Επίσκεψη στη Ξάνθη, 2-12-2009
Το σπίτι όπου δουλεύει η Ρενέ η Γαλλίδα ή Και-τη η βελγίδα όπως την ξέραμε στη Σαλόνικα, (το μοναχικό σπίτι πριν το Μασούτη, δίπλα στα εβραϊκά νεκροταφεία) ήταν κλειστό.
Στην αλάνα τώρα
Έτσι όπως πηγαίνουμε το σπίτι δεξιά κλειστό! (καθώς έφευγα ο τσάτσος είπε οτι θα ανοίξει από 03-12-2009 και θα δουλεύει η Άντα η ελληνίδα, έχω γράψει για αυτήν πιο πριν)
Στο σπίτι στα αριστερά η Ζωή.
Έχω ξαναγράψει για αυτήν, εισήλθα στο δωμάτιο!
Όπως και την προηγούμενη φορά, ήταν παρα πολύ καλή!
Ζουμερή και να μοσχομυρίζει και με μια γλυκιά φωνούλα, αυτή την φορά ανέβηκε και από πάνω. Ξεκίνησε με πεοθηλασμό, αυνανισμό, όρχεοληχεία, woman on top, 4 στα όρθια, καρεκλάτο, 4 στο κρεβάτι, πλαϊνό, ιεραποστολικό και τέλος.
Εξαιρετικά φιλική και εγκάρδια, δεν ξέρω αν είναι μόνο μαζί μου ή και με τους παππούδες και τους τσίπσι έτσι, αλλά τη συνιστώ σε όλους και της βάζω 10 με τόνο!
Κανονικά δουλεύει ΣΚ και δευτέρα-τρίτη, αλλά τώρα θα είναι μέχρι τις 20 του μήνα!
Επαναλαμβάνω πολύ καλή!!
Αν την πετύχω θα ξαναπάω μαζί της ανεπυφύλακτα!!
Ερώτηση στον μάνατζερ του σπιτιού γιατί ξέρω οτι διαβάζουν την σελίδα!
Γιατί δεν την είχατε φέρει πιο νωρίς???(τη Ζωή εννοώ)
Και που είναι η μαυρούλα η μεγάλη η νταρντάνα? όχι η σάντρα η κοκκαλιάρα!!!
Το σπίτι όπου δουλεύει η Ρενέ η Γαλλίδα ή Και-τη η βελγίδα όπως την ξέραμε στη Σαλόνικα, (το μοναχικό σπίτι πριν το Μασούτη, δίπλα στα εβραϊκά νεκροταφεία) ήταν κλειστό.
Στην αλάνα τώρα
Έτσι όπως πηγαίνουμε το σπίτι δεξιά κλειστό! (καθώς έφευγα ο τσάτσος είπε οτι θα ανοίξει από 03-12-2009 και θα δουλεύει η Άντα η ελληνίδα, έχω γράψει για αυτήν πιο πριν)
Στο σπίτι στα αριστερά η Ζωή.
Έχω ξαναγράψει για αυτήν, εισήλθα στο δωμάτιο!
Όπως και την προηγούμενη φορά, ήταν παρα πολύ καλή!
Ζουμερή και να μοσχομυρίζει και με μια γλυκιά φωνούλα, αυτή την φορά ανέβηκε και από πάνω. Ξεκίνησε με πεοθηλασμό, αυνανισμό, όρχεοληχεία, woman on top, 4 στα όρθια, καρεκλάτο, 4 στο κρεβάτι, πλαϊνό, ιεραποστολικό και τέλος.
Εξαιρετικά φιλική και εγκάρδια, δεν ξέρω αν είναι μόνο μαζί μου ή και με τους παππούδες και τους τσίπσι έτσι, αλλά τη συνιστώ σε όλους και της βάζω 10 με τόνο!
Κανονικά δουλεύει ΣΚ και δευτέρα-τρίτη, αλλά τώρα θα είναι μέχρι τις 20 του μήνα!
Επαναλαμβάνω πολύ καλή!!
Αν την πετύχω θα ξαναπάω μαζί της ανεπυφύλακτα!!
Ερώτηση στον μάνατζερ του σπιτιού γιατί ξέρω οτι διαβάζουν την σελίδα!
Γιατί δεν την είχατε φέρει πιο νωρίς???(τη Ζωή εννοώ)
Και που είναι η μαυρούλα η μεγάλη η νταρντάνα? όχι η σάντρα η κοκκαλιάρα!!!