Νέα

Ξαναφυλακίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τόσες μέρες στα κελία της ΓΑΔΑ και δεν βρέθηκε ΄ενας μπουρδελίαρης να πάει για συμπαράσταση στον Άκη, παρα μόνο εγώ.

Τελικά ο λάος ξεχνά τι σημένει δεκσα.

Αγνωμοσηνη

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΑΚΗ - ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛΙ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΤΟΥ

»Αγαπητοί συμπολίτες μου. Εδώ που βρίσκομαι είναι πολύ άσχημα τα πράγματα. Έχει φοβερή υγρασία, το φαγητό είναι χάλια και όλοι μου μιλάνε με τρομερή αγένεια. Παρόλα αυτά σας σκέφτομαι συνέχεια. Όλους εσάς που γνώρισα τόσα χρόνια και κάνετε πως δεν με ξέρετε, δεν με είδατε.

Όλους εσάς που βοήθησα, κάνοντας καλύτερα απ’ όλους αυτό που έκανε το ΠΑΣΟΚ: να μοιράζω τα λεφτά σας! Γιατί αν αυτό δεν είναι σοσιαλισμός τότε τι είναι; Να παίρνεις τα λεφτά απ’ τους λίγους και να τα μοιράζεις στους πολλούς!

Θα μου πείτε κράτησα κάτι και για τον εαυτό μου. Δίκιο έχετε, όμως ο διαχειριστής της μπίζνας δεν πρέπει να πάρει κάτι παραπάνω; Να παίρνει τα ψίχουλα της πολιτικής όταν έχει την Ελλάδα στα πόδια του; Όταν όλοι θέλουν να τον κάνουν Πρωθυπουργό;

Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου; Τότε που με χτυπούσατε στην πλάτη και μου λέγατε: ‘’Χαλάλι σου Άκη! Να φας εσύ να φάμε και μείς!’’. Και πίνατε στην υγειά μου σκορπώντας τα λεφτά που ΕΓΩ σας έδινα;

Και τώρα θέλετε να με σταυρώσετε! Χωρίς ανάσταση χωρίς τίποτα! Όλοι εσείς που με τόση απλοχεριά συνεργαστήκαμε τόσα χρόνια! Και να μου λέτε ‘’ας πρόσεχες Άκη;’’ Σε μένα, στον αδελφός σας;

Αλλά ήξερα τι αχάριστα γαϊδούρια είστε όλοι σας. Στριμωχτήκατε με τα μνημόνια και τα βάλατε μαζί μου. Ζηλέψατε το κωλόσπιτο στην Ακρόπολη (πανάθεμα το μ’έκαψε) και βαλθήκατε να με καταστρέψετε αντί να βρούμε όλοι μαζί κανα κολπάκι να συνεχίζουμε να δουλεύουμε τους Ευρωπαίους (τι ζώα…) και να ζούμε βασιλικά όπως μέχρι σήμερα.

Η τελευταία μου επιθυμία είναι να δικαστώ από ενόρκους. Απλούς ανθρώπους, δημοσίους υπαλλήλους, στρατιωτικούς, μαγαζάτορες, μεροκαματιάρηδες. Και αν έχουν τα κότσια ας με καταδικάσουν, θα το δεχτώ. Μόνο αυτό. Καλή μου ανάσταση!»

Πάντα δικός σας.

Άκης

Κελί 33

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

»Αγαπητοί συμπολίτες μου. Εδώ που βρίσκομαι είναι πολύ άσχημα τα πράγματα. Έχει φοβερή υγρασία, το φαγητό είναι χάλια και όλοι μου μιλάνε με τρομερή αγένεια. Παρόλα αυτά σας σκέφτομαι συνέχεια. Όλους εσάς που γνώρισα τόσα χρόνια και κάνετε πως δεν με ξέρετε, δεν με είδατε.

Όλους εσάς που βοήθησα, κάνοντας καλύτερα απ’ όλους αυτό που έκανε το ΠΑΣΟΚ: να μοιράζω τα λεφτά σας! Γιατί αν αυτό δεν είναι σοσιαλισμός τότε τι είναι; Να παίρνεις τα λεφτά απ’ τους λίγους και να τα μοιράζεις στους πολλούς!

