Καλημέρα και από εμένα.
Πριν από περίπου μία εβδομάδα έκανα μια τσάρκα να δω τι παίζει. (Έψαχνα και για Κωνσταντίνα). Στο μοναχικό στο μασούτη ήταν πάλι η Βαλκάνια η Μαριάννα, δεν πέρασα.
Στα δύο τώρα... στο πρώτο φτάνοντας αριστερά, ήταν μία ψηλή κανονική ξανθή κοπέλα. Δεν πέρασα λόγω μικρού στήθους αλλά και επειδή ήθελα να τσεκάρω και το άλλο μαγαζί όπου δούλευε η Κωνσταντίνα.
Στο δεξιά μαγαζί λοιπόν... είχε κόσμο στο σαλόνι...!!!! πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Ξάνθης...!!! ρωτάω την "υπηρεσία"
εάν δουλεύει η Κωνσταντίνα και μου λέει όχι έφυγε πριν 2 μέρες αλλά θα ξανάρθει... οπότε λέω να περιμένω να δω την κοπέλα για να αναφέρω στο site.
Περιμένω και βγαίνει μια μικρή κοπελίτσα, πρόσχαρη, χαμογελαστή. Μελαχρινή, κανονική με πιασιματάκια. Πέρασα μόνο και μόνο για την διάθεσή της. Πάρα πολύ καλή στο δωμάτιο, ωραίο vacuum, το κάναμε σε όλες τις στάσεις ακόμα και καρεκλάτο και όρθια!!!
όταν τελείωσα με κράτησε μέσα στο μουνάκι της να με στραγγίξει τελείως...!!!!
Το μόνο μείον για εμένα είναι πως δεν έχει Υπερ-στήθος που είναι το φετίχ μου. Αλλά αυτά μόνο Αθήνα και Γερμανία τα έχω βρει...
Μπράβο στο μαγαζί που έχει κάνει την υπέρβαση στην πόλη αυτή, από τα ανακαινισμένα δωμάτια μέχρι και το νέο ρόστερ που έχει φέρει. Παλιά μόνο κάτι εγχειρισμένα "κορίτσια" είχε.
Α ρε πόρνη κρίση τι κάνεις!!!!