Νέα

Ξαναφυλακίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
όχι τυπε , όταν μπαινει μεσα 1 από τους 20 που κατακλεψαν την χωρα δεν είναι αποδοπομπιαιος τραγος.
απλα πρεπει να μπουν φυλακη και οι αλλοι 19.

ο τραγος ηταν ένα αθωο ζωακι που του φορτωναν αμαρτίες αλλων.
καθολου αθωος ο εν λογω ΠΑΣΟΚ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τι λες παλι ρε χαζουλη,
αν ηταν από κκε ή χρυση αυγη ή ενωση κεντρωων πότε θα ειχε κυβερνησει για να παρει και μιζες?

αθωωες περιστερες πασοκσιδες.
κανονικα αφου κυβερνησατε τα μισα χρονια επρεπε να εχετε τα μισα σκανδαλα και τα μισα χρηματα κλεμμενα.
και εχετε πολυ παραπανω απο τα μισα.
σκασε επιτελους, εις βαρος σας ειναι να προκαλειτε ακομη και τωρα δημοσια.
καλυτερα να μην μιλατε μηπως και σας ξεχασουμε σε καμμια 10ρια χρονια.
πολυ καλο που αλλαξατε και ονομα

parpar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
6
Like
363
Πόντοι
281
Η αλήθεια απέχει πολύ απ όλα αυτά που φτάνουν στην δημοσιότητα καλό θα ήταν να μη πιστεύουμε ότι λένε τα πουλημένα ΜΜΕ

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Η δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου για την απόφαση του δικαστηρίου στην υπόθεση των TOR M1

Με αφορμή την απόφαση του Δικαστηρίου για την υπόθεση των TOR M1, ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι «η εξέλιξη αυτή, όχι μόνο αποδεικνύει το αβάσιμο της τότε κατηγορίας με βάση την οποία καταδικάστηκα, αλλά ανατρέπει και το σκηνικό που στήθηκε την εποχή εκείνη, το οποίο οδήγησε στην ποινική μου δίωξη και στον πολιτικό μου αφανισμό».

Ολόκληρη η δήλωση Ακη Τσοχατζόπουλου:

Επί έξι χρόνια, προσπαθώ μάταια, να πείσω την Ελληνική Δικαιοσύνη ότι δεν δωροδοκήθηκα. Έπρεπε να περιμένω μέχρι χθες, οπότε ανακοινώθηκε επίσημα, ότι ο πρώην Εισαγγελέας Μόσχας , κ. Ακίμοβ Στάνισλαβ, τόσο στην από 31.1.2018, ενώπιον Συμβολαιογράφου κατάθεσή του, όσο και ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, επιβεβαίωσε ότι «…τα 17 εμβάσματα που εστάλησαν από τη ρώσικη πλευρά από τον Ιούνιο του 1999 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2000 στους ελβετικούς λογαριασμούς της εταιρείας Pengel Enterprises Ltd, δεν αφορούν την επίμαχη σύμβαση για τους ρωσικούς πυραύλους TOR M1». Τα παραπάνω ευρίσκονται αναρτημένα στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του dikastiko.gr.

Η εξέλιξη αυτή, όχι μόνο αποδεικνύει το αβάσιμο της τότε κατηγορίας με βάση την οποία καταδικάστηκα, αλλά ανατρέπει και το σκηνικό που στήθηκε την εποχή εκείνη, το οποίο οδήγησε στην ποινική μου δίωξη και στον πολιτικό μου αφανισμό.

Είναι στοιχεία ατράνταχτα, τα οποία προϋπήρχαν, αλλά αγνοήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, προκειμένου να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος και τα οποία, όμως, μπορούν να οδηγήσουν σε εξελίξεις.

Ευχαριστούμε θερμά, το dikastiko.gr που τα ανέδειξε και έτσι λάβαμε γνώση τους , τόσο εμείς, όσο και οι φυσικοί μας Δικαστές.

Αθήνα 12/12/2018

Άκης Τσοχατζόπουλος

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.549
Πόντοι
11.445
Η δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου για την απόφαση του δικαστηρίου στην υπόθεση των TOR M1

Με αφορμή την απόφαση του Δικαστηρίου για την υπόθεση των TOR M1, ο Άκης Τσοχατζόπουλος σε ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι «η εξέλιξη αυτή, όχι μόνο αποδεικνύει το αβάσιμο της τότε κατηγορίας με βάση την οποία καταδικάστηκα, αλλά ανατρέπει και το σκηνικό που στήθηκε την εποχή εκείνη, το οποίο οδήγησε στην ποινική μου δίωξη και στον πολιτικό μου αφανισμό».

Ολόκληρη η δήλωση Ακη Τσοχατζόπουλου:

Επί έξι χρόνια, προσπαθώ μάταια, να πείσω την Ελληνική Δικαιοσύνη ότι δεν δωροδοκήθηκα. Έπρεπε να περιμένω μέχρι χθες, οπότε ανακοινώθηκε επίσημα, ότι ο πρώην Εισαγγελέας Μόσχας , κ. Ακίμοβ Στάνισλαβ, τόσο στην από 31.1.2018, ενώπιον Συμβολαιογράφου κατάθεσή του, όσο και ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, επιβεβαίωσε ότι «…τα 17 εμβάσματα που εστάλησαν από τη ρώσικη πλευρά από τον Ιούνιο του 1999 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2000 στους ελβετικούς λογαριασμούς της εταιρείας Pengel Enterprises Ltd, δεν αφορούν την επίμαχη σύμβαση για τους ρωσικούς πυραύλους TOR M1». Τα παραπάνω ευρίσκονται αναρτημένα στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του dikastiko.gr.

Η εξέλιξη αυτή, όχι μόνο αποδεικνύει το αβάσιμο της τότε κατηγορίας με βάση την οποία καταδικάστηκα, αλλά ανατρέπει και το σκηνικό που στήθηκε την εποχή εκείνη, το οποίο οδήγησε στην ποινική μου δίωξη και στον πολιτικό μου αφανισμό.

Είναι στοιχεία ατράνταχτα, τα οποία προϋπήρχαν, αλλά αγνοήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια, προκειμένου να επιτευχθεί ο παραπάνω στόχος και τα οποία, όμως, μπορούν να οδηγήσουν σε εξελίξεις.

Ευχαριστούμε θερμά, το dikastiko.gr που τα ανέδειξε και έτσι λάβαμε γνώση τους , τόσο εμείς, όσο και οι φυσικοί μας Δικαστές.

Αθήνα 12/12/2018

Άκης Τσοχατζόπουλος

Αθωος !!

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.549
Πόντοι
11.445
Ο Άκης να μας πει που τα έχει  θαμμένα να πάμε να  τα πάρουμε

μαλακας ειναι ?? εδω δεν το εχει πει στην Σταματη , γιαυτο τον εχει στα οπα-οπα , αμα της πει τον εχει τελειωσει ...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Αθώος ο Άκης. Α, εγώ προτείνω να ξεκινήσει η δίκη για τα πατατάκια,καφέδες,σαντουιτσάκια και κρουασάν που κυκλοφορούσαν στα ΚΨΜ των μονάδων, ακόμα ΚΑΙ από εκεί έπαιρνε ΜΙΖΕΣ ο μπάρμπας.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.549
Πόντοι
11.445
Αθώος ο Άκης. Α, εγώ προτείνω να ξεκινήσει η δίκη για τα πατατάκια,καφέδες,σαντουιτσάκια και κρουασάν που κυκλοφορούσαν στα ΚΨΜ των μονάδων, ακόμα ΚΑΙ από εκεί έπαιρνε ΜΙΖΕΣ ο μπάρμπας.

εγω τυπε παντα τον πιστευα τον Ακη , οτι τα Αρμανι κουστουμια , τα μοντελακια της βλαχαρας και τα σπιτια στην Ακροπολη τα εκανε με τον ιδρωτα του και την βουλευτικη αποζημιωση ... :rolleyes: :rolleyes:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ενω οι καραβλαχοι της δεξιας που κατεβηκαν απο τα κατσικοχωρια με τις περιουσιες και τις βιλες δουλευαν υπερωριες

αντε ρε τυρογαλα

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Τζχονυ πήρες τσιπροεπίδομα
πετάχτηκες ταξίδι πατρίδα ?
Ήταν πάνω  θείο τζορτζ με Ράμα κ   :gay:χλεχλέδες μαγειρεύουν μεγάλο αλμπάνια.
Υποτακτικός τσε αλέκος δίνει και το νινι της μπέτυ για καρέκλα

%25CF%2581%25CE%25B1.jpg

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Εχει πολλους  τσοχατζοπουλους ακομη που ειναι εξω.. γιατι τα εχουν κανει μπετον και 5καθαριδης!  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom