Νέα

Ξάνθη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

p21za

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
189
Πόντοι
1
καλησπερα συναγωνηστες!!!!παιζει τιποτα καλο στην ξανθη να ερθω να κανω μια κατθεση???????????ενημερωστε με παρακαλω!!!! :headbang: :headbang:

motion

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Περιμένουμε να ανοίξει το EROS εκτός βέβαια αν άνοιξε και δεν το κατάλαβα.

p21za

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
189
Πόντοι
1
τα σπιτακια εκει?τιποτα καλο? εκει που ειναι τα 2 και λιγο παρακατω ακομα 1???????

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
kala re plaka exete ?pos to katalavate oti h kostantina einai ellinida ?? egw dio kouventes alntalaxa mazi tis kai katalava oti den milai kala ta ellinika .eleos diladi !! kai oso gia to allo to vourlo sto monaxiko to kokalariko kai mavrotoskoukalo pou kani akapoto tsimouki ta kleo ta lefta mou den eixere gri ellinika kai htan san na pidao pe8ameni..gia tin voulgara lew .

p21za

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
189
Πόντοι
1
δηλαδη συναγωνιστη μπακλαβατζιογλου τιποτα καλο στην ξανθη????????

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
pano emena den mou arese h kostantina den mou arese katholou.gousta einai ayta ase pou htan kai eironiki otan thn rotisa pos thn lene .

p21za

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
189
Πόντοι
1
στα αλλα εκει εχει τιποτα αξιολογο γιατι εδω κομοτηνη χαλια!!!! :headbang: :headbang: :headbang:

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
303
Πόντοι
26
Εκείνο το στούντιο που είχατε δει άνοιξε τελικά ρε παιδιά?

psyckokid82

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα καμία εξέλιξη από Ξάνθη μεριά ?

GIORGOS 45 ATHENS BY NIGH

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλη την παρέα,

Είμαι απο Αθήνα και έχω υπηρετήσει στην Ξάνθη πρίν 15 χρόνια (1998) απ ότι θυμάμαι απο τότε δεν έπαιζαν παρα μόνο 2 μαγαζιά εκεί στις γραμμές του Μασούτη και μάλιστα το δεξιά όπως μπαίνεις θυμάμαι είχε εγχειρισμένες συνήθως , αυτές τις μέρες έχω κάτι δουλειές πάνω στην Ξάνθη μήπως κάποιος φίλος απο εκεί ξέρει τι παίζει και αν εκτός απο τα μαγαζία υπάρχει και τίποτα πιο δυνατό κανένα studio ή καμία κοπελία να έρχεται στο χώρο σου ???

psyckokid82

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κυριακη επισκεψη στα σπιτακια μετα το εκλησσακι οπως τα βλεπεις οταν πας στο αριστερο η Κωνσταντινα στο αλλο δεν πηγα η Κωνσταντινα για εμενα αξιζει τα λεφτα της και ειναι αρκετα καλη σε ολα γενικα...

TRELOS76

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει το που είναι ακριβός το μοναχικό σπιτάκι εκεί στον Μασούτη (τα άλλα 2 τα έχω βρει) γιατί έχω ψάξει πάρα πολύ εκεί κοντά στο super market αλλά δεν το έχω βρει. Το ξέρω ότι είναι λίγο χαζό αυτό που ζητάω , σίγουρα θα έχω περάσει από μπροστά του , αλλά δεν το εντόπισα. Εάν είναι σε κάποιον εύκολο θα του ήμουν υπόχρεος.  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.032
Πόντοι
22.266
Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει το που είναι ακριβός το μοναχικό σπιτάκι εκεί στον Μασούτη (τα άλλα 2 τα έχω βρει) γιατί έχω ψάξει πάρα πολύ εκεί κοντά στο super market αλλά δεν το έχω βρει. Το ξέρω ότι είναι λίγο χαζό αυτό που ζητάω , σίγουρα θα έχω περάσει από μπροστά του , αλλά δεν το εντόπισα. Εάν είναι σε κάποιον εύκολο θα του ήμουν υπόχρεος.  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
ολις παιρνας τις γραμμες αριστεραει στα 5 μετρα ειναι ο δρομος για τα δυο σπιτια!! εσυ συνεχιζεις και δεν παιρνεις αυτο το δρομακι αλλα συνεχιζεις κανονικα το κεντρικο δρομο προς τα εξω μετα απο 100 μετρα εχει ενα 2 στενα δρομακια αριστερα μαλλον το 2ρο ειναι και μολις στριψεις ειναι στα 20 μετρα

TRELOS76

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αναφορά από Ξάνθη , πρωινή ώρα: 
Καταρχήν Thanks για την απάντηση sexvalcano  . Τελικά εχθές πήγα και στα 3 σπιτάκια οπότε θα γράψω τις εντυπώσεις μου :
1)Στο μοναχικό σπιτάκι απέναντι από τον Μασούτη (το βρήκα επιτέλους) με υποδέχτηκε μια εντυπωσιακή ψιλή (μάλλον Ελληνίδα) η οποία ήταν πολύ χαμογελαστή και φιλική. Το στήθος βέβαια μικρό για τα δικά μου γούστα αλλά τελικά στο κρεβάτι ήταν  πολύ καλή. Το έχει η γκόμενα και άξιζε τα 30ευρώ . Ηλικία δεν μπορώ να προσδιορίσω (ούτε ρώτησα όνομα για να σας πω) πάντως ήταν μια καλή αρχή (γιατί είχα και συνέχεια).
2)Από τα 2 σπιτάκια ...... το αριστερά έγραφε ΝΕΑ ΚΟΠΕΛΑ έξω ..... οπότε είπα να πάω αλλά τελικά δεν μου άρεσε το θέαμα. Μια κοντούλα αλλά σύγουρα μικρί σε ηλικία κοπέλα που βγήκε βιαστικά από πελάτη και ίσα ίσα που την είδα και είπα ευχαριστώ και έφηγα ευγενικά. Δεν ήταν του γούστου μου. Δεν έχω όνομα για να σας πω αλλά είχε μικρό στήθος και ήταν μελαχρινή.
3)Στο τέλος κατέληξα εκεί που ήθελα να πάω από την αρχή. Στο δεξιά σπιτάκι όπου ήταν η κομέλα με το μεγάλο τατού από πίσω (από την Εύβοια πρέπει να είναι) όπου ήταν για τα 30 ευρώ πάρα πολύ καλή. Αυτή και εάν το "έχει".  Πολύ μικρό και τουρλωτό κολαρίκο , βυζάκι θα προτιμούσα μεγαλύτερο (αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα) .... και στο κρεβάτι ήταν από τις καλύτερες που έχω πάει.
Ελπίζω να βοήθισα με την αναφορά μου ....... σε λίγες μέρες θα στείλω για νέα από Δράμα.

psyckokid82

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα καμια νεα αφιξη στην Ξανθη τπτ ?

psyckokid82

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα καμια νεα αφιξη στην Ξανθη τπτ ?

psyckokid82

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τι λεει συναγωνιστες ? καμια νεα αφιξη στην Ξανθη τπτ ? κανεις ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom