You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξάνθη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 4122
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 401
- Εμφανίσεις 136K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
αν μπορείς στείλε και σε μένα , ευχαριστώ εκ των προτέρων.Πριν λίγες μέρες βρέθηκα εκεί για δουλειά και έμεινα σε ένα ξενοδοχείο στην κιμερια αν λέω σωστά την ονομασία. Δουλεύει σαν ξενοδοχείο κανονικά και έχει μέσα και κοπέλες που κάνουν ραντεβού στα δωμάτια τους
greek1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2022
- Like
- 156
- Πόντοι
- 1
Έλα εδώ είμαι.. Αρχές του άλλου μήνα αν πάνε όλα καλά θα είμαι εκεί.. Έδωσα πληροφορίες σε μήνυμα σε όποιον μου έγραψεμε την όρεξη μας άφησε ο greek, καλά χριστούγεννα παιδιά.
στείλε μου ξανά διότι δε μου ήρθε κάτι , σε ευχαριστώ.Έλα εδώ είμαι.. Αρχές του άλλου μήνα αν πάνε όλα καλά θα είμαι εκεί.. Έδωσα πληροφορίες σε μήνυμα σε όποιον μου έγραψε
Ξέρω αλλά προς το παρόν δεν μπορώ να στείλω pmΔώστε info μάγκες σε pm για το Hotel...Ευχαριστώ.
Αν μπορείς να με ενημερώσεις για το μέρος με τις milf σε pm, θα σου ήμουν υπόχρεος.Ξέρω και 2 μέροο για milf. Όχι πουτανες
Θα ήθελα και εγω αν μπορεις να μου πεις για αυτό.Ξέρω και 2 μέροο για milf. Όχι πουτανες
MB3027Z
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 56
- Πόντοι
- 0
Για Σας Μαγκες Ξερετε Τη τιμές Πεζεουν στο ΕΡΟΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για σου Φίλε μου Στηλε μου ΠΜΞέρω το όνομα από το ξενοδοχείο στα κι μεριά Ξάνθης αλλά δεν ξέρω εάν μπορώ να το κοινοποιήσω εδώ…
Αν μπορείς να με ενημερώσεις για το μέρος με τις milf σε pmΞέρω και 2 μέροο για milf. Όχι πουτανες
Gamikos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 1.179
- Πόντοι
- 1.011
Καλησπερα θα βρεθω κ εγω στην περιοχη για δουλεια αν μπορεις ενημερωσε με σχετικα με το ξενοδοχειοΠριν λίγες μέρες βρέθηκα εκεί για δουλειά και έμεινα σε ένα ξενοδοχείο στην κιμερια αν λέω σωστά την ονομασία. Δουλεύει σαν ξενοδοχείο κανονικά και έχει μέσα και κοπέλες που κάνουν ραντεβού στα δωμάτια τους
Ευχαριστω εκ των προτςρων!!
Peowolf
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Στην Κιμμέρια υπάρχει μόνο ένα ξενοδοχείο....δεν μου στέλνεις και εμένα πμ εάν είναι όντως αυτό μην πάμε και φάμε πετσέτα?Για πες παραπάνω;η στηλε πμ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις