διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Οχι ρε έβαλα ολιγον απο δρακουμέλ μπας και σας γκαντεμιάσει και χαλάσουν τα πισιά σας
τυπε υπονοεις οτι ειμαστε κραχτες?
Οχι ρε έβαλα ολιγον απο δρακουμέλ μπας και σας γκαντεμιάσει και χαλάσουν τα πισιά σας
τυπε υπονοεις οτι ειμαστε κραχτες?
τυπε ειπε για 80ρακι ομως ο παπαντ..αντεχει το μπατζετ σου?τυπε ειναι μοναχοφαης ο παπαντ
τυπε ειναι μοναχοφαης ο παπαντ
τυπε τα δοντια αν δεν τα πλενεις ποτε χαλανε ξερειςστο ερώτημά μου δεν απάντησες όμως ;) πως είναι δυνατόν να είναι μικρές και ξεδοντιάρες???
τυπε θα πεσει η τιμητυπε ειπε για 80ρακι ομως ο παπαντ..αντεχει το μπατζετ σου?
Λειτουργει ο ελευθερος ανταγωνισμος στο χωρο τυπε, ή υπαρχει καρτελ?τυπε θα πεσει η τιμη
σιγα μην δωσω τοσα
τυπε καρτλ υπαρχει μονο στα μπουρδελαΛειτουργει ο ελευθερος ανταγωνισμος στο χωρο τυπε, ή υπαρχει καρτελ?
..μπερδεψες τις πουτανες με το χρηματιστηριο μου φαινεται..τυπε θα πεσει η τιμη
σιγα μην δωσω τοσα
τυπε και να χαλασει το δικο μου θα το φτιαξει το μορτης που ειναι κομπιουτεραςΟχι ρε έβαλα ολιγον απο δρακουμέλ μπας και σας γκαντεμιάσει και χαλάσουν τα πισιά σας
τυπε και να χαλασει το δικο μου θα το φτιαξει το μορτης που ειναι κομπιουτερας
τυπε τα δοντια αν δεν τα πλενεις ποτε χαλανε ξερεις
οι φαφουτοπρεζουδες φαινονται εξαλλου
οχι τυπε γιατι με τις πουτανες ο δεικτης δεν πεφτει ποτέ..μπερδεψες τις πουτανες με το χρηματιστηριο μου φαινεται..
αν κανεις πουστια τυπε εχω καβατζα τον φανατικ να σε περιμενειτυπε ετοιμαζε την ταριφα ομως γιατι ειμαι εβραιος
αν κανεις πουστια τυπε εχω καβατζα τον φανατικ να σε περιμενει
μονο για τους εβραιους τυπε
οπλοφορει το μουνοπανο?
ρε συ φιλαρακο, να σου κανω μια ερωτηση??? με πουτανα εχεις παει ποτε???Επειδη εκτος των αλλων ειστε και ανικανοι να κανετε διαλογο εκτος απο τα γνωστα: /μαλακα/πουστη/μαλακιες λες
την κανω παω να παιξω pro,τα λεμε.
*Α το να την πεφτουν ολοι σε εναν που εχει αντιθετη γνωμη με αυτους ειναι φοβερο ε?
εκει ακριβως πρεπει να παει η κατασταση γενικα τυπε
80 ευρω για 2.5 ωρες ειναι καλη τιμη
εδω κατι ρουμανοαλβανιδες freelancer ζηταν 50+ για μιση ωρα
Eφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!
(ο "ανώδυνος" κανονικά χρειάζεται )
παιδες η κριση εχει κανει για τα καλα την εμφανιση της.... εχθες πηρα κοπελιτσα 20 χρονων ελληνακι που ξεκινησε δειλα δειλα πριν 20 μερες τη δουλεια.... της εδωσα 80 ευρω και την κρατησα 2,5 ωρες....που θα παει η κατασταση ????