Καινουργιο ειναι αυτο συντροφε; Ξερουμε που βρισκεται;
απέναντι από το Ζυγό στρίβεις εκεί στην αερολέσχη 150-200 μέτρα μέσα.
Καινουργιο ειναι αυτο συντροφε; Ξερουμε που βρισκεται;
απέναντι από το Ζυγό στρίβεις εκεί στην αερολέσχη 150-200 μέτρα μέσα.
Πριν λίγες μέρες βρέθηκα εκεί για δουλειά και έμεινα σε ένα ξενοδοχείο στην κιμερια αν λέω σωστά την ονομασία. Δουλεύει σαν ξενοδοχείο κανονικά και έχει μέσα και κοπέλες που κάνουν ραντεβού στα δωμάτια τουςΠαιδιά παίζει τίποτα Ξάνθη αυγή την στιγμή επειδή θα πάω .
Για πες παραπάνω;η στηλε πμΠριν λίγες μέρες βρέθηκα εκεί για δουλειά και έμεινα σε ένα ξενοδοχείο στην κιμερια αν λέω σωστά την ονομασία. Δουλεύει σαν ξενοδοχείο κανονικά και έχει μέσα και κοπέλες που κάνουν ραντεβού στα δωμάτια τους
Αν μπορεις στειλε και σε εμενα ενα pm για Κιμμερια γιατι με ενδιαφερει. ευχαριστω.Αδερφέ καλησπέρα έχω και εγώ λεπτομέρειες απλά είμαι καινούργιος και δεν ξέρω πως στέλνω pm.
Υπαρχει ενας περιορισμος στους λογαριασμους μεχρι να γραψεις τα πρωτα 5 μηνυματα. Μετα μπορεις να λαμβανεις και να στελνεις pm κανονικα.Αδερφέ καλησπέρα έχω και εγώ λεπτομέρειες απλά είμαι καινούργιος και δεν ξέρω πως στέλνω pm.
Ευχαριστώ αδερφέ δεν το ήξερα μας περιορίζουν παντού τελικά...Υπαρχει ενας περιορισμος στους λογαριασμους μεχρι να γραψεις τα πρωτα 5 μηνυματα. Μετα μπορεις να λαμβανεις και να στελνεις pm κανονικα.
στειλε μου ονομα του ξενοδοχειου ειμαι πολυ κοντα στη περιοχηΠριν λίγες μέρες βρέθηκα εκεί για δουλειά και έμεινα σε ένα ξενοδοχείο στην κιμερια αν λέω σωστά την ονομασία. Δουλεύει σαν ξενοδοχείο κανονικά και έχει μέσα και κοπέλες που κάνουν ραντεβού στα δωμάτια τους
Το θέμα είναι ότι πας κλείνεις δωμάτιο κανονικά αλλά για βίζιτα πρέπει να σε ξέρουν.. Στείλε μου μήνυμαστειλε μου ονομα του ξενοδοχειου ειμαι πολυ κοντα στη περιοχη
Είσαι από εκεί; Έχεις πάει εκεί στο ξενοδοχείο;; όταν πήγα άκουσα και για μια κιρα έτσι την έλεγαν και έλεγαν ότι είναι πολύ καλή μήπως την έχεις πάρει;Αδερφέ καλησπέρα έχω και εγώ λεπτομέρειες απλά είμαι καινούργιος και δεν ξέρω πως στέλνω pm.
Καλημέρα από Αθήνα, καλή εβδομάδα. Ανεβαίνω από Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους στην Ανατολική Μακεδονία, δεν διανυκτερευω βέβαια στη Ξάνθη, αλλά με ενδιαφέρει να μάθω.στειλε μου ονομα του ξενοδοχειου ειμαι πολυ κοντα στη περιοχη
σου εστειλαΤο θέμα είναι ότι πας κλείνεις δωμάτιο κανονικά αλλά για βίζιτα πρέπει να σε ξέρουν.. Στείλε μου μήνυμα
Εάν μπορείς στείλε και σε εμένα λεπτομέρειες του ξενοδοχείου σε ευχαριστώ πολυ,!!!Αν μπορεις στειλε και σε εμενα ενα pm για Κιμμερια γιατι με ενδιαφερει. ευχαριστω.
Εάν μπορείς στείλε και σε εμένα σε ευχαριστώ πολυΠριν λίγες μέρες βρέθηκα εκεί για δουλειά και έμεινα σε ένα ξενοδοχείο στην κιμερια αν λέω σωστά την ονομασία. Δουλεύει σαν ξενοδοχείο κανονικά και έχει μέσα και κοπέλες που κάνουν ραντεβού στα δωμάτια τους