Νέα

ξεκινημα σεξουαλικης ζωης σε μπουρδελο..σωστο η λαθος?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 993
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

το να ξεκινα ενας εφηβος την σεξουαλικη του ζωη σε μπουρδελο ειναι

• Απαραδεκτο

Ψήφοι: 13 9,7%
  • Απολυτα φυσιολογικο

Ψήφοι: 82 61,2%
  • μονη λυση να σταματησει την μαλακια

Ψήφοι: 39 29,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    134

Επισκέπτης
Ανοιγω αυτο το θρεντ με αφορμη ενα αληθινο συμβαν..φιλος μου 40 ετων πηγε ο ιδιος τον 17χρονο γιο του σε μπουρδελο γιατι φοβοτανε μην γινει πουστης...προσωπικα θεωρω εγκλημα μια τετοια ενεργεια γιατι ενα νεο παιδι ξεκινα εντελως λαθος την σεξουαλικη του ζωη..παραδειγμα εγω που επισης ξεκινησα απο μπουρδελο στα 16 μου και οταν βρηκα γκομενα στα 21 μου δεν ηξερα καν οτι υπηρχε η κλειτοριδα..η κοπελα καταλαβε οτι ημουν ασχετος και ευτυχως δεν με εγκατελειψε αλλα με υπομονη και αγαπη μου εμαθε ποιος ειναι ο αληθινος ερωτας..εκτος αυτου ομως ενα νεο παιδι εκτιθεται και σε μεγαλους κινδυνους αφου δεν ξερει πως να προστατεψει το εαυτο του..εσεις αν ειχατε ενα γιο θα του συστηνατε να ξεκινησει απο μπουρδελο την σεξουαλικη του ζωη??

Επισκέπτης
Μαλακια εκανε ο φιλος σου.
Ας ξεκηνισει απ οπου θελει αλλα μονος του.

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Καλύτερα με call girl πιστεύω.Από το να ξεκωλόνεται στην μαλακία πάντως κάποιος που έχει φτάσει τα 17-18 και δεν βλέπει φως στον ορίζοντα τότε το μπουρδέλο είναι μονόδρομος.Αν φάει φόλα (που είναι και το πιο πιθανό) θα είναι καταραμένος μια ζωή να συχνάζει στα πορνεία των Αθηνών ψάχνοντας την εξιλέωση που ποτέ δεν θα έρθει.

Επισκέπτης
Καλύτερα με call girl πιστεύω.Από το να ξεκωλόνεται στην μαλακία πάντως κάποιος που έχει φτάσει τα 17-18 και δεν βλέπει φως στον ορίζοντα τότε το μπουρδέλο είναι μονόδρομος.Αν φάει φόλα (που είναι και το πιο πιθανό) θα είναι καταραμένος μια ζωή να συχνάζει στα πορνεία των Αθηνών ψάχνοντας την εξιλέωση που ποτέ δεν θα έρθει.
τι εννοεις αν φαει φολα? παντως εγω σαν αρκετα μεγαλος πια σε ηλικια (ειμαι 37) θεωρω πιο καλο την μαλακια ωσπου ο αληθινος ερωτας να ερθει στην ζωη του νεου ανθρωπου..ασε που του γινεται και συνηθεια ως και ψυχαναγκασμος μετα τα μπουρδελα και οι πορνες..

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
τι εννοεις αν φαει φολα? παντως εγω σαν αρκετα μεγαλος πια σε ηλικια (ειμαι 37) θεωρω πιο καλο την μαλακια ωσπου ο αληθινος ερωτας να ερθει στην ζωη του νεου ανθρωπου..ασε που του γινεται και συνηθεια ως και ψυχαναγκασμος μετα τα μπουρδελα και οι πορνες..

ε και να γίνει εθισμός τι έγινε ?? εσυ τρως φακές κάθε μέρα ??

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
συμφωνω απολυτα..οχι απλα μαλακια αλλα εγκλημα εκανε..δεν επρεπε να πιεσει το παιδι

Σιγα την μαλακια. Και εγω ετσι ξεκινησα. Μας πηγε θειος ενος φιλου. Τριτη γυμνασιου. ακομη θυμαμαι που καρδιοχτυπουσα οταν βγηκε η πουτανα. Κανεις απο τους 2 δεν τελειωσε.

Επισκέπτης
ε και να γίνει εθισμός τι έγινε ?? εσυ τρως φακές κάθε μέρα ??
φιλε αμα γινει εθισμος θαναι καταστροφικο γιατι μετα θα ψαχνει τον ερωτα εκει..ασε που θα συνηθισει να τελειωνει γρηγορα αφου οι πορνες ως επι το πλειστον βιαζονται να ξεμπερδεψουν..επισης αμα πηγαινει συχνα αυξανονται δραματικα οι πιθανοτητες να κολλησει αφροδισιο..αλλωστε οσοι εχετε παει με κανονικη γκομενα θα εχετε καταλαβει τι τεραστια διαφορα υπαρχει στην ποιοτητα του σεξ..καθολου βιασυνη, λιγοτερη ανησυχια για αφροδισια..αλλα προπαντων ειναι ανθρωπινο αφου υπαρχει και συναισθημα..το σεξ με πορνες ειναι αφυσικο αφου οπως ελεγε και ο φρουντ ανωμαλια στο σεξ ειναι οταν ο ενας απο τους δυο δεν ευχαριστιεται..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ανοιγω αυτο το θρεντ με αφορμη ενα αληθινο συμβαν..φιλος μου 40 ετων πηγε ο ιδιος τον 17χρονο γιο του σε μπουρδελο γιατι φοβοτανε μην γινει πουστης...προσωπικα θεωρω εγκλημα μια τετοια ενεργεια γιατι ενα νεο παιδι ξεκινα εντελως λαθος την σεξουαλικη του ζωη..παραδειγμα εγω που επισης ξεκινησα απο μπουρδελο στα 16 μου και οταν βρηκα γκομενα στα 21 μου δεν ηξερα καν οτι υπηρχε η κλειτοριδα..η κοπελα καταλαβε οτι ημουν ασχετος και ευτυχως δεν με εγκατελειψε αλλα με υπομονη και αγαπη μου εμαθε ποιος ειναι ο αληθινος ερωτας..εκτος αυτου ομως ενα νεο παιδι εκτιθεται και σε μεγαλους κινδυνους αφου δεν ξερει πως να προστατεψει το εαυτο του..εσεις αν ειχατε ενα γιο θα του συστηνατε να ξεκινησει απο μπουρδελο την σεξουαλικη του ζωη??

καμια κανονικη γκομενα να γνωρισει πρωτα και μετα ας παει στους οικους  :grin:

Επισκέπτης
Είναι η μαλακια των γονιων αυτή...
Μετρανε τα αρχιδια τους χρησιμοποιωντας των παιδιων τους...
Να πανε στις πουτανες στα 15, να γινουν γιατροι, να πιουν μπυρα, να, να...
Δεν γαμιεστε ρε μαλακες;;; τον ρώτησες τον πιτσιρικα αν θελει εσενα απ εξω να χρονομετρας;

Επισκέπτης
καμια κανονικη γκομενα να γνωρισει πρωτα και μετα ας παει στους οικους  :grin:
οποιος παει με κανονικη γυναικα δεν ξαναπαει μετα με πορνη..ειναι τοσο τεραστια η διαφορα που λειτουργει ανασταλτικα πλεον..μια μικρη εξαιρεση μπορει να γινει για τα ct kai cg  οπου υπαρχει μια στοιχειωδης ποιοτητα..

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

σιγα ρε τυπε,μας ανατριχιασες  :S

Επισκέπτης
οποιος παει με κανονικη γυναικα δεν ξαναπαει μετα με πορνη..ειναι τοσο τεραστια η διαφορα που λειτουργει ανασταλτικα πλεον..μια μικρη εξαιρεση μπορει να γινει για τα ct kai cg  οπου υπαρχει μια στοιχειωδης ποιοτητα..
Λαθος.
Όταν μαθει καποιος στο  :fuck1: :fuck1: :fuck1: το ψαχνει παντου...
Όταν τον πας με το ζορι τον ξενερώνεις και το βλεπει σαν υποχρεωση

Επισκέπτης
Είναι η μαλακια των γονιων αυτή...
Μετρανε τα αρχιδια τους χρησιμοποιωντας των παιδιων τους...
Να πανε στις πουτανες στα 15, να γινουν γιατροι, να πιουν μπυρα, να, να...
Δεν γαμιεστε ρε μαλακες;;; τον ρώτησες τον πιτσιρικα αν θελει εσενα απ εξω να χρονομετρας;
Πολυ σωστα τα λες..ολα ξεκινανε απο το αγχος του πατερα μην γινει πουστης ο γιος!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ε κατσε ρε μαν οι πορνες δηλαδη δεν ειναι κανονικες γυναικες;Εκτος και αν εννοεις τιποτα τραβελοπουστες. :grin:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
φιλε αμα γινει εθισμος θαναι καταστροφικο γιατι μετα θα ψαχνει τον ερωτα εκει..ασε που θα συνηθισει να τελειωνει γρηγορα αφου οι πορνες ως επι το πλειστον βιαζονται να ξεμπερδεψουν..επισης αμα πηγαινει συχνα αυξανονται δραματικα οι πιθανοτητες να κολλησει αφροδισιο..αλλωστε οσοι εχετε παει με κανονικη γκομενα θα εχετε καταλαβει τι τεραστια διαφορα υπαρχει στην ποιοτητα του σεξ..καθολου βιασυνη, λιγοτερη ανησυχια για αφροδισια..αλλα προπαντων ειναι ανθρωπινο αφου υπαρχει και συναισθημα..το σεξ με πορνες ειναι αφυσικο αφου οπως ελεγε και ο φρουντ ανωμαλια στο σεξ ειναι οταν ο ενας απο τους δυο δεν ευχαριστιεται..

Ασε φιλε το βλεπω το συναισθημα τους. Γαμιουνται και μετα την κανουν με ελαφρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom