Νέα

Wndows 7 και συμβατότητα με Οffice xp

• Μέλος που άνοιξε το νήμα averkios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Περιμενω να τα φτυσει αυτο το Εεε 250 ευρω που εχω..Και μετα θα προβω σε αγορα απλα δεν το βλεπω να εχει πολυ ζωη ακομα..
οπότε θα πας μάλλον σε κάτι που έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών όπως το asus σου, οθόνη γύρω στο 11-13, και κόστος κάτω του 400ων ευραίων.
αν αυτή τη στιγμή θα έπαιρνα εγώ λαπτοπ δεν θα πήγαινα σε Atom που προσφέρει αυτή η κατηγορία σε επεξεργαστές, αλλά σε AMD με την καινούρια πλατφόρμα που προσφέρει, την fusion, μιας και προσφέρει καλύτερη ισχύ σε multimedia εφαρμογές απ' ότι ο atom της intel.
πίστεψέ με ο επεξεργαστής της amd σε σχέση με τον αντίστοιχο της intel πετάει.
ρίξε μια ματιά εδώ

Επισκέπτης
απλα δεν ξερω με τους ιους τι προκειται να γινει
επειδη βλεπω ολο και περισσοτερος κοσμος βαζει τα ουμπου.
Μη φοβάσαι τπτ. Εδώ το OSX που είναι πολύ πιο δημοφιλές και έχει ελάχιστους ιούς και θα έχουμε πρόβλημα στο Linux;  :rockon:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Δεν εκανα καν τον κοπο να διαβασω το υπολοιπο μηνυμα!

Η Διαδικασια που θα ακολουθησεις ειναι απλη!

1. Μεγαλοπρεπεστατο Format
2. Εγκατασταση LINUX Ubuntu
3. Αυτα!

θα θελα να μάθω λίνουξ αλλά τα προγράμματα που θέλω για την δουλειά μου δεν γίνεται να δουλέψουν σε Λινουξ...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Δεν είμαι σίγουρος ότι η Oracle δεν χρηματοδοτεί το Openoffice. Απ' όσο ξέρω συνεχίζει να το αναπτύσσει κανονικά και έχει υποσχεθεί και αλλαγές στο interface σε μελλοντικές εκδόσεις.
Όσο για το Go-OO ήταν η σοβαρότερη ελεύθερη σουίτα γραφείου.
Οι περισσότερες διανομές συμπεριλαμβανομένου Gentoo και Ubuntu αυτήν χρησιμοποιούσαν.
θα δεις ότι θα γίνει το ίδιο με το Opensolaris.
εάν δεν υπήρχε αυτός ο φόβος για το OOo δεν θα κάναμε αυτή τη συζήτηση σήμερα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μη φοβάσαι τπτ. Εδώ το OSX που είναι πολύ πιο δημοφιλές και έχει ελάχιστους ιούς και θα έχουμε πρόβλημα στο Linux;  :rockon:

Καλα προβλημα - προβλημα δεν θα εχουμε γιατι οι ενημερωσεις
γινονται γρηγοροτερα απο οσο εχω δει εμπειρικα απο τα παραθυρα του μπιλλυ γκειτς
εκτος βεβαια και αν εχω λαθος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
στο μεταξυ κατι πιτσιρικαδες ειχαν βαλει το BackTrack 4

και μπαινανε μεσα στα φορουμς και ρωτουσαν σαν τους τρελους πως θα σπασουν

το δικτυο του γειτονα τους για να τον χακαρουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
θα δεις ότι θα γίνει το ίδιο με το Opensolaris.
εάν δεν υπήρχε αυτός ο φόβος για το OOo δεν θα κάναμε αυτή τη συζήτηση σήμερα
Αυτό πιστεύω κι εγώ και υποστηρίζω την κίνηση της κοινότητας. Έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό μάλιστα. Το κακό είναι ότι χάσαμε το όνομα. Ο κόσμος είχε μάθει ως τώρα το Openoffice. ´Αντε εξήγα του ότι είναι το ίδιο με το να χρησιμοποιεί Libreoffice. Προφέρεται και δύσκολα συν τοις άλλοις...

Επισκέπτης
Καλα προβλημα - προβλημα δεν θα εχουμε γιατι οι ενημερωσεις
γινονται γρηγοροτερα απο οσο εχω δει εμπειρικα απο τα παραθυρα του μπιλλυ γκειτς
εκτος βεβαια και αν εχω λαθος.
Χρησιμοποίησε επίσημα αποθετήρια και δεν έχεις να φοβηθείς ούτε τον διάολο... :rockon:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

το δικτυο του γειτονα τους για να τον χακαρουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θέλει δουλειά για να γίνει κάποιος χάκερ reverse engineer  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θέλει δουλειά για να γίνει κάποιος χάκερ reverse engineer  :grin:

Βασικα θελει μια σοβαρη σταθερη προετοιμασια περιπου μιας 5ετιας (αν ειναι παντελως ασχετος οταν ξεκιναει)
και απο εκει και περα εχει να κανει με το ταλεντο.
ΑΛλα τιποτα απο τα παραπανω δεν ειναι και απολυτο
Το χακιν μπορει να ειναι και μια ιδεα , εκατσες ενα μηνα διαβασες για το FTP
διαβασες και για τα προξυ (ωστε να καλυψεις τα ιχνη σου) εμαθες και 2-3 πραγματακια
σε ενα καλο εργαλειο σκαναρισματος σε δικτυα ... ειχες ταλεντο στους κωδικους και τον παραβιασες.

Αμα παραβιασεις ftp μπηκες μεσα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

το δικτυο του γειτονα τους για να τον χακαρουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ασε μάστορα, δε με φτάνει ο σκληρός να βάζω λειουργικά.
θέλω 7 +xp  , τα xp λόγω συμβατότητας με κάτι προγραμματάκια και κάτι παλιά καλά παιχνίδια.
hackintosh έτσι για εμπειρία
και μετά πάμε σε gentoo, slack, debian(με το οποίο δουλεύω) και τώρα θέλω και αυτό το backtrack πως το 'πες... καταραμένε πάλι φορμάτ θα με βάλεις να κάνω γιατί δεν κράτησα κάποιο άδειο partition.

Αυτό πιστεύω κι εγώ και υποστηρίζω την κίνηση της κοινότητας. Έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό μάλιστα. Το κακό είναι ότι χάσαμε το όνομα. Ο κόσμος είχε μάθει ως τώρα το Openoffice. ´Αντε εξήγα του ότι είναι το ίδιο με το να χρησιμοποιεί Libreoffice. Προφέρεται και δύσκολα συν τοις άλλοις...
μην αγχώνεσαι, όσο εύκολα θα ξεχάσει ο κόσμος το gnome στο ubuntu άλλο τόσο εύκολα θα μάθει το libreOffice.
έρχεται το unity  :cheesy:

θέλει δουλειά για να γίνει κάποιος χάκερ reverse engineer  :grin:
my man, hands down!
κρίμα και πάλι κρίμα που δεν υπάρχει ακαδημαικός να διδάξει τέτοιο πράγμα :2funny: (για δίκτυα όλο και κάπου θα βρεις)

άντε καληνύχτα μάγκες.... έχω με κάτι γραφικά να ασχοληθώ αύριο... πουρνό πουρνό

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μαλλον την social engineering θα εννοεις εσυ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ασε μάστορα, δε με φτάνει ο σκληρός να βάζω λειουργικά.
θέλω 7 +xp  , τα xp λόγω συμβατότητας με κάτι προγραμματάκια και κάτι παλιά καλά παιχνίδια.
hackintosh έτσι για εμπειρία
και μετά πάμε σε gentoo, slack, debian(με το οποίο δουλεύω) και τώρα θέλω και αυτό το backtrack πως το 'πες... καταραμένε πάλι φορμάτ θα με βάλεις να κάνω γιατί δεν κράτησα κάποιο άδειο partition.

άντε καληνύχτα μάγκες.... έχω με κάτι γραφικά να ασχοληθώ αύριο... πουρνό πουρνό

Δεν εχεις κρατησει καμια swap διαμεριση?  :-

σε Slack δεν παει καποιος που δεν εχει ασχοληθει με μια πιο ηρεμη διανομη αρχικα

γνωμη μου παντα... θα χαθει.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
my man, hands down!
κρίμα και πάλι κρίμα που δεν υπάρχει ακαδημαικός να διδάξει τέτοιο πράγμα :2funny: (για δίκτυα όλο και κάπου θα βρεις)

και όμως υπάρχει.... φίλος... ;)

πόσο λυπάμαι πραγματικά που η Linux δεν μερίμνησε για εμάς τους Autocadες  :-

Επισκέπτης
και όμως υπάρχει.... φίλος... ;)

πόσο λυπάμαι πραγματικά που η Linux δεν μερίμνησε για εμάς τους Autocadες  :-
Η Linux δεν υπάρχει. Το Linux δεν είναι εταιρεία αλλά ελεύθερο λειτουργικό σύστημα. Η Autodesk είναι που ευθύνεται για το θέμα.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η Linux δεν υπάρχει. Το Linux δεν είναι εταιρεία αλλά ελεύθερο λειτουργικό σύστημα. Η Autodesk είναι που ευθύνεται για το θέμα.

Ναι δεν ειναι εταιρεια και ουτε εχει εξαρτησεις απο καποια συγκεκριμενη εταιρεια.
Το Debian ειναι ουσιαστικα ενας οργανισμος που αποτελειται απο εθελοντες προγραμματιστες. Στοχος του η αναπτυξη του ΕΛ/ΛΑΚ (ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ / ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ) Και η προωθηση των ιδανικων του FSF -> Free software Foundation που ειναι και αυτος μη κερδοσκοπικος οργανισμος.

ΑΛΛΑ ο ορος free αναφερεται στην ελευθερια χρήσης , μεταβολης και αναδιανομης που παρεχει η αδεια χρησης του λογισμικου και οχι το κοστος αποκτησης του πχ μπορεις να αγορασεις μεσω καποιας διανομης πχ Red Hat
με αλλα λογια δεν σε εμποδιζει καποιος να δημιουργησεις υπηρεσιες μεσα στο λειτουργικο και μετα να το πουλησεις.. πχ μια υπηρεσια εξυπηρετητη κτλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom