Νέα

Ξεκλείδωμα πουτάνας, πώς γίνεται;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 373
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.929
Πόντοι
47.129
Σε αυτό το θέμα θα αναλυσουμε βήμα βήμα αναλυτικά και διεξοδικά το ¨Ξεκλειδωμα πουτάνας¨
  • Τι ειναι το ξεκλειδωμα ?
  • Πως γινεται ?
  • θελει λεφτα ?
  • Πρεπει να ειμαι ωραιος ?
  • Πιανει παντα ?

Λεκτορας ο Γλομπεάρχης DmtrsxXx . :hi:
Επισημος και αναγνωρισμενος ξεκλειδωτης πουτανων του σάητ με αρκετα επιβεβαιωμενα ξεκλειδωματα.

Κατεχω πτυχια οπως :
Ανωτάτης γλειφομουνικής και γλειφοκωλικής τέχνης με μεταπτυχιακο σε Ρουμανια-Αλβανια.
Πτυχιο κατουρολαγνειας. Πτυχιο ποδολαγνειας. Κλειδαράς (αυτοδιδακτος).

Panos 1978

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
13.077
Πόντοι
4.496
Σε αυτό το θέμα θα αναλυσουμε βήμα βήμα αναλυτικά και διεξοδικά το ¨Ξεκλειδωμα πουτάνας¨
  • Πως γινεται ?
  • θελει λεφτα ?
  • Πιανει παντα ?

Επισημος και αναγνωρισμενος ξεκλειδωτης πουτανων του σάητ με αρκετα επιβεβαιωμενα ξεκλειδωματα.

Κατεχω πτυχια οπως :
Ανωτάτης γλειφομουνικής και γλειφοκωλικής τέχνης με μεταπτυχιακο σε Ρουμανια-Αλβανια.
@dimigoall
@professor x
@Xaramofais
@pastelios
@gpikasso

:coffee::coffee::coffee:

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
10
Like
3.944
Πόντοι
746
  • Πως γινεται ?
  • θελει λεφτα ?
  • Πιανει παντα ?

Κατεχω πτυχια οπως :
Show Me The Money GIF

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.929
Πόντοι
47.129
το θέλει λεφτά νομίζω δεν κολλάει...........

Σίγουρα το ξεκλειδωμα ειναι τέχνη και έρχεται αυθόρμητα και οικειοθελως στην κορασίδα. Απλα μεταφέρω τα ερωτήματα που δέχομαι σε πμ.

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.929
Πόντοι
47.129
Εμάς δεν μας αφορά, την έχουμε μεγάλη

Το μεγεθος βοηθάει σίγουρα, πρέπει να ξέρεις να το χρησιμοποιείς ομως.
Το ξεκλείδωμα
έρχεται πριν το γαμήσι και ολοκληρώνεται με αυτό.
Το ξεκλειδωμα ειναι συνδυαστικό αποτέλεσμα.

• Like
Αντιδράσεις: batist
OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.929
Πόντοι
47.129
Θα ήθελα να αναφερω τη μαρτυρία μιας κορασίδας για αρχη.

Ιρινα Φωκαίας 27

"wow ! Εχυσα 3 φορές! Δεν το εχει καταφέρει κανένας αλλος αυτο ! Ήσουν τέλειος! "

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.765
Πόντοι
4.696
Θα ήθελα να αναφερω τη μαρτυρία μιας κορασίδας για αρχη.

Ιρινα Φωκαίας 27

"wow ! Εχυσα 3 φορές! Δεν το εχει καταφέρει κανένας αλλος αυτο ! Ήσουν τέλειος! "
θέλουμε αποδείξεις (και ονόματα)

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.770
Πόντοι
456
Υπομονή, ευγένεια, χρόνο και χρήμα για να σου ξεκλειδωθεί μια πουτάνα.
Επιπλέον ένα ουσιώδες δώρο να της κάνεις να το χρησιμοποιεί.

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.033
Πόντοι
206
  • Εχω ρωτηση και εγω εδω μεσα........τι παει να πει.....??????
  • μηπως ειναι καμια νεα παπαρο-εκφραση.......?????
  • Κλειδωμα και Μαλακιες, αφου στα κοριτσια ειναι ολα ξεκλειδωτα κ ελευθερα............
  • οπως λενε, μπατε σκυλοι κ αλεστε.......................

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.882
Πόντοι
19.485
Θα σας μεταφέρω την δική μου εμπειρία. Για αρχή μην σπαταλάτε καθόλου και πότε, η γυναίκα γιατί ΟΛΕΣ πουτάνες είναι δεν ξεκλειδωνεται αλλά ξεκλειδώνει μόνη της και από επιλογή της. Πως συμβαίνει...Της αρέσεις. Ναι το να σαι ωραίος βοηθάει, το να χεις καλό καυλι βοηθάει, προφανώς να ξέρεις να γαμας βοηθάει. Το να χεις τρόπους, να σαι καθαρός, το να σέβεσαι τα όρια που σου βάζει είναι θεμελιώδους σημασίας μέχρι ΕΚΕΙΝΗ ν αποφασίσει να σ αφήσει για παραπέρα. Απαραίτητα πρέπει να υπάρχει και κάποια χημεία. Ούτε θέλουν όλες να ξεκλειδώσουν ούτε και γίνεται! Γιατί ξεκλειδώνουν μαζί σας ή ΚΑΙ μαζί σας? Διότι έχετε "αυτό το κάτι που θέλω" που λέει και η Γαρμπή! Μην το πάρετε ως δεδομένο ότι θα το έχετε και την άλλη φορά, άρπαξε τη στιγμή, γάμησε σα να μην υπάρχει αύριο. Να έχετε ένα τακτικό ημερολογιακό κύκλο επίσκεψης μαζί τους! ΜΗΝ τρέχετε ξωπισω τους ΜΗΝ της παραμελείτε μετά ΔΕΝ θα περάσετε καλά! Να θυμάστε, η πουτανα είναι από ξένη χώρα...Όταν εσείς παίζατε με παιχνίδια, τρώγατε φιλέτο, είχατε playstation, είχατε θέρμανση και νετφλιξ...αυτή είχε με το ζόρι κάνα δυο κούκλες, πεινούσε, το σπίτι της ήταν φτωχικό, πολλές φορές προβληματικό...τελικά ήρθε σε μια ξένη χώρα, ξένη, μόνη φοβισμένη, έμαθε μόνη της τη γλώσσα μας, γαμιεται για λεφτά, μας βλέπει όπως μας πρέπει...Έλληνες, μαλάκες, νωθρους, κομπλεξικους, μίζερους και εκρηκτικούς. Έχει περάσει πράγματα που την έχουν σκληρύνει, μας βλέπει με δίκαιη υπεροψία. Θέλει σεβασμό, μαγκιά, υπομονή να την ξεκλειδώσεις! Πολλές μα πάρα πολλές φορές θα πάρεις τ αρχιδια σου στην όλη διαδικασία, θ απογοητευτείς, θα χαλαστείς, θ αναρωτηθείς αν αξίζει, θα κακιώσεις και τελικά αν επιμείνεις κάτι θα πάρεις πίσω ως πληρωμή. Αυτά σας είπα, είμαι ένας τύπος αρκετά εντυπωσιακός σωματικά, προσεγμένος, αρκετά όμορφος, δυστυχώς πολυ σκληρός αφού έτσι τα εφερε η ζωή, ναι οκ από τη μια καυχιέσαι από την άλλη πονάς με όλο αυτο. Έχω γαμησει πάρα πολλές ακάποτα, έχω καταφέρει και έχω βγει έξω με κάποιες, έκανα δύο σχέσεις με πουτάνες, γενικά μετά από μια μεγάλη πορεία στο χώρο κάπου 16 χρόνια (είμαι 41 μα έχω φοβερό γονίδιο) έχω καλές αναμνήσεις οι οποίες προήλθαν από χρονοβόρα και ψυχοφθόρα διαδικασία! Η συμβουλή μου τελικά...Ευγένεια, αίσθηση του μέτρου, καθαριότητα και όπου δείτε φως μπείτε. Απολαύστε τη στιγμή αν έρθει και όσο κρατήσει! Μην ξεχάσετε ποτέ...10 ευρώ 10 λεπτά, όλα τ αλλά δεν τα ορίζεις! Γενικά η φάση με την οποία πουτανα είναι σαν να ναι καταραμένη απ' το Θεό να στραβωσει.Να ειστε καλα!

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom