kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σε μπουρδελο οχι call girl με καμια καλη βιζιτα.βεβαια ευχομαι μεταξουργιο να μην ειναι στις προτιμησεις σου...20 ευρω την βδομαδα τυπε
περιπου 100-150 ευρω το μηνα πες
σε μπουρδελο οχι call girl με καμια καλη βιζιτα.βεβαια ευχομαι μεταξουργιο να μην ειναι στις προτιμησεις σου...20 ευρω την βδομαδα τυπε
περιπου 100-150 ευρω το μηνα πες
σε μπουρδελο οχι call girl με καμια καλη βιζιτα.βεβαια ευχομαι μεταξουργιο να μην ειναι στις προτιμησεις σου...
20e=ένα γαμήσι 10λεπτού άντε τέταρτου το πολύ.
10 γαμήσια=200e.
200e=66,6666667 καφέδες ή 20 ποτά,ή 20 φορές θεάτρο/cinema ή 3 μπουκάλια σαμπάνια ή 3 φορές μπουζούκια=απεριόριστα γαμήσια.
Για πείτε τώρα.... είστε κερδισμένοι ή όχι;
Χάσιμο χρόνου δεν είναι,αν σε γεμίζει πας άλλωστε.βαλε και το χασιμο χρονου.
+ το ψυχολογικο κοστος.
τυπε αν θες και παραπανω ξηγιεσαι freelancer20e=ένα γαμήσι 10λεπτού άντε τέταρτου το πολύ.
10 γαμήσια=200e.
200e=66,6666667 καφέδες ή 20 ποτά,ή 10 φορές θεάτρο/cinema ή 3 μπουκάλια σαμπάνια ή 3 φορές μπουζούκια=απεριόριστα γαμήσια.
Για πείτε τώρα.... είστε κερδισμένοι ή όχι;
Εναλλακτικά μπορείς να βγάζεις την γκόμενα με δικά σου λεφτά.καλα νταξει δεν υπαρχει μεγαλυτερη φλωρια
απο το να εισαι 23αρης και να βγαζεις την γκομενα
με τα λεφτα του μπαμπα προτιμω να μεινω χωρις γκομενα
Χάσιμο χρόνου δεν είναι,αν σε γεμίζει πας άλλωστε.
Με τις ιερόδουλες υπάρχει επίσης ψυχολογικό κόστος,συναισθηματικό κενό για την ακρίβεια.
Εναλλακτικά μπορείς να βγάζεις την γκόμενα με δικά σου λεφτά.
Nα μην είσαι κ φλώρος.....
Και από αυτήν την άποψη να το εξετάσει κάποιος πάλι καλύτερα βολεύει κάποια γκόμενα.τυπε αν θες και παραπανω ξηγιεσαι freelancer
αλλα ο χρονος φτανει για να φυγουν τα χοντρα
Και από αυτήν την άποψη να το εξετάσει κάποιος πάλι καλύτερα βολεύει κάποια γκόμενα.
Απλά υπάρχει ο κίνδυνος να πληρώσεις κ να μην πηδήξεις.....
τον βραχυκυκλωνεις.Χάσιμο χρόνου δεν είναι,αν σε γεμίζει πας άλλωστε.
Με τις ιερόδουλες υπάρχει επίσης ψυχολογικό κόστος,συναισθηματικό κενό για την ακρίβεια.
τον βραχυκυκλωνεις.
Κάθε ιερόδουλη είναι μία φόλα,εκτος αν γουστάρεις την πληρωμένη απάτη(μαζοχισμός).Και εκει υπαρχει οκ
αλλα συγκρινεις μια φολα σε μια ιεροδουλη
απο το να μαθεις πως σου γαμησε ο φιλος την γκομενα???
ποτε δεν μου εχει συμβει και προτιμω το 1ο τυπε
καλυτερα το 1ο παρα τα αλλα.
Εξαιρετικά λοιπόν....αν εισαι βλακας μονο παιζει το 2ο τυπε
διαφορετικα καταλαβαινεις ποτε κοροιδευει
καποια και ποτε οχι.
σορρυ που θα στο πω αλλα το θεμα ειναι ανοιχτο να γραφουν ολοι.σορρυ που θα στο πω
αλλα εχουμε αντρικη συζητηση
οποτε αν θες αδειασε μας την γωνια
Κάθε ιερόδουλη είναι μία φόλα,εκτος αν γουστάρεις την πληρωμένη απάτη(μαζοχισμός).
Συναιασθηματικά η ιερόδουλη δεν σε γεμίζει,η γκόμενα μπορεί να σε τσάκισει και τα δύο είναι βράστα.
Λάθος φιλοσοφία ζωής αν είσαι κάτω από 45-50,πραγματικά....ενταξει εχουμε διαφορετικες εμπειριες ισως.
Ο παμμεγιστος θεουλης δεν τα δινει ολα φιλε...
εμενα μου αρκει να γινω πολυ καλος στην δουλεια μου
και να την βγαζω με ιεροδουλες.
σορρυ που θα στο πω αλλα το θεμα ειναι ανοιχτο να γραφουν ολοι.
οποτε συνεχισε να κραζεις τους φιλους σου που εχουν γκομενα και μια νορμαλ ζωη κι ασε τι κανω εγω.
Απόλυτη άποψη που δεν βασίζεται σε δεδομένα,αρκετοί έχουν γκόμενα απλά για να την έχουν κ παράλληλα ψάχνονται για κάτι άλλο ή όποτε βρουν το άλλο ενδίδουν.οποτε συνεχισε να κραζεις τους φιλους σου που εχουν γκομενα και μια νορμαλ ζωη κι ασε τι κανω εγω.