Νέα

Ξεκλείδωμα πουτάνας, πώς γίνεται;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 160
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (9 μέλη και 45 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Μαρ 2025
Like
5
Πόντοι
0
Ρε τύποι ωραια όλα αυτά, εγώ δεν καταλαβαίνω τον λόγο του να μπεις σε μια διαδικασία τόσο περίπλοκη. Λέω περιπολικη ,γιατί μια ιερόδουλη είναι ήδη αρκετά μεταχειρισμένη, όχι μόνο σαν γυναίκα το προφανές,αλλά και ψυχικά. Τόσοι της πούλησαν παραμύθι, τόσοι την πλήγωσαν, τόσοι της φέρθηκαν σκάρτα γενικότερα με κάθε τρόπο, τόσοι της άφησαν κακή ανάμνηση πάνω στο σεξ για διαδορους λόγους. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι θα αλλάξει, προσωρινά, για εσάς;

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.024
Πόντοι
206
Θα σας μεταφέρω την δική μου εμπειρία. Για αρχή μην σπαταλάτε καθόλου και πότε, η γυναίκα γιατί ΟΛΕΣ πουτάνες είναι δεν ξεκλειδωνεται αλλά ξεκλειδώνει μόνη της και από επιλογή της. Πως συμβαίνει...Της αρέσεις. Ναι το να σαι ωραίος βοηθάει, το να χεις καλό καυλι βοηθάει, προφανώς να ξέρεις να γαμας βοηθάει. Το να χεις τρόπους, να σαι καθαρός, το να σέβεσαι τα όρια που σου βάζει είναι θεμελιώδους σημασίας μέχρι ΕΚΕΙΝΗ ν αποφασίσει να σ αφήσει για παραπέρα. Απαραίτητα πρέπει να υπάρχει και κάποια χημεία. Ούτε θέλουν όλες να ξεκλειδώσουν ούτε και γίνεται! Γιατί ξεκλειδώνουν μαζί σας ή ΚΑΙ μαζί σας? Διότι έχετε "αυτό το κάτι που θέλω" που λέει και η Γαρμπή! Μην το πάρετε ως δεδομένο ότι θα το έχετε και την άλλη φορά, άρπαξε τη στιγμή, γάμησε σα να μην υπάρχει αύριο. Να έχετε ένα τακτικό ημερολογιακό κύκλο επίσκεψης μαζί τους! ΜΗΝ τρέχετε ξωπισω τους ΜΗΝ της παραμελείτε μετά ΔΕΝ θα περάσετε καλά! Να θυμάστε, η πουτανα είναι από ξένη χώρα...Όταν εσείς παίζατε με παιχνίδια, τρώγατε φιλέτο, είχατε playstation, είχατε θέρμανση και νετφλιξ...αυτή είχε με το ζόρι κάνα δυο κούκλες, πεινούσε, το σπίτι της ήταν φτωχικό, πολλές φορές προβληματικό...τελικά ήρθε σε μια ξένη χώρα, ξένη, μόνη φοβισμένη, έμαθε μόνη της τη γλώσσα μας, γαμιεται για λεφτά, μας βλέπει όπως μας πρέπει...Έλληνες, μαλάκες, νωθρους, κομπλεξικους, μίζερους και εκρηκτικούς. Έχει περάσει πράγματα που την έχουν σκληρύνει, μας βλέπει με δίκαιη υπεροψία. Θέλει σεβασμό, μαγκιά, υπομονή να την ξεκλειδώσεις! Πολλές μα πάρα πολλές φορές θα πάρεις τ αρχιδια σου στην όλη διαδικασία, θ απογοητευτείς, θα χαλαστείς, θ αναρωτηθείς αν αξίζει, θα κακιώσεις και τελικά αν επιμείνεις κάτι θα πάρεις πίσω ως πληρωμή. Αυτά σας είπα, είμαι ένας τύπος αρκετά εντυπωσιακός σωματικά, προσεγμένος, αρκετά όμορφος, δυστυχώς πολυ σκληρός αφού έτσι τα εφερε η ζωή, ναι οκ από τη μια καυχιέσαι από την άλλη πονάς με όλο αυτο. Έχω γαμησει πάρα πολλές ακάποτα, έχω καταφέρει και έχω βγει έξω με κάποιες, έκανα δύο σχέσεις με πουτάνες, γενικά μετά από μια μεγάλη πορεία στο χώρο κάπου 16 χρόνια (είμαι 41 μα έχω φοβερό γονίδιο) έχω καλές αναμνήσεις οι οποίες προήλθαν από χρονοβόρα και ψυχοφθόρα διαδικασία! Η συμβουλή μου τελικά...Ευγένεια, αίσθηση του μέτρου, καθαριότητα και όπου δείτε φως μπείτε. Απολαύστε τη στιγμή αν έρθει και όσο κρατήσει! Μην ξεχάσετε ποτέ...10 ευρώ 10 λεπτά, όλα τ αλλά δεν τα ορίζεις! Γενικά η φάση με την οποία πουτανα είναι σαν να ναι καταραμένη απ' το Θεό να στραβωσει.Να ειστε καλα!
=Ειπες το τι χρειαζεται για το ξεκλειδωμα..............................ΟΚ
=Αλλα τι εννοουν με την φραση αυτη..??????

Panos 1978

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
13.062
Πόντοι
4.496
Θα ήθελα να αναφερω τη μαρτυρία μιας κορασίδας για αρχη.

Ιρινα Φωκαίας 27

"wow ! Εχυσα 3 φορές! Δεν το εχει καταφέρει κανένας αλλος αυτο ! Ήσουν τέλειος! "
Σε πλήρωσε ;

:coffee:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.731
Πόντοι
456
Το χω ξαναπει σε άλλο θρεντ, αλλά ένα είναι το υπέρτατο ξεκλείδωμα πουτάνας.
Να μην τη γαμήσεις.
Λόγω του επαγγέλματος όλοι αυτό κάνουν οπότε γιαυτό όλοι είναι το ίδιο γιαυτήν. Παρακμιακοί πελάτες.
Αν θες να είσαι ο διαφορετικός που θα την γαμάει ακάποτα, θα την βγάζει έξω και ίσως να γευτεί και την υπέρτατη τιμή του να γίνει νταβάς, πρέπει να μην τη γαμήσεις σαν πουτάνα.
Αλλά να της πουλήσεις έρωτα στο δωμάτιο. Και να την γαμήσεις έξω.
Απλά τα πράγματα.
Επίδοξοι νταβατζίσκοι ακούτε να μαθαίνετε :rockon:

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.024
Πόντοι
206
Το χω ξαναπει σε άλλο θρεντ, αλλά ένα είναι το υπέρτατο ξεκλείδωμα πουτάνας.
Να μην τη γαμήσεις.
Λόγω του επαγγέλματος όλοι αυτό κάνουν οπότε γιαυτό όλοι είναι το ίδιο γιαυτήν. Παρακμιακοί πελάτες.
Αν θες να είσαι ο διαφορετικός που θα την γαμάει ακάποτα, θα την βγάζει έξω και ίσως να γευτεί και την υπέρτατη τιμή του να γίνει νταβάς, πρέπει να μην τη γαμήσεις σαν πουτάνα.
Αλλά να της πουλήσεις έρωτα στο δωμάτιο. Και να την γαμήσεις έξω.
Απλά τα πράγματα.
Επίδοξοι νταβατζίσκοι ακούτε να μαθαίνετε :rockon:
ΠουτανοΣυστημα Ρουα-Ματ.............
Ανατροπη κ Πεναλτυ στην Πουτανογκομενα Απεναντι.......

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.849
Πόντοι
19.485
Όλο αυτό που περιγράφεις είναι ανασφάλεια. Πας και προσπαθείς να κάνεις κάποια ευτυχισμένη για δέκα λεπτά και να πληρώσεις και από πάνω, δε το κάνεις γι' αυτή. Το κάνεις α) για να την πηδας τσάμπα, β) για να μην την πηδαει άλλος, γ) για να νιώσεις ότι μετράς, και δ) γιατί νιώθεις μόνος. Μάντεψε... το γ και το δ ισχύει και γι' αυτήν. Όλα τα υπόλοιπα είναι κουραφέξαλα. Θες πραγματική γυναίκα; έξω. Με κάνατε και "σχέση"... αχα. Να ξες, ο κόσμος γελάει με κάτι τέτοια. Πες τα αυτά σε γυναίκα με Γ κεφαλαίο, σ' έχει διαγράψει στο μυαλό της σε δευτερόλεπτα. Πες τα σε άντρα που δε τρέχει σε δελα ή πορνοχοτέλια, θα σε δει μ' ένα βλέμμα λύπης. Άστο. Και ο μόνος λόγος που κάνουμε σχέση με τανα είναι γιατί... είναι εύκολο. Θα ξέρεις ότι πιο εύκολα διαχειρισιμες και προσβάσιμες γυναίκες από τις τανες δεν έχει. Δοκίμασε τέτοια ρομαντικά τερτίπια με μια σωστή γυναίκα, να δεις τι θα πάρεις, και εσύ και το γονίδιο σου.

Πρόσφατα γνώρισα ένα παλικάρι που έχει λογαριασμό εδώ και όπως τα λέγαμε... το παμε και οι δύο "μλκ να κόψουμε μας χαλάει", να βρούμε μια σωστή γυναίκα να ζήσουμε τη ζωή μας.

Κόζα αν διαβάζεις, χαιρετισμούς αλάνι.
1) όλα σεβαστά 2) τράβα να δεις αν έρχομαι που ξέρεις πόσο μετράω και αν μετράω και κοινωνικα

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.700
Πόντοι
3.506
@Zebu
δώσε τα κλειδιά σου ρε μάστορα
καλα εσυ τοσα χρονια εδω μεσα δεν εχεις αποψη?
απο αλλους περιμενεις:think:
εχω την εντυπωση οτι μονον γραφεις
και δεν παρακολουθείς καθολου:cheesy:

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.614
Πόντοι
3.446
καλα εσυ τοσα χρονια εδω μεσα δεν εχεις αποψη?
απο αλλους περιμενεις:think:
εχω την εντυπωση οτι μονον γραφεις
και δεν παρακολουθείς καθολου:cheesy:
εγώ ρε τύπε περαστικός είμαι, απλά είναι καθημερινά ο δρόμος μου...

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.024
Πόντοι
206
Τελικα δεν μαθαμε τι ακριβως ειναι το ξεκλειδωμα....................και σε τι μας βοηθαει-προσφερει
==ομως μαθαμε τι χρειαζεται ωστε να γινει==

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
105
Like
19.900
Πόντοι
26.376
Χρειάζεται το μαγικό κλειδί της φωτογραφίας...

Ακολουθούμε τα εξής βήματα:
3 ώρες ζέσταμα του κλειδιού στ' αρχίδια μας
Το βάζουμε στο μουνί της ιερόδουλης
Γυρνάμε τρεις φορές αριστερά
Δύο δεξιά
Μία κάτω
Δύο πάνω

Η ιερόδουλη έχει ξεκλειδώσει κ μπορούμε ελεύθερα να τη κουμαντάρουμε...

Συνημμένα

• M-48927.jpg
    M-48927.jpg
    208,7 KB · Εμφανίσεις: 5
OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.691
Πόντοι
47.129
Θα σας μεταφέρω την δική μου εμπειρία. Για αρχή μην σπαταλάτε καθόλου και πότε, η γυναίκα γιατί ΟΛΕΣ πουτάνες είναι δεν ξεκλειδωνεται αλλά ξεκλειδώνει μόνη της και από επιλογή της. Πως συμβαίνει...Της αρέσεις. Ναι το να σαι ωραίος βοηθάει, το να χεις καλό καυλι βοηθάει, προφανώς να ξέρεις να γαμας βοηθάει. Το να χεις τρόπους, να σαι καθαρός, το να σέβεσαι τα όρια που σου βάζει είναι θεμελιώδους σημασίας μέχρι ΕΚΕΙΝΗ ν αποφασίσει να σ αφήσει για παραπέρα. Απαραίτητα πρέπει να υπάρχει και κάποια χημεία. Ούτε θέλουν όλες να ξεκλειδώσουν ούτε και γίνεται! Γιατί ξεκλειδώνουν μαζί σας ή ΚΑΙ μαζί σας? Διότι έχετε "αυτό το κάτι που θέλω" που λέει και η Γαρμπή! Μην το πάρετε ως δεδομένο ότι θα το έχετε και την άλλη φορά, άρπαξε τη στιγμή, γάμησε σα να μην υπάρχει αύριο. Να έχετε ένα τακτικό ημερολογιακό κύκλο επίσκεψης μαζί τους! ΜΗΝ τρέχετε ξωπισω τους ΜΗΝ της παραμελείτε μετά ΔΕΝ θα περάσετε καλά! Να θυμάστε, η πουτανα είναι από ξένη χώρα...Όταν εσείς παίζατε με παιχνίδια, τρώγατε φιλέτο, είχατε playstation, είχατε θέρμανση και νετφλιξ...αυτή είχε με το ζόρι κάνα δυο κούκλες, πεινούσε, το σπίτι της ήταν φτωχικό, πολλές φορές προβληματικό...τελικά ήρθε σε μια ξένη χώρα, ξένη, μόνη φοβισμένη, έμαθε μόνη της τη γλώσσα μας, γαμιεται για λεφτά, μας βλέπει όπως μας πρέπει...Έλληνες, μαλάκες, νωθρους, κομπλεξικους, μίζερους και εκρηκτικούς. Έχει περάσει πράγματα που την έχουν σκληρύνει, μας βλέπει με δίκαιη υπεροψία. Θέλει σεβασμό, μαγκιά, υπομονή να την ξεκλειδώσεις! Πολλές μα πάρα πολλές φορές θα πάρεις τ αρχιδια σου στην όλη διαδικασία, θ απογοητευτείς, θα χαλαστείς, θ αναρωτηθείς αν αξίζει, θα κακιώσεις και τελικά αν επιμείνεις κάτι θα πάρεις πίσω ως πληρωμή. Αυτά σας είπα, είμαι ένας τύπος αρκετά εντυπωσιακός σωματικά, προσεγμένος, αρκετά όμορφος, δυστυχώς πολυ σκληρός αφού έτσι τα εφερε η ζωή, ναι οκ από τη μια καυχιέσαι από την άλλη πονάς με όλο αυτο. Έχω γαμησει πάρα πολλές ακάποτα, έχω καταφέρει και έχω βγει έξω με κάποιες, έκανα δύο σχέσεις με πουτάνες, γενικά μετά από μια μεγάλη πορεία στο χώρο κάπου 16 χρόνια (είμαι 41 μα έχω φοβερό γονίδιο) έχω καλές αναμνήσεις οι οποίες προήλθαν από χρονοβόρα και ψυχοφθόρα διαδικασία! Η συμβουλή μου τελικά...Ευγένεια, αίσθηση του μέτρου, καθαριότητα και όπου δείτε φως μπείτε. Απολαύστε τη στιγμή αν έρθει και όσο κρατήσει! Μην ξεχάσετε ποτέ...10 ευρώ 10 λεπτά, όλα τ αλλά δεν τα ορίζεις! Γενικά η φάση με την οποία πουτανα είναι σαν να ναι καταραμένη απ' το Θεό να στραβωσει.Να ειστε καλα!

τυπε μη μας μας ριχνεις στα βαθια με το καλημερα.
σιγα σιγα με απλα βηματα θα σας μεταλαμπαδευσω την τεχνη του ξεκλειδωματος.

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.691
Πόντοι
47.129
TIP No1

Δεν περναμε στο δωματιο κατευθειαν με μια καινουρια πορνη, κανουμε αισθητη την παρουσια μας στο σαλονι μιλωντας της.
Εχουμε συντομο eye contact.
Μετα αποχωρουμε χωρις ομως να δειχνουμε απογοητευση απο την εμφανιση της.

Αν καταφερουμε και επιτυχουμε ενα αγγιγμα πανω της ειναι εξτρα γκολ.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom