Θα σας μεταφέρω την δική μου εμπειρία. Για αρχή μην σπαταλάτε καθόλου και πότε, η γυναίκα γιατί ΟΛΕΣ πουτάνες είναι δεν ξεκλειδωνεται αλλά ξεκλειδώνει μόνη της και από επιλογή της. Πως συμβαίνει...Της αρέσεις. Ναι το να σαι ωραίος βοηθάει, το να χεις καλό καυλι βοηθάει, προφανώς να ξέρεις να γαμας βοηθάει. Το να χεις τρόπους, να σαι καθαρός, το να σέβεσαι τα όρια που σου βάζει είναι θεμελιώδους σημασίας μέχρι ΕΚΕΙΝΗ ν αποφασίσει να σ αφήσει για παραπέρα. Απαραίτητα πρέπει να υπάρχει και κάποια χημεία. Ούτε θέλουν όλες να ξεκλειδώσουν ούτε και γίνεται! Γιατί ξεκλειδώνουν μαζί σας ή ΚΑΙ μαζί σας? Διότι έχετε "αυτό το κάτι που θέλω" που λέει και η Γαρμπή! Μην το πάρετε ως δεδομένο ότι θα το έχετε και την άλλη φορά, άρπαξε τη στιγμή, γάμησε σα να μην υπάρχει αύριο. Να έχετε ένα τακτικό ημερολογιακό κύκλο επίσκεψης μαζί τους! ΜΗΝ τρέχετε ξωπισω τους ΜΗΝ της παραμελείτε μετά ΔΕΝ θα περάσετε καλά! Να θυμάστε, η πουτανα είναι από ξένη χώρα...Όταν εσείς παίζατε με παιχνίδια, τρώγατε φιλέτο, είχατε playstation, είχατε θέρμανση και νετφλιξ...αυτή είχε με το ζόρι κάνα δυο κούκλες, πεινούσε, το σπίτι της ήταν φτωχικό, πολλές φορές προβληματικό...τελικά ήρθε σε μια ξένη χώρα, ξένη, μόνη φοβισμένη, έμαθε μόνη της τη γλώσσα μας, γαμιεται για λεφτά, μας βλέπει όπως μας πρέπει...Έλληνες, μαλάκες, νωθρους, κομπλεξικους, μίζερους και εκρηκτικούς. Έχει περάσει πράγματα που την έχουν σκληρύνει, μας βλέπει με δίκαιη υπεροψία. Θέλει σεβασμό, μαγκιά, υπομονή να την ξεκλειδώσεις! Πολλές μα πάρα πολλές φορές θα πάρεις τ αρχιδια σου στην όλη διαδικασία, θ απογοητευτείς, θα χαλαστείς, θ αναρωτηθείς αν αξίζει, θα κακιώσεις και τελικά αν επιμείνεις κάτι θα πάρεις πίσω ως πληρωμή. Αυτά σας είπα, είμαι ένας τύπος αρκετά εντυπωσιακός σωματικά, προσεγμένος, αρκετά όμορφος, δυστυχώς πολυ σκληρός αφού έτσι τα εφερε η ζωή, ναι οκ από τη μια καυχιέσαι από την άλλη πονάς με όλο αυτο. Έχω γαμησει πάρα πολλές ακάποτα, έχω καταφέρει και έχω βγει έξω με κάποιες, έκανα δύο σχέσεις με πουτάνες, γενικά μετά από μια μεγάλη πορεία στο χώρο κάπου 16 χρόνια (είμαι 41 μα έχω φοβερό γονίδιο) έχω καλές αναμνήσεις οι οποίες προήλθαν από χρονοβόρα και ψυχοφθόρα διαδικασία! Η συμβουλή μου τελικά...Ευγένεια, αίσθηση του μέτρου, καθαριότητα και όπου δείτε φως μπείτε. Απολαύστε τη στιγμή αν έρθει και όσο κρατήσει! Μην ξεχάσετε ποτέ...10 ευρώ 10 λεπτά, όλα τ αλλά δεν τα ορίζεις! Γενικά η φάση με την οποία πουτανα είναι σαν να ναι καταραμένη απ' το Θεό να στραβωσει.Να ειστε καλα!