Θα μου πείτε κράτησα κάτι και για τον εαυτό μου. Δίκιο έχετε, όμως ο διαχειριστής της μπίζνας δεν πρέπει να πάρει κάτι παραπάνω; Να παίρνει τα ψίχουλα της πολιτικής όταν έχει την Ελλάδα στα πόδια του; Όταν όλοι θέλουν να τον κάνουν Πρωθυπουργό;

Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου; Τότε που με χτυπούσατε στην πλάτη και μου λέγατε: ‘’Χαλάλι σου Άκη! Να φας εσύ να φάμε και μείς!’’. Και πίνατε στην υγειά μου σκορπώντας τα λεφτά που ΕΓΩ σας έδινα;

Και τώρα θέλετε να με σταυρώσετε! Χωρίς ανάσταση χωρίς τίποτα! Όλοι εσείς που με τόση απλοχεριά συνεργαστήκαμε τόσα χρόνια! Και να μου λέτε ‘’ας πρόσεχες Άκη;’’ Σε μένα, στον αδελφός σας;

Αλλά ήξερα τι αχάριστα γαϊδούρια είστε όλοι σας. Στριμωχτήκατε με τα μνημόνια και τα βάλατε μαζί μου. Ζηλέψατε το κωλόσπιτο στην Ακρόπολη (πανάθεμα το μ’έκαψε) και βαλθήκατε να με καταστρέψετε αντί να βρούμε όλοι μαζί κανα κολπάκι να συνεχίζουμε να δουλεύουμε τους Ευρωπαίους (τι ζώα…) και να ζούμε βασιλικά όπως μέχρι σήμερα.

Η τελευταία μου επιθυμία είναι να δικαστώ από ενόρκους. Απλούς ανθρώπους, δημοσίους υπαλλήλους, στρατιωτικούς, μαγαζάτορες, μεροκαματιάρηδες. Και αν έχουν τα κότσια ας με καταδικάσουν, θα το δεχτώ. Μόνο αυτό. Καλή μου ανάσταση!»

Πάντα δικός σας.

Άκης

Κελί 33
Εμεις εδω δεν ξερουμε κανεναν Ακης33...
Εχουμε ΛΑΚΗΣ33...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Tι Λάκης 33 ;;

Τι Άκης 33 ;;

το ίδιο πρόσωπο ειναι

ενα Λ ειναι η διαφορα

Επισκέπτης
Φοβαμε όμως οτι με την υγρασία θα του ματωσουν πάλι οι πληγές απο τα παλια χρόνια, τοτε που πολεμουσε με τον Άνδρέα μας κατα της χούντας, για μια λευτερη Ελλάδα.

Με τα λεφτά που έστελναν οι ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΚ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ
είχε ξεκωλιάσει όλες τις πουτάνες της Γερμανίας ο Άκης.

Μιλάμε για τεράστιο μπουρδελο-πουτανιάρη.
ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΜΗΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.

Και δεν πλήρωνε και ο ίδιος έτσι ;;;;
Τα γαμησιάρικα τα πλήρωναν οι μαλάκες του ΠΑΚ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Από τότε τα γαμησιάτικα του πασόκ άλλοι τα πληρώνουν...έμεινε ως παράδοση.

Επισκέπτης
Από τότε τα γαμησιάτικα του πασόκ άλλοι τα πληρώνουν...έμεινε ως παράδοση.

Σε παρακαλώ , μην μιλάς έτσι για την αντίσταση του ΠΑΚ.
Μπορεί , εντάξει , ο Άκης να μην είχε αφήσει άντερο στις πουτάνες της Γερμανίας,
αλλά ο αρχηγός του ΠΑΚ στη Σουηδία έκανε πραγματική αντίσταση
(με τα λεφτά που έστελναν οι μαλάκες του ΠΑΚ από Ελλάδα πάντα).

ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ
ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΠΟΡΑΣ ΕΞΩΓΑΜΩΝ ΤΕΚΝΩΝ.

Κανείς άλλος μέχρι τότε δεν είχε κάνει αντίσταση σε δικτατορία της χώρας του,
ευρισκόμενος στο εξωτερικό ΚΑΙ ΣΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΕΞΩΓΑΜΑ.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Οι καημένοι οι μετανάστες, τα εργατάκια που πλήρωναν το ΠΑΚ να κάνει αντισταση από το εξωτερικό.

Προσπαθουσαν να αγοράσουν πυραυλο για να χτυπίσουν την χουντα παό το Παρίσι.

Αλλά έστω, ο ΆΚης ειναι μεγάλος γκαμικος και αξιζει καθε σεβασμό.

Βρε Λάκη πάμε να τον προσκυνησουμε στη ΓΑΔΑ, θα χαρει πολύ

Επισκέπτης
Βρε Λάκη πάμε να τον προσκυνησουμε στη ΓΑΔΑ, θα χαρει πολύ

Ο ιδεολογικός χώρος στον οποίο ανήκω,
έχει μεγάλα σχέδια για κάτι τέτοια τυπάκια.
Αν αποκτήσει ποτέ εξουσία
(η οποία δεν θα ανατραπεί ποτέ)
θα τους φροντίσει καλά ...
Δεν θα υποφέρουν πάντως.

images

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ο ιδεολογικός χώρος στον οποίο ανήκω,
έχει μεγάλα σχέδια για κάτι τέτοια τυπάκια.
Αν αποκτήσει ποτέ εξουσία
(η οποία δεν θα ανατραπεί ποτέ)
θα τους φροντίσει καλά ...
Δεν θα υποφέρουν πάντως.

images

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΠΟΤΕ :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Μιλαμε για ελληνικό ραιχ;;;;;;;

petercanali

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
11

Πάντα δικός σας.

Άκης

Κελί 33

Κι αν έκανε γερή μπάζα, και τι έγινε? Τουλάχιστον μας άφησε παρακαταθηκη μερικά οπλικά συστηματάκια, για να τον θυμόμαστε. Θυμάμαι τα Μ.Μ.Ε κάποτε να τον προβάλλουν ως ικανότατο πολιτικό. Άμα έκανε κόμμα ο Άκης τούτη τη στιγμή, μπορεί και να έπαιρνε αυτοδυναμία... Κάτι βαθύτερο παίζει με τη συλληψή του  :think: Μπορεί να αθωωθεί αλά Ντομινικ Στρος-Καν, και να κάνει το μεγάλο come back.  :grin: 

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Κι αν έκανε γερή μπάζα, και τι έγινε? Τουλάχιστον μας άφησε παρακαταθηκη μερικά οπλικά συστηματάκια, για να τον θυμόμαστε. Θυμάμαι τα Μ.Μ.Ε κάποτε να τον προβάλλουν ως ικανότατο πολιτικό. Άμα έκανε κόμμα ο Άκης τούτη τη στιγμή, μπορεί και να έπαιρνε αυτοδυναμία... Κάτι βαθύτερο παίζει με τη συλληψή του  :think: Μπορεί να αθωωθεί αλά Ντομινικ Στρος-Καν, και να κάνει το μεγάλο come back.  :grin:  

Λες βρε μεγάλε, να αναστηθεί απο τις στάχτες τους οπως το μυθικό πουλι ο φοίνιξ;;

Μακάρι, προσευχομαι ο Θεός να τον έχει καλά, στις δυσκολες τουτες ώρες που περνά ως πολιτικός κρατούμενος.

Θέλεις να πάμε αυριο στη ΓΑΔΑ να του συμπαρασταθούμε;;;; θανε και ο Λάκης33 μαζί μας.

Πάντως υπάρχουν πολλα κοινα σοιχεία του σύντροφου Ντομινικ Στρος-Καν με τον Άκη  

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
καλα, τι τα ηθελε τοσα σπιτια :think:
Πως θα αντιμετωπισει τοσα χαρατσια της ΔΕΗ :headbang:

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
:2funny:
[size=22pt]ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕΝΤΟΛΕΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΙΚΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ (νόμος των βουλευτών)
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ![/size]
ΘΑ ΤΟΝ  :badair: ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ

Συνημμένα

• ΜΕΓΑΛΑ_ΑΡΧΙΔΙΑ.png
    ΜΕΓΑΛΑ_ΑΡΧΙΔΙΑ.png
    204,6 KB · Εμφανίσεις: 35

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
[size=22pt]ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕΝΤΟΛΕΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΙΚΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ (νόμος των βουλευτών)
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ![/size]
ΘΑ ΤΟΝ   :badair: ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ

Εχεις δικιο. αλλα δεν χρειάζεται να μου φωνάζεις όμως

Θαρθεις να παμε συμπαρασταση στη ΓΑΔΑ;;; ΘΑΝΑΙ ΚΑΙ Ο λάΚΗς33

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Ότι μαλακία του κατέβει λέει ο καθένας εδώ πέρα. :jerking:

Ο Τσοχατζόπουλος δεν διώκεται για παράβαση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, απιστία ή άλλα αδικήματα που έκανε ως υπουργός, αυτά έχουν όντως παραγραφεί προ πολλού.
Διώκεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος το οποίο είναι διαρκές έγκλημα από τη στιγμή που δε δήλωσε στην εφορία τα λεφτά που πήρε από τις μίζες.

σωστή σε βρίσκω πιεξούλα :thumbsup: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Καλό θα ήταν να μάθουμε και ποιοι παρέλαβαν τα ΤΟΡ, υποβρύχια και λοιπά σαπάκια που παρήγγειλε ο άκης.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom