Νέα

Ξαναφυλακίζεται ο Άκης Τσοχατζόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Να μια παπατζα σου!Ασε ρε Μπαρμπα τον εμφυλιο,εχουν περασει 70 χρονια,ξεκολλα πια,τι νοημα εχει πλεον ο Γραμμος ,το Βιτσι ,η πηγαδα του Μελιγαλα,μπροστα πρεπει να κοιταμε εμεις οι νεοι ανθρωποι,ελεος πια!
Στον Πολακη να το πεις, που λεει "ειμαστε με τον Βελουχιωτη και οχι με τον Παττακο"

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Στον Πολακη να το πεις, που λεει "ειμαστε με τον Βελουχιωτη και οχι με τον Παττακο"

... τον οποίο μετά την ανατίναξη του Γοργοπόταμου μαζί με Άγγλους και Ζέρβα, τα κουμούνια τον καλέσαν σε επιτροπή και τον καταδίκασαν. Τα ξέρεις αυτά φαντάζομαι. Είναι κάτι "παραμύθια" που έχουν λεχθεί, όπως είπε ο άλλος παρακάτω! :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
... τον οποίο μετά την ανατίναξη του Γοργοπόταμου μαζί με Άγγλους και Ζέρβα, τα κουμούνια τον καλέσαν σε επιτροπή και τον καταδίκασαν. Τα ξέρεις αυτά φαντάζομαι. Είναι κάτι "παραμύθια" που έχουν λεχθεί, όπως είπε ο άλλος παρακάτω! :tooth:
Γνωριζω τα πάντα για τον εμφυλιο. Εχω μελετησει απιστευτη βιβλιογραφια για το θεμα. Και σε διαβεβαιωνω οτι ενω πριν τα διαβασω ημουν καπως επιεικης με τους κομμουνιστες, ευρισκομενος σε μια λογικη οτι "φταιγανε ολοι απο λιγο", μετα την μελετη κατέληξα οτι φταινε μονο και απολυτα οι κομμουνιστες, οι οποιοι επεδειξαν απιστευτη προδοτικη, απανθρωπη, δολοφονικη και αιμοδιψή δραση, που πραγματικα σε ανατριχιαζει.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Γνωριζω τα πάντα για τον εμφυλιο. Εχω μελετησει απιστευτη βιβλιογραφια για το θεμα. Και σε διαβεβαιωνω οτι ενω πριν τα διαβασω ημουν καπως επιεικης με τους κομμουνιστες, ευρισκομενος σε μια λογικη οτι "φταιγανε ολοι απο λιγο", μετα την μελετη κατέληξα οτι φταινε μονο και απολυτα οι κομμουνιστες, οι οποιοι επεδειξαν απιστευτη προδοτικη, απανθρωπη, δολοφονικη και αιμοδιψή δραση, που πραγματικα σε ανατριχιαζει.

...τότε απορώ γιατί τον λες εμφύλιο... αλλά ΟΚ... η απάντησή σου με καλύπτει! :grin:
Εξάλλου κι εγώ αυτά νόμιζα γιατί έτσι μας τα είπαν. Κι είπα να διαβάσω μόνος μου και να μιλήσω και με κάποιους ανθρώπους για το θέμα αυτό...!

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Και εδώ βλέπουμε πως όταν οι μπλε δεν έχουν τι να πουν για τις βρωμιές τους, το γυρνάνε στην σκόπιμη τρελίτσα, να ασχολούνται με ιστορικά γεγονότα που δήθεν τους δικαιώνουν. Άλλος είναι ο εμμονικός με το '45-'49 στην Ελλάδα του 2020, όχι τα (κατά φαντασίαν) κομμούνια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και εδώ βλέπουμε πως όταν οι μπλε δεν έχουν τι να πουν για τις βρωμιές τους, το γυρνάνε στην σκόπιμη τρελίτσα, να ασχολούνται με ιστορικά γεγονότα που δήθεν τους δικαιώνουν. Άλλος είναι ο εμμονικός με το '45-'49 στην Ελλάδα του 2020, όχι τα (κατά φαντασίαν) κομμούνια.
Σε ποιες βρωμιες αναφερεσαι τύπε, εγω δεν ειδα να πεις κατι συγκεκριμενο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

ΟΚ, άσε μας εμάς να ασχολούμαστε με τα ιστορικά γεγονότα, όπως πολύ σωστά το είπες, κι εσύ βγάζε παραμύθες! :grin:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Σε ποιες βρωμιες αναφερεσαι τύπε, εγω δεν ειδα να πεις κατι συγκεκριμενο.

Στο πρώτο-πρώτο σχόλιό μου υπάρχει η λεξούλα Novartis. Στο εξωτερικό κάτι FBI έχουν κάτι κειμενάκια που κάνουν λόγo για κυβερνητικούς αξιωματούχους, εδώ μάλλον μόνο οι κοινοί γιατροί ήταν οι διεφθαρμένοι και η δίωξη κυβερνητικών αξιωματούχων είναι "σκευωρία".

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τόνισε και την λεξούλα "δήθεν", μύστη ιστορικέ μου άνευ πτυχίου. :P

Είσαι και αμόρφωτος και δεν ξέρεις καθόλου συντακτικό. Έτσι όπως το έγραψες "ασχολούνται με ιστορικά γεγονότα που δήθεν τους δικαιώνουν" εννοείς τα ιστορικά γεγονότα (τα οποία είναι ιστορικά και αναμφισβήτητα) που μας δικαιώνουν και καλά! Δηλαδή αυτό που έγραψες είναι "αυτοί οι βλάκες βασίζονται σε ιστορικά γεγονότα και νομίζουν ότι έτσι είναι!!!". Αλλιώς έπρεπε να γράψεις "τα δήθεν ιστορικά γεγονότα που τους δικαιώνουν".

Πίσω στο Δημοτικό και γρήγορα!

Όσο για πτυχία... ΒSc και MBA. Moυ φτάνουν, δεν θέλω να γίνω και διανοούμενος! :grin:

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
συγγνωμη για την ερώτηση αλλά επειδή δηλώνω άγνοια για αυτήν την περίοδο,ο Βούλγαρος ως κατακτητής δεν υποχρεούνταν να αποζημιώσει όπως Ιταλοί Γερμανοί;;;;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.281
Πόντοι
5.506
Στο πρώτο-πρώτο σχόλιό μου υπάρχει η λεξούλα Novartis. Στο εξωτερικό κάτι FBI έχουν κάτι κειμενάκια που κάνουν λόγo για κυβερνητικούς αξιωματούχους, εδώ μάλλον μόνο οι κοινοί γιατροί ήταν οι διεφθαρμένοι και η δίωξη κυβερνητικών αξιωματούχων είναι "σκευωρία".

Πηγούλα τύπε;

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Είσαι και αμόρφωτος και δεν ξέρεις καθόλου συντακτικό. Έτσι όπως το έγραψες "ασχολούνται με ιστορικά γεγονότα που δήθεν τους δικαιώνουν" εννοείς τα ιστορικά γεγονότα (τα οποία είναι ιστορικά και αναμφισβήτητα) που μας δικαιώνουν και καλά! Δηλαδή αυτό που έγραψες είναι "αυτοί οι βλάκες βασίζονται σε ιστορικά γεγονότα και νομίζουν ότι έτσι είναι!!!". Αλλιώς έπρεπε να γράψεις "τα δήθεν ιστορικά γεγονότα που τους δικαιώνουν".

Πίσω στο Δημοτικό και γρήγορα!

Όσο για πτυχία... ΒSc και MBA. Moυ φτάνουν, δεν θέλω να γίνω και διανοούμενος! :grin:

Τα γεγονότα είναι πράγματι γεγονότα και αξιόπιστα. Τώρα, αν η ακροδεξιά πλευρά σου που έχει πάρει μετεγγραφή από ΛΑΟΣ σε ΝΔ και προσπαθεί να το παίξει λογική/κεντρώα/σκέτη δεξιά, επιλέγει να εφευρίσκει ανύπαρκτα ή να διαστρεβλώνει την ερμηνεία των υπαρχόντων, είναι άλλο φρούτο. Ξέρω πολύ καλά τι έγραψα.

Όσο για τα πτυχία σου, τελευταία φορά που τσέκαρα, το BSc και το MBA σου δίνουν street cred στα οικονομικά και στις μπίζνες. Μείνε σε αυτά και άσε την Ιστορία για κάποιον που έχει σχετικά πτυχίο. Αυτό ήταν το νόημα της φράσης "ιστορικέ μου άνευ πτυχίου", λειτουργικώς αμόρφωτε.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Τελικα θα ψοφησει απο Κορωνοιο ο Ακης? Θα εχουμε το ευχαριστο? Αντε να τα κακαρωσει ο ξεκωλοπουστας γιατι τον τελευταιο καιρο  μονο καλοι ανθρωοποι μας αφηνουν

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Η αληθεια ειναι τρελε μου!!! Θα ξεβρωμισει λιγο ο τοπος!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom