Νέα

Ξεκλείδωμα πουτάνας, πώς γίνεται;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 365
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.821
Πόντοι
47.129
  • Τι ειναι το ξεκλειδωμα ?
  • αυτο που συμβαινει με το --ξεκλειδωμα--ειναι οταν η κοπελα χαλαρωνει-ηρεμει-ανοιγεται-εμπιστευεται
    και η ολη ιστορια εξελισεται μεταξυ δυο --πραγματικα-- οικείων προσώπον
    --αγνώστων μεταξυ τους στην πραγματικοτητα--
    και αυτο βοηθαει στο να βγαινει κατι ομορφο-ταιριαστο, μεσα απο αυτο που λεγεται πληρωμενο σεξ.

Που σημανει καλυτερο σεξ, και ενδεχομενοι οργασμοι στην κοπέλα,
    δηλαδη σεξ επιπεδου γκομενο-σχεσο-πηδηματος.........και Μεχρι εκει.

ΣΤΑ ΛΕΩ--ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ--

Πως μπορουν δυο αγνωστοι να ανοιγονται ο ενας στον αλλον, πως θα υπαρξει εμπιστοσυνη μεταξυ τους, ποιο ρολο παιζει το χρημα στη μεση ?
Προσπαθουμε να επιτυχουμε την επι χρημασι συναινεση και οχι ανοχη ! :hi:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
9
Like
5.027
Πόντοι
736
:hi::hi::hi:

@Magi η αποψη σου εχει ιδιαιτερη βαρυτητα σε αυτο το θρεντ, μπορεις να εκφραζεις ελευθερα τα σχολια σου οσο θα ξεδιπλωνω σιγα σιγα την τεχνη του ξεκλειδωματος.
Οσοι παρακολουθησουν ως το τελος και ακολουθησουν τα βηματα μου θα βιωσουν μια τελειως διαφορετικη εμπειρια με τις ιεροδουλες. Γιατι ? Επειδη η ιεροδουλη θα τους παραδοθει.
Εχει μεγαλη σημασία αγαπητε ..

Μια επαγγελματιας δεν αφηνει το ταμειο της για ερωτες διοτι εχει επιλεξει την ηδονή ..ειναι γέννημα του χρηματος..ο ερωτας δεν κατηκει σε αυτη τη γειτονιά...

Απο την αλλη πλευρα ο πελατης έρχεται και αυτος για την ηδονή του ... Άθελα τους κάποιοι πελατες απο την πολυ μαγκια κλειδωνουν την θεληση της πορνης γιατι αυτη θα εχει το νου της να πονεσει λιγοτερο απο την ανασφαλεια που προκαλεσε ο μαλακας...

Οποτε ναι θελει προσοντα για να απολαυσεις σωστα την πληρωμενη ηδονή ...και ειναι ποιο δυσκολο απο τα απλα γκομενικα ... γιατι θα ερθει ο επομενος και μετα ο επόμενος μεσα στο 2ωρακι...

Οποτε οι επαγγελματιες που εχουμε αφειερωθει στη δουλεια μας ναι θελουμε τον κλειδαρα ...εχει ενδιαφερον και εχει σημασία ποιον χυνουμε .....οταν τα λεμε με τις φιλες μας να δεις με τι καμαρι μιλανε τα κοριτσια για τους αυθεντικους γαμιαδες λες και κερδισανε το τζοκερ ...τα μωρα μου...:coffee:

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
379
Πόντοι
26

Μια επαγγελματιας δεν αφηνει το ταμειο της για ερωτες διοτι εχει επιλεξει την ηδονή ..ειναι γέννημα του χρηματος..ο ερωτας δεν κατηκει σε αυτη τη γειτονιά...

Απο την αλλη πλευρα ο πελατης έρχεται και αυτος για την ηδονή του ... Άθελα τους κάποιοι πελατες απο την πολυ μαγκια κλειδωνουν την θεληση της πορνης γιατι αυτη θα εχει το νου της να πονεσει λιγοτερο απο την ανασφαλεια που προκαλεσε ο μαλακας...

Οποτε ναι θελει προσοντα για να απολαυσεις σωστα την πληρωμενη ηδονή ...και ειναι ποιο δυσκολο απο τα απλα γκομενικα ... γιατι θα ερθει ο επομενος και μετα ο επόμενος μεσα στο 2ωρακι...

Οποτε οι επαγγελματιες που εχουμε αφειερωθει στη δουλεια μας ναι θελουμε τον κλειδαρα ...εχει ενδιαφερον και εχει σημασία ποιον χυνουμε .....οταν τα λεμε με τις φιλες μας να δεις με τι καμαρι μιλανε τα κοριτσια για τους αυθεντικους γαμιαδες λες και κερδισανε το τζοκερ ...τα μωρα μου...:coffee:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
149
Like
53.852
Πόντοι
27.261
Παππά ξεκλείδωσες καμία σήμερις ή τζούφια πράματα?
ρεπό, ξεκούραση, ανάκτηση πορνικών δυνάμεων και μελέτη από κλειδαράδες με εμπειρία χρόνων σήμερα κυρ.Γιάννη μας.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
8.200
Πόντοι
2.356
Σε αυτό το θέμα θα αναλυσουμε βήμα βήμα αναλυτικά και διεξοδικά το ¨Ξεκλειδωμα πουτάνας¨
  • Τι ειναι το ξεκλειδωμα ?
  • Πως γινεται ?
  • θελει λεφτα ?
  • Πρεπει να ειμαι ωραιος ?
  • Πιανει παντα ?

Λεκτορας ο Γλομπεάρχης DmtrsxXx . :hi:
Επισημος και αναγνωρισμενος ξεκλειδωτης πουτανων του σάητ με αρκετα επιβεβαιωμενα ξεκλειδωματα.

Κατεχω πτυχια οπως :
Ανωτάτης γλειφομουνικής και γλειφοκωλικής τέχνης με μεταπτυχιακο σε Ρουμανια-Αλβανια.
Πτυχιο κατουρολαγνειας. Πτυχιο ποδολαγνειας. Κλειδαράς (αυτοδιδακτος).
την πας στο συνεργειο και τις ξεκλειδωνεις το immobilizer... μετα αν θες της περνας και προγραμμα για να κανει μικροτερη καταναλωση και αυξημενες επιδοσεις

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.744
Πόντοι
4.696
ρεπό, ξεκούραση, ανάκτηση πορνικών δυνάμεων και μελέτη από κλειδαράδες με εμπειρία χρόνων σήμερα κυρ.Γιάννη μας.
Μελέτα κι εσύ τας γραφάς παππά (είσαι και παππάς).
Το νήμα έχει ψωμί, γνώση και βάθος....

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.031
Πόντοι
206

Οταν Μιλαει ο εαυτος σου....λες τα πραγματα στην πραγματικη τους διασταση............
Ολοσωστη......!!!!!!!!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
149
Like
53.852
Πόντοι
27.261
Μελέτα κι εσύ τας γραφάς παππά (είσαι και παππάς).
Το νήμα έχει ψωμί, γνώση και βάθος....
έχω βγάλει μπλοκάκι και περιμένω ήδη με ανυπομονησία για χρήσιμες σημειώσεις και κυρίως τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω κυρ.Γιάννη μας, για να πετύχω το θεμιτό αποτέλεσμα της συνεύρεσης με την εκάστοτε κορασίδα.

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
540
Like
82.821
Πόντοι
47.129

Η ηδονη μεταξυ αγνωστων ειναι η κορυφωση της απολαυσης ! Μετα ερχεται το κενο, το χρονικο διαστημα που θα περασει μεχρι να ξαναδουμε την αγαπημενη μας ιεροδουλη,αυτη που περασαμε καλα.
Ισως και να μας νοιαζει τι κανει οσο περνανε οι μερες. Την σκεφτομαστε, φαντασιωνομαστε την επομενη φορα. Δεν ειναι ομως ερωτας αυτο. :hi:

John 100

Μέγας
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
33
Like
8.744
Πόντοι
4.696
έχω βγάλει μπλοκάκι και περιμένω ήδη με ανυπομονησία για χρήσιμες σημειώσεις και κυρίως τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω κυρ.Γιάννη μας, για να πετύχω το θεμιτό αποτέλεσμα της συνεύρεσης με την εκάστοτε κορασίδα.
Στείλε σε παρακαλώ μετα σημειώσεις γιατί εγώ μπαινοβγαίνω...

Να ξες παίζει κι άλλη νηματάρα ΜΕ ΝΤΡΟΠΑΛΕΣ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ :grin:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
149
Like
53.852
Πόντοι
27.261
Επιτελους να λες εδω μεσα ...:coffee:

Θα εκτυπώσω μερικα φυλλαδια να τα ριξω στους κλαψομουνηδες εκει στο νημα με τις ελλεηνηδες :tooth::tooth:
αφού ο μεγαλοψυχολόγος Ανέστης Ζαπάτας δεν εκμυστηρεύτηκε τα πολυπόθητα σε όλους τους υπεργαμάτους τριξ πεσηματικής... μην περιμένεις προκοπή.
τσάμπα η εκτύπωση :undecided:

Songforher

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2025
Like
148
Πόντοι
1
Θα σας μεταφέρω την δική μου εμπειρία. Για αρχή μην σπαταλάτε καθόλου και πότε, η γυναίκα γιατί ΟΛΕΣ πουτάνες είναι δεν ξεκλειδωνεται αλλά ξεκλειδώνει μόνη της και από επιλογή της. Πως συμβαίνει...Της αρέσεις. Ναι το να σαι ωραίος βοηθάει, το να χεις καλό καυλι βοηθάει, προφανώς να ξέρεις να γαμας βοηθάει. Το να χεις τρόπους, να σαι καθαρός, το να σέβεσαι τα όρια που σου βάζει είναι θεμελιώδους σημασίας μέχρι ΕΚΕΙΝΗ ν αποφασίσει να σ αφήσει για παραπέρα. Απαραίτητα πρέπει να υπάρχει και κάποια χημεία. Ούτε θέλουν όλες να ξεκλειδώσουν ούτε και γίνεται! Γιατί ξεκλειδώνουν μαζί σας ή ΚΑΙ μαζί σας? Διότι έχετε "αυτό το κάτι που θέλω" που λέει και η Γαρμπή! Μην το πάρετε ως δεδομένο ότι θα το έχετε και την άλλη φορά, άρπαξε τη στιγμή, γάμησε σα να μην υπάρχει αύριο. Να έχετε ένα τακτικό ημερολογιακό κύκλο επίσκεψης μαζί τους! ΜΗΝ τρέχετε ξωπισω τους ΜΗΝ της παραμελείτε μετά ΔΕΝ θα περάσετε καλά! Να θυμάστε, η πουτανα είναι από ξένη χώρα...Όταν εσείς παίζατε με παιχνίδια, τρώγατε φιλέτο, είχατε playstation, είχατε θέρμανση και νετφλιξ...αυτή είχε με το ζόρι κάνα δυο κούκλες, πεινούσε, το σπίτι της ήταν φτωχικό, πολλές φορές προβληματικό...τελικά ήρθε σε μια ξένη χώρα, ξένη, μόνη φοβισμένη, έμαθε μόνη της τη γλώσσα μας, γαμιεται για λεφτά, μας βλέπει όπως μας πρέπει...Έλληνες, μαλάκες, νωθρους, κομπλεξικους, μίζερους και εκρηκτικούς. Έχει περάσει πράγματα που την έχουν σκληρύνει, μας βλέπει με δίκαιη υπεροψία. Θέλει σεβασμό, μαγκιά, υπομονή να την ξεκλειδώσεις! Πολλές μα πάρα πολλές φορές θα πάρεις τ αρχιδια σου στην όλη διαδικασία, θ απογοητευτείς, θα χαλαστείς, θ αναρωτηθείς αν αξίζει, θα κακιώσεις και τελικά αν επιμείνεις κάτι θα πάρεις πίσω ως πληρωμή. Αυτά σας είπα, είμαι ένας τύπος αρκετά εντυπωσιακός σωματικά, προσεγμένος, αρκετά όμορφος, δυστυχώς πολυ σκληρός αφού έτσι τα εφερε η ζωή, ναι οκ από τη μια καυχιέσαι από την άλλη πονάς με όλο αυτο. Έχω γαμησει πάρα πολλές ακάποτα, έχω καταφέρει και έχω βγει έξω με κάποιες, έκανα δύο σχέσεις με πουτάνες, γενικά μετά από μια μεγάλη πορεία στο χώρο κάπου 16 χρόνια (είμαι 41 μα έχω φοβερό γονίδιο) έχω καλές αναμνήσεις οι οποίες προήλθαν από χρονοβόρα και ψυχοφθόρα διαδικασία! Η συμβουλή μου τελικά...Ευγένεια, αίσθηση του μέτρου, καθαριότητα και όπου δείτε φως μπείτε. Απολαύστε τη στιγμή αν έρθει και όσο κρατήσει! Μην ξεχάσετε ποτέ...10 ευρώ 10 λεπτά, όλα τ αλλά δεν τα ορίζεις! Γενικά η φάση με την οποία πουτανα είναι σαν να ναι καταραμένη απ' το Θεό να στραβωσει.Να ειστε καλα!
Η ζωή είναι περίεργη φίλε...κι εγώ αγάπησα μια ιερόδουλη...όμως δεν ξέρω τι λάθη έκανα κ δεν πήγε καλά...το ξέρει ότι την αγαπάω αλλά δεν απαντάει

ntinos-x

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
1.031
Πόντοι
206
Πως μπορουν δυο αγνωστοι να ανοιγονται ο ενας στον αλλον, πως θα υπαρξει εμπιστοσυνη μεταξυ τους, ποιο ρολο παιζει το χρημα στη μεση ?
Προσπαθουμε να επιτυχουμε την επι χρημασι συναινεση και οχι ανοχη ! :hi:
Σε ολες τις Δουλειες-Συναλλαγες /Εμποριο βασικο στοιχειο ειναι το χρημα,
Παραμετρος-1
Σε Ολες τις Δουλειες-Συναλλαγες /Εμποριο υπαρχουν οι Πελατες-Προμηθευτες-Παροχοι ως μελη.
Παραμετρος-2

Οταν ο Πελατης-Προμηθευτης-Παροχος, Συνδεση την ολη Σχεση σε υψηλοτερη βαση
το σχημα μετονομαζεται =ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ=
Οι Συνεργατες και οχι οι Πελατες-Προμηθευτες-Παροχοι, συνδιαλεγονται σε αλλο επιπεδο,
Ενδιαφερονται για τις μεταξυ τους αναγκες -προβληματα-απαιτησεις-
και συν λειτουργουν για το κοινο οφελος/στοχο...........
χωρις να σταματαει η οικονομικη τους συναλλαγη.......
==Ετσι λοιπον ειναι και ο Πελατης με το Κοριτσι / =συνεργατη==

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
9
Like
5.027
Πόντοι
736
αφού ο μεγαλοψυχολόγος Ανέστης Ζαπάτας δεν εκμυστηρεύτηκε τα πολυπόθητα σε όλους τους υπεργαμάτους τριξ πεσηματικής... μην περιμένεις προκοπή.
τσάμπα η εκτύπωση :undecided:
Καπου στο βεσε :sad2:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
149
Like
53.852
Πόντοι
27.261
Στείλε σε παρακαλώ μετα σημειώσεις γιατί εγώ μπαινοβγαίνω...

Να ξες παίζει κι άλλη νηματάρα ΜΕ ΝΤΡΟΠΑΛΕΣ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ :grin:
ειδα, αλλα, εσκασε το εμπονυ στο παρα1, που θα τα ισοπεδωσει ολα μαζι... περιμενε :tooth:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
9
Like
5.027
Πόντοι
736
παντως οταν παω σαν πελάτισσά επιβήτορας εχω και εγω τα κλειδάκια μου ...και μαλιστα σε διαφορα μεγεθη..:angel:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
18.016
Πόντοι
3.656
ρε τύποι μια απορία έχω μόνο

αν την ξεκλειδώσεις και μετά αρχίσει να σε μαδάει σα τσαρούχι

μπορείς να την ξανάκλειδώσεις ή μετά πρέπει να ανοίξεις άλλο θρεντ για κλείδωμα? :confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom