ξέρεις ότι δε σε έβρισαν, κουνάς το κεφάλι συγκαταβατικά και πετάς κανένα "ah ci", και όλα θα πάνε καλά.

mauros gatos(1)

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.943
Πόντοι
3.820
Ξέρω μερικές φράσεις στα ισπανικά. Το πρόβλημα τότε είναι ότι οι κορασίδες νομίζουν ότι μιλάω κανονικά τη γλώσσα, οπότε όλο μου μιλάνε στα ισπανικά και δεν καταλαβαίνω. Έτσι την έκοψα τη συνήθεια. Βασικά πάω πολύ σπάνια με Λατίνες πλέον και αναφέρομαι περισσότερο σε άλλες εθνικότητες που δε μιλάνε αγγλικά/ελληνικά.
Δυστυχώς η ευτυχώς η Ελλάς δεν υπήρξε ποτέ αποικιοκρατική δύναμη. Αν ήμασταν εμείς οι Κατακτητές του νέου κόσμου αντί για τους Λατίνους της Ιβηρικής, όλα αυτά τα τσουλάκια θα είχαν μητρόπολη την Ελλάδα/Ρωμαική Αυτοκρατορία πως στο καλό θα λεγόμασταν, και μητρική γλώσσα την Ελληνική. Αλλά όλα αυτά είναι φαντασιώσεις οπότε αναγκαστικά υποκύπτουμε στον γλωσσικό ιμπεριαλισμό.
Duolingo ισπανικά, απαραίτητο εργαλείο για το ξεκλείδωμα των λατίνων πορνών που μας έχουν κατακλύσει.

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.450
Πόντοι
2.036
Μόνον χρήμα χρειάζεται. Εκτός και αν όταν λέτε πουτάνες εννοείτε τις κοπέλες που εκδίδονται επί χρήμασι...

• Χαχα
Αντιδράσεις: piko

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
9.261
Πόντοι
4.696
Δυστυχώς η ευτυχώς η Ελλάς δεν υπήρξε ποτέ αποικιοκρατική δύναμη. Αν ήμασταν εμείς οι Κατακτητές του νέου κόσμου αντί για τους Λατίνους της Ιβηρικής, όλα αυτά τα τσουλάκια θα είχαν μητρόπολη την Ελλάδα/Ρωμαική Αυτοκρατορία πως στο καλό θα λεγόμασταν, και μητρική γλώσσα την Ελληνική.
Τύπε το "τσουλάκια" είναι χαριτωμενιά ή τις γνωρίζεις προσωπικά μία μία?
Αλλά όλα αυτά είναι φαντασιώσεις οπότε αναγκαστικά υποκύπτουμε στον γλωσσικό ιμπεριαλισμό.
Duolingo ισπανικά, απαραίτητο εργαλείο για το ξεκλείδωμα των λατίνων πορνών που μας έχουν κατακλύσει.
Δε σε βλέπω να ξεκλειδώνεις ούτε με τους μεταφραστές του σταρ τρεκ...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.540
Πόντοι
3.656
Αν έχει κλειδωθεί έξω από το σπίτι και πηδήξεις από το μπαλκόνι και της ανοίξεις θεωρείται ξεκλείδωμα? :coffee:

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.450
Πόντοι
2.036
Οι περισσότεροι από εμάς εδώ μέσα δεν ξέρουμε που είναι η "κλειδαριά", θέλετε να βάλουμε και το κλειδί...

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

mauros gatos(1)

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.943
Πόντοι
3.820
Τύπε το "τσουλάκια" είναι χαριτωμενιά ή τις γνωρίζεις προσωπικά μία μία?

Δε σε βλέπω να ξεκλειδώνεις ούτε με τους μεταφραστές του σταρ τρεκ...
Γιατί μου τη λες τύπε;:( Είπα κάτι ανάρμοστο; Σε μπουρδελοσαιτ είμαστε, όχι σε συλλογικότητα καθώς πρέπει φεμινιστριών.
Τι παίζει με τους μεταφραστές του σταρ τρεκ;

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
9.261
Πόντοι
4.696
Γιατί μου τη λες τύπε;:( Είπα κάτι ανάρμοστο; Σε μπουρδελοσαιτ είμαστε, όχι σε συλλογικότητα καθώς πρέπει φεμινιστριών.
Τι παίζει με τους μεταφραστές του σταρ τρεκ;
Εξαιρετικοί, από σουαχίλι μέχρι κλίνγκον, ρώμιουλαν και υποχθονιακά/κούφια γη, γέτι και άλλα ψεκασμένα ή μη.
Ο κάπτεν κερκ κι ο σποκ έπιναν νερο στ'ονομά τους.
Στο τεμού πωλούνται 2 + 1 δώρο...

mauros gatos(1)

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.943
Πόντοι
3.820
Εξαιρετικοί, από σουαχίλι μέχρι κλίνγκον, ρώμιουλαν και υποχθονιακά/κούφια γη, γέτι και άλλα ψεκασμένα ή μη.
Ο κάπτεν κερκ κι ο σποκ έπιναν νερο στ'ονομά τους.
Στο τεμού πωλούνται 2 + 1 δώρο...
πιωμένος είσαι ρε;

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.744
Πόντοι
2.596
Βασικά αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη με καναδικά δολλάρια, γραφειάρα και 500αρα όλα γίνονται :sunglasses:
Δεν το πρόλαβα το νήμα διότι απουσίαζα - αν και πρωταπριλιά δημιουργήθηκε.

μεταπτυχιακο σε Ρουμανια-Αλβανια.
Ρουμάνες εντάξει έχω μαρκαλέψει κάμποσες εδώ κάτω, αλλά αλμπάνισσες πλέον θεωρώ προσβολή ακόμη και τη ντούντα να μου πιάσουν....

Επί του θέματος: ανεξαρτήτως ηλικίας, αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση επάνω σου, άστο να ξεραθεί το παλιάμπελο...
Δεν χρειάζεται να είσαι κανένας ομορφάντρας - ΟΚ δεν είπαμε κανένας ασχημομούρης εντελώς - το βασικότερο είναι το μπαγιόκο και να δείχνεις προς τα έξω ότι προσπαθείς για το καλύτερο, metrosexual που λένε και οι Εγγλέζοι. Και φυσικά το μπλα - μπλα, όλες οι γυναίκες γουστάρουν από δαύτο, αν είσαι μουγγόσκυλο, άντε στο καλό...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
4.198
Πόντοι
4.895
Έχω περάσει πολύ καλά με απίστευτες επαγγελματίες, τις οποίες ακόμη θυμάμαι και θεωρώ αξέχαστες τις στιγμές μαζί τους. Δεν ξέρω αν τις είχα ''ξεκλειδώσει'', ίσως απλά να ήταν καλές επαγγελματίες και να ήξεραν να μου προσφέρουν αυτό που επιθυμώ. Πηγαίνοντας με μία επαγγελματία δεν επιθυμώ τίποτα περισσότερο από το να μου δώσει την ηδονή που αποζητώ.

Πολύ φοβάμαι ότι πολλά threads έχουν μέσα τους μία υπολανθάνουσα τάση να πάνε ένα βήμα παρακάτω: να εστιάσουν στο πως θα το ''ζήσουν'' πραγματικά και θα μας ''ποθήσουν'' (περισσότερο ή λιγότερο) οι κοπέλες του αγοραίου έρωτα. Ίσως να συναρτάται με την βαθύτερη επιθυμία ενός άντρα να νιώθει ποθητός, ακόμη και αν πληρώνει, και όχι να παίρνει ηδονή μόνο εξαιτίας των χρημάτων του.

• Like
Αντιδράσεις: Hase

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
730
Πόντοι
81
Ξεκίνα να πηδάς και θα την βρεις και την 20άρα
Ολο και κάποια μισεί και ζηλεύει την μάνα της

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
84.391
Πόντοι
47.129
Έχω περάσει πολύ καλά με απίστευτες επαγγελματίες, τις οποίες ακόμη θυμάμαι και θεωρώ αξέχαστες τις στιγμές μαζί τους. Δεν ξέρω αν τις είχα ''ξεκλειδώσει'', ίσως απλά να ήταν καλές επαγγελματίες και να ήξεραν να μου προσφέρουν αυτό που επιθυμώ. Πηγαίνοντας με μία επαγγελματία δεν επιθυμώ τίποτα περισσότερο από το να μου δώσει την ηδονή που αποζητώ.

Πολύ φοβάμαι ότι πολλά threads έχουν μέσα τους μία υπολανθάνουσα τάση να πάνε ένα βήμα παρακάτω: να εστιάσουν στο πως θα το ''ζήσουν'' πραγματικά και θα μας ''ποθήσουν'' (περισσότερο ή λιγότερο) οι κοπέλες του αγοραίου έρωτα. Ίσως να συναρτάται με την βαθύτερη επιθυμία ενός άντρα να νιώθει ποθητός, ακόμη και αν πληρώνει, και όχι να παίρνει ηδονή μόνο εξαιτίας των χρημάτων του.

Στο ξεκλειδωμα πορνης δεν προσπαθουμε να νιωσουμε ποθητοι με το σεξ επι πληρωμη. Προσπαθουμε να ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΘΗΤΟΙ στην ιεροδουλη.
Να μας βλεπει και να χαμογελα,να χαιρεται που μας βλεπει, να ειμαστε το ευχαριστο διαλειμμα της αναμεσα στους αλλους πελατες !
Να ειμαστε ο ανθρωπος της ! ΝΑΙ !! Γινεται !

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
84.391
Πόντοι
47.129
τελειωσε το πασχα ... ..ψψψ ! χαμπαρι δεν πηρα:tooth::tooth:

Ηταν σε λαθος μονοπατι το παλικαρι, δεν επρεπε να τον αφησω να χαθει στο δασος, η νυχτα εκει θα ειναι δυσκολη ! Εγω του εβαλα απλα την πυξιδα στα χερια και του εδειξα προς τα που να κινηθει !

Τελευταία τροποποίηση:

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
16
Like
3.505
Πόντοι
1.436
Στο ξεκλειδωμα πορνης δεν προσπαθουμε να νιωσουμε ποθητοι με το σεξ επι πληρωμη. Προσπαθουμε να ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΘΗΤΟΙ στην ιεροδουλη.
Να μας βλεπει και να χαμογελα,να χαιρεται που μας βλεπει, να ειμαστε το ευχαριστο διαλειμμα της αναμεσα στους αλλους πελατες !
Να ειμαστε ο ανθρωπος της ! ΝΑΙ !! Γινεται !
Αυτό είναι tip δάσκαλε?
Να το βγάλω φωτοτυπία για το βιβλίο?

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
84.391
Πόντοι
47.129
Αυτό είναι tip δάσκαλε?
Να το βγάλω φωτοτυπία για το βιβλίο?

Βγαλτο και βαλτο με συνδετηρα στο εξωφυλλο, να το διαβαζεις πρωτα αυτο πριν τα tips, ετσι θα βρεις το σωστο δρομο του ξεκλειδωματος !

Spiderw

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Απρ 2022
Κριτικές
16
Like
3.505
Πόντοι
1.436
Βγαλτο και βαλτο με συνδετηρα στο εξωφυλλο, να το διαβαζεις πρωτα αυτο πριν τα tips, ετσι θα θα βρεις το σωστο δρομο του ξεκλειδωματος !
Το φτιάχνω βιβλίο δερματόδετο να το αφήσω κληρονομιά στα εγγόνια μου...

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
84.391
Πόντοι
47.129
Το φτιάχνω βιβλίο δερματόδετο να το αφήσω κληρονομιά στα εγγόνια μου...

Κατα προτιμηση απο δερμα φιδιου για να αντεξει 100άδες χρονια !
Θα ειναι το μελλοντικο ευαγελλιο των πορνων !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom