You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξάνθη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 4122
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 401
- Εμφανίσεις 136K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
psyckokid82
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
stp mono prin polla xronia eixe stadar travelia sta 2 pou einai opws sinithws gynaikes alla exw kairo na perpathsw na xerw k ti paizei apo tis kopeles times klp
Χαίρετε κύριοι!
Επίσκεψη στα σπίτια της Ξάνθης τέλη Ιουνίου, ακολουθεί αναφορά!
στο μοναχικό σπίτι, ήταν μια Βουλγάρα κοντά στα 40 με παχουλό κορμάκι αλλά δυστυχώς μικρό στήθος, δεν μπήκα!
Στα 2 σπίτια. Στο πρώτο δεξιά πηγαίνοντας, τραβέλι Όλγα!!! ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕΣΑ ούτε με σφαίρες.
Στο αριστερά πηγαίνοντας, δούλευε μια 35άρα πρεζόνι μάλλον γιατί είχε και το ύφος και ήταν εξαιρετικά αδύνατη, σαν παιδί της αιθιοπίας! Δεν μπήκα ούτε εκεί!
Γενικά η κατάσταση είναι ζοφερή!!! Οπότε συμβουλεύομαι το site και η περιπέτεια ξεκινάει για αναζήτηση των μπουρδέλων της Κομοτηνής!!!
Επίσκεψη στα σπίτια της Ξάνθης τέλη Ιουνίου, ακολουθεί αναφορά!
στο μοναχικό σπίτι, ήταν μια Βουλγάρα κοντά στα 40 με παχουλό κορμάκι αλλά δυστυχώς μικρό στήθος, δεν μπήκα!
Στα 2 σπίτια. Στο πρώτο δεξιά πηγαίνοντας, τραβέλι Όλγα!!! ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕΣΑ ούτε με σφαίρες.
Στο αριστερά πηγαίνοντας, δούλευε μια 35άρα πρεζόνι μάλλον γιατί είχε και το ύφος και ήταν εξαιρετικά αδύνατη, σαν παιδί της αιθιοπίας! Δεν μπήκα ούτε εκεί!
Γενικά η κατάσταση είναι ζοφερή!!! Οπότε συμβουλεύομαι το site και η περιπέτεια ξεκινάει για αναζήτηση των μπουρδέλων της Κομοτηνής!!!
Χαίρετε κύριοι!
Επίσκεψη στα σπίτια της Ξάνθης αρχές Αυγούστου, ακολουθεί αναφορά!
στο μοναχικό σπίτι, ήταν μια Βουλγάρα πάνω από 50 χρονών, χάλια φάτσα χάλια κορμί, μικρό στήθος, δεν μπήκα (προτείνετε μόνο για όσους γουστάρουν GILF)!
Στα 2 σπίτια. Στο πρώτο δεξιά πηγαίνοντας, μία ψηλή πάνω από 55 χρονών, χάλια φάτσα χάλια κορμί, μικρό στήθος, δεν μπήκα (και εδώ προτείνετε μόνο για όσους γουστάρουν GILF)!
Στο αριστερά πηγαίνοντας, δούλευε μια 35άρα-40άρα χάλια μούρη και σώμα και αυτή με μόνο θετικό ότι είχε πλαστικό στήθος και άρα κάτι το ποιοτικό, ήταν η μοναδική που είχε πελάτες. έμοιαζε με πρεζόνι γιατί είχε και το ύφος και ήταν εξαιρετικά αδύνατη! Δεν μπήκα ούτε εκεί!
Γενικά η κατάσταση είναι ζοφερή!!! Οπότε συμβουλεύομαι το site (ξανά) και η περιπέτεια ξεκινάει για τα μπουρδέλα της Κομοτηνής!!!
Χαίρετε κύριοι!
στο μοναχικό σπίτι, ήταν μια Βουλγάρα πάνω από 50 χρονών, χάλια φάτσα χάλια κορμί, μικρό στήθος, δεν μπήκα (προτείνετε μόνο για όσους γουστάρουν GILF)!
Στα 2 σπίτια. Στο πρώτο δεξιά πηγαίνοντας, μία ψηλή πάνω από 55 χρονών, χάλια φάτσα χάλια κορμί, μικρό στήθος, δεν μπήκα (και εδώ προτείνετε μόνο για όσους γουστάρουν GILF)!
Στο αριστερά πηγαίνοντας, δούλευε μια 35άρα-40άρα χάλια μούρη και σώμα και αυτή με μόνο θετικό ότι είχε πλαστικό στήθος και άρα κάτι το ποιοτικό, ήταν η μοναδική που είχε πελάτες. έμοιαζε με πρεζόνι γιατί είχε και το ύφος και ήταν εξαιρετικά αδύνατη! Δεν μπήκα ούτε εκεί!
Γενικά η κατάσταση είναι ζοφερή!!! Οπότε συμβουλεύομαι το site (ξανά) και η περιπέτεια ξεκινάει για τα μπουρδέλα της Κομοτηνής!!!
Οι πληροφορίες λένε πως οι νταβατζήδες ρίχνουν κάνα βλέφαρο στο σαιτ οπότε τους δίνω καμιά συμβουλή...
Ρε παιδιά πηδάει κανένας τις πόρνες και τα τραβέλια που έχετε φέρει?? μήπως είστε εισοδηματίες και το κάνετε για χόμπι????
φέρτε πίσω τις παλιές καλές εποχές με τη Γαλλίδα τη ρενέ (άσχετα αν είναι Βελγίδα) τη μαυρούλα τη μεγάλη με τους βύζους (αυτή που την παρουσιάζατε σαν τζαμαικανή) κάντε κάνα τηλέφωνο στην Αθήνα να σας στείλουν κανένα γκομενάκι μέτριο για εκεί-σούπερ καλό θα είναι για τα δεδομένα της πόλης....
Φέρτε καμία υπερβυζαρού............
πάρτε παράδειγμα από τα πορνεία της γειτονικής Κομοτηνής.....
Ρε παιδιά πηδάει κανένας τις πόρνες και τα τραβέλια που έχετε φέρει?? μήπως είστε εισοδηματίες και το κάνετε για χόμπι????
φέρτε πίσω τις παλιές καλές εποχές με τη Γαλλίδα τη ρενέ (άσχετα αν είναι Βελγίδα) τη μαυρούλα τη μεγάλη με τους βύζους (αυτή που την παρουσιάζατε σαν τζαμαικανή) κάντε κάνα τηλέφωνο στην Αθήνα να σας στείλουν κανένα γκομενάκι μέτριο για εκεί-σούπερ καλό θα είναι για τα δεδομένα της πόλης....
Φέρτε καμία υπερβυζαρού............
πάρτε παράδειγμα από τα πορνεία της γειτονικής Κομοτηνής.....
Οι πληροφορίες λένε πως οι νταβατζήδες ρίχνουν κάνα βλέφαρο στο σαιτ οπότε τους δίνω καμιά συμβουλή...
φέρτε πίσω τις παλιές καλές εποχές με τη Γαλλίδα τη ρενέ (άσχετα αν είναι Βελγίδα)
baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 60
- Πόντοι
- 6
κανένα νέο ρε παιδιά από Ξάνθη ;;;
armenistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΜΠΑΚΛΑΒΑΤΖΙΟΓΛΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΕΣ. Η ΟΙ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΝΕ,Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΕΝΟΙ ΣΤΟ SITE.ΠΑΜΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΕΚΕΙ,ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ.
Επίσκεψη στα σαλούν της Ξάνθης πριν από περίπου 2 εβδομάδες...
από το κακό στο χειρότερο....
Στο μοναχικό σπίτι, μία σαραντάρα Βουλγάρα, τίποτα το αξιόλογο... παχιά και άβυζη( ο συνδυασμός των δύο το κάνει άσχημο) εάν ήταν παχιά και βυζομένη όλα θα ήταν καλά...
Στην αλάνα τώρα, στο σπίτι πηγαίνοντας δεξιά...
ένα γερασμένο τραβέλι κακάσχημο... με το που μπήκα έκλεισε τη πόρτα και άρχισε να με χαϊδεύει, βοήθεια....
στο σπίτι πηγαίνοντας αριστερά...
ένα τραβέλι νεαρό.... χάλια δηλαδή στη πόλη μας.....
Πάνε οι καλές εποχές με ρενέ, Ζωή, τζαμαϊκανή και τις άλλες!!!απορώ ποιος τα γαμάει αυτά τα σάψαλα!!!!
Μήνυμα προς τους τσάτσους και νταβάδες!!!
φέρτε έστω τις παχουλομαυρούλες, τα γαμήσια κάνουνε....
φέρτε έστω και τα της τρίτης διαλογής από την Αθήνα, ή βουλγαράκια βυζοφορτωμένα.....άντε γίναμε μετανάστες σε άλλες πόλεις για να γαμάμε....
συγνώμη συναθλητές για το ξέσπασμα, αλλά η κατάσταση είναι στο απροχώρητο....
από το κακό στο χειρότερο....
Στο μοναχικό σπίτι, μία σαραντάρα Βουλγάρα, τίποτα το αξιόλογο... παχιά και άβυζη( ο συνδυασμός των δύο το κάνει άσχημο) εάν ήταν παχιά και βυζομένη όλα θα ήταν καλά...
Στην αλάνα τώρα, στο σπίτι πηγαίνοντας δεξιά...
ένα γερασμένο τραβέλι κακάσχημο... με το που μπήκα έκλεισε τη πόρτα και άρχισε να με χαϊδεύει, βοήθεια....
στο σπίτι πηγαίνοντας αριστερά...
ένα τραβέλι νεαρό.... χάλια δηλαδή στη πόλη μας.....
Πάνε οι καλές εποχές με ρενέ, Ζωή, τζαμαϊκανή και τις άλλες!!!απορώ ποιος τα γαμάει αυτά τα σάψαλα!!!!
Μήνυμα προς τους τσάτσους και νταβάδες!!!
φέρτε έστω τις παχουλομαυρούλες, τα γαμήσια κάνουνε....
φέρτε έστω και τα της τρίτης διαλογής από την Αθήνα, ή βουλγαράκια βυζοφορτωμένα.....άντε γίναμε μετανάστες σε άλλες πόλεις για να γαμάμε....
συγνώμη συναθλητές για το ξέσπασμα, αλλά η κατάσταση είναι στο απροχώρητο....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αφορα θεσσαλονικη και επειδη ξερω οτι πηγαινε ο gigikakos.....δεν ειναι ξανθη....εξηγησε μας Δαναη που τι βρισκουμε και τα σχετικα ευχαριστω εκ των πρωτερων
Δανάη...
τι μου θύμησες τώρα κολλητέ...
Βουλγάρα busty!!! και καλά λέει ότι είναι από καβάλα...
εννοείτε ότι την έχω καταξεσκίσει...
τελευταία τη πέτυχα βαρδάρη... εκεί συνήθως δούλευε, σε μία φάση ήταν και σε στούντιο...αλλά επέστρεψε στο λαϊκά του Βαρδάρη!
Δυστυχώς βόρειο Ελλάδα δεν παίζει τίποτα σε υπερβυζού!
Αθήνα έχει και εκεί ξεραήλα αλλά έχει και ρομίνα βίκυ, σελένα και άλλα αν ψάξεις. (ειδικά Ρομίνα Βίκυ) θα ψάξω τίποτα σε βίζιτα ή σε κ...μπαρο και θα ενημερώσω!
(Τι βυζάρες έχω χύσει κάτω στο λεκανοπέδιο... εμείς εδώ κοιμόμαστε με τα τσαρούχια...ειδικά μία σε κωλόμπαρο στο Πειραιά, που έμεοιαζε με Laura Orsolya)...
Α ρε gl τι μου θύμισες...
τελευταία τη πέτυχα βαρδάρη... εκεί συνήθως δούλευε, σε μία φάση ήταν και σε στούντιο...αλλά επέστρεψε στο λαϊκά του Βαρδάρη!
Αθήνα έχει και εκεί ξεραήλα αλλά έχει και ρομίνα βίκυ, σελένα και άλλα αν ψάξεις. (ειδικά Ρομίνα Βίκυ) θα ψάξω τίποτα σε βίζιτα ή σε κ...μπαρο και θα ενημερώσω!
(Τι βυζάρες έχω χύσει κάτω στο λεκανοπέδιο... εμείς εδώ κοιμόμαστε με τα τσαρούχια...ειδικά μία σε κωλόμπαρο στο Πειραιά, που έμεοιαζε με Laura Orsolya)...
Έχει κανένας συναθλητής πληροφορίες για το που πήγε η μαύρη η βυζαρού???
Και επειδή οι τσα2δες και οι νταβάδες ξέρω ότι το διαβάζουν το site!! σας πληρώνουν τα τραβέλια για να κάθονται??? γιατί δεν ρωτάτε το λαό?
βάλτε ερωτηματολόγιο με ερωτήσεις για τους πελάτες....
να κάνουμε και μαθήματα μάρκετινγκ
Και επειδή οι τσα2δες και οι νταβάδες ξέρω ότι το διαβάζουν το site!! σας πληρώνουν τα τραβέλια για να κάθονται??? γιατί δεν ρωτάτε το λαό?
βάλτε ερωτηματολόγιο με ερωτήσεις για τους πελάτες....
να κάνουμε και μαθήματα μάρκετινγκ
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Δανάη...
αναμνησεις..... ;)
Επίσκεψη στα σαλούν της πόλης στα τέλη του μήνα!
Στο μοναχικό η Βουλγάρα που προαναφέρω και σε προηγούμενες αναφορές μου.
Στα δύο που είναι στην αλάνα...
στο πρώτο (πηγαίνοντας δεξιά), εξακολουθεί να είναι το γέρικο τραβέλι...
στο δεύτερο (πηγαίνοντας αριστερά)είχαμε αλλαγή προσωπικού...
ήταν η πρώτη ημέρα της δουλειάς της κοπέλας. Πρόκειται για ένα κοκκαλιάρικο αδύνατο και νεαρό Βουλγαροκόριτσο. Δεν μπορώ να το ερμηνεύσω (μιας και είχα καρφώσει προ λίγο ημερών τη Νικόλ από τη Κομοτηνή) αλλά πέρασα στο δωμάτιο...στα συν της βραδιάς το γεγονός πως τα δωμάτια ήταν ανακαινισμένα!!
Το κορίτσι πάντως δε το κατέχει το άθλημα... Δεν έχει και το κορμί που γουστάρω... δεν είχε συμμετοχή και έκλεινε τα μάτια, μου έπιανε και το μισό μου εργαλείο για να μην έχω βαθιά διείσδυση. Γιαυτό και τη τιμώρισα με βάρβαρο πισωκολλητό. ..μέχρι που τσίριζε...πρώτη φορά το κάνω αυτό!!!μου βγήκε μία έμφυτη κακία. Στο μείον είναι ότι το δωμάτιο δεν έχει νιπτήρα (αυτό το ξέραμε) αλλά δεν έχει ούτε και οινόπνευμα!!!! η κοπέλα έλεγε ότι ποτέ δεν είχε!!!(τι λες μωρή!!!!!) καλά έκανα και τη ξεπάτωσα!!!!
Το ίδιο μου είπε και ο τσάτσο-gay!!!!
Δεν θα τη ξαναγαμήσω πάντως τη συγκεκριμένη... και όσοι το κάνετε αυτό ...... ξεσκίστε την τη παλιοπόρνη Βουλγάρα....
Στο μοναχικό η Βουλγάρα που προαναφέρω και σε προηγούμενες αναφορές μου.
Στα δύο που είναι στην αλάνα...
στο πρώτο (πηγαίνοντας δεξιά), εξακολουθεί να είναι το γέρικο τραβέλι...
στο δεύτερο (πηγαίνοντας αριστερά)είχαμε αλλαγή προσωπικού...
ήταν η πρώτη ημέρα της δουλειάς της κοπέλας. Πρόκειται για ένα κοκκαλιάρικο αδύνατο και νεαρό Βουλγαροκόριτσο. Δεν μπορώ να το ερμηνεύσω (μιας και είχα καρφώσει προ λίγο ημερών τη Νικόλ από τη Κομοτηνή) αλλά πέρασα στο δωμάτιο...στα συν της βραδιάς το γεγονός πως τα δωμάτια ήταν ανακαινισμένα!!
Το κορίτσι πάντως δε το κατέχει το άθλημα... Δεν έχει και το κορμί που γουστάρω... δεν είχε συμμετοχή και έκλεινε τα μάτια, μου έπιανε και το μισό μου εργαλείο για να μην έχω βαθιά διείσδυση. Γιαυτό και τη τιμώρισα με βάρβαρο πισωκολλητό. ..μέχρι που τσίριζε...πρώτη φορά το κάνω αυτό!!!μου βγήκε μία έμφυτη κακία. Στο μείον είναι ότι το δωμάτιο δεν έχει νιπτήρα (αυτό το ξέραμε) αλλά δεν έχει ούτε και οινόπνευμα!!!! η κοπέλα έλεγε ότι ποτέ δεν είχε!!!(τι λες μωρή!!!!!) καλά έκανα και τη ξεπάτωσα!!!!
Το ίδιο μου είπε και ο τσάτσο-gay!!!!
Δεν θα τη ξαναγαμήσω πάντως τη συγκεκριμένη... και όσοι το κάνετε αυτό ...... ξεσκίστε την τη παλιοπόρνη Βουλγάρα....
lola traveli
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αν εγω ημουν υποχρεωμενη να παρω τον GIGIKAKOS οχι απλα τα ματια θα εκλεινα αλλα και το κεφαλι μου θα εκοβα να μην τον βλεπω και τον αισθανομαι
baklavatzioglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Like
- 60
- Πόντοι
- 6
πιραζει που δεν μας αρέσουν τα τραβελια ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19