Γεια σας ,μόλις πήρα ένα λαπτοπ και εχει εγκατεστημένα τα Windows τα 7 τα 64bit.Επειδή εχει τα Οffice αλλά μονο για έξη μήνες θα ήθελα να ρωτησω εάν μπορω να εγκαταστησω τα Office xp (δεν ξερω εαν ειναι 64 ή 32 bit ή αν δεν υπαρχουν 64 xp),δηλαδη είναι συμβατα ή λετε οτι θα υπαρξει προβλημα.Σας ευχαριστω και περιμενω απαντησεις απο καποιους πολυ σχετικους που ξερουν την απαντηση και δεν την υποθετουν
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Wndows 7 και συμβατότητα με Οffice xp
- Μέλος που άνοιξε το νήμα averkios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 62
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Γεια σας ,μόλις πήρα ένα λαπτοπ και εχει εγκατεστημένα τα Windows τα 7........................
Δεν εκανα καν τον κοπο να διαβασω το υπολοιπο μηνυμα!
Η Διαδικασια που θα ακολουθησεις ειναι απλη!
1. Μεγαλοπρεπεστατο Format
2. Εγκατασταση LINUX Ubuntu
3. Αυτα!
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Γεια σας ,μόλις πήρα ένα λαπτοπ και εχει εγκατεστημένα τα Windows τα 7 τα 64bit.Επειδή εχει τα Οffice αλλά μονο για έξη μήνες θα ήθελα να ρωτησω εάν μπορω να εγκαταστησω τα Office xp (δεν ξερω εαν ειναι 64 ή 32 bit ή αν δεν υπαρχουν 64 xp),δηλαδη είναι συμβατα ή λετε οτι θα υπαρξει προβλημα.Σας ευχαριστω και περιμενω απαντησεις απο καποιους πολυ σχετικους που ξερουν την απαντηση και δεν την υποθετουν
Μάλλον δεν θα σου δουλέψει φιλε...
Πρέπει να αναβαθμιστεις λιγάκι
Αλλά το οffice 2003 δουλευει απ ότι λέει!
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Εάν δεν μπορούμε να βοηθήσουμε κάπιον μη κάνουμε τον έξυπνο. Η πολύ πολύ μεγάλη πλειοψηφία χρηστών χρησιμοποιούμε windows. Τελεία και παύλα.
Καλα να παθετε!
Περαστικα σας!
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ακομη κι αν δεν ειναι συμβατα με αρκετα προγράμματα τα 7,
ειναι σταθερα και δουλευουν αξιοπρεπώς ακομα και σε κάτι μηχανάκια 5-6 χρονων παλιά....
ειναι σταθερα και δουλευουν αξιοπρεπώς ακομα και σε κάτι μηχανάκια 5-6 χρονων παλιά....
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
μην το λες αυτό.Ακομη κι αν δεν ειναι συμβατα με αρκετα προγράμματα τα 7,
σε motherboard της foxconn και με επεξεργαστή pentium D δεν κάνουν ούτε εγκατάσταση.
Δοκίμασε να τα περάσεις σε compatibility mode. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
Bastounovlaxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
μην το λες αυτό.
σε motherboard της foxconn και με επεξεργαστή pentium D δεν κάνουν ούτε εγκατάσταση.
Επειδή ξέρω ότι είσαι του αντικειμένου δεν σε αμφισβητω
απλά απο 2 παλια μηχανηματα που τα εβαλα πειραματικά δουλεψαν, και γενικά αυτο ακούω....
Εντάξει με linux δεν συγκρινω, αλλά όπως εχει ειπωθει δεν ειναι για ολους το linux.....
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
σου το λέω αυτό, όχι επειδή το άκουσα, αλλά επειδή το μηχάνημα αυτό είναι δικό μου και προσπάθησα πάμπολλες φορές να βάλω τα 7 και δεν κάνουν ούτε εγκατάσταση... τοις πταίει; έλα ντε, η μητρική ή ο επεξεργαστής;Επειδή ξέρω ότι είσαι του αντικειμένου δεν σε αμφισβητω
απλά απο 2 παλια μηχανηματα που τα εβαλα πειραματικά δουλεψαν, και γενικά αυτο ακούω....
το μηχάνημα είναι 5ετίας >
όπως και να έχει, επειδή έχω στο λαπτοπ τα 7 έχω να πω ότι η M$ πρέπει να βελτιώσει κάπως την διαχείριση των αρχείων και του registry.
μετά από 3 μήνες που έχω το λειτουργικό είμαι αναγκασμένος για format επειδή "μπουκώνει" . Δεν περιγράφεται το τι έχω κάνει για να αποφύγω το fragmentation αλλά και πάλι...
πάντως πλησιάζουν σε σταθερότητα τα XP σιγά σιγά.
Επισκέπτης
Δεν υπάρχει φίλε μου λόγος να εγκαταστήσεις το Office XP που είναι παλιό.
Όπως σου είπαν και τα παιδιά παραπάνω μπορείς κάλλιστα να εγκαταστήσεις δωρεάν το Libreoffice ή το Openoffice. Κάνε μια δοκιμή και δεν θα απογοητευτείς. Διαβάζει ακόμα και τα format του Office 2010.
Όπως σου είπαν και τα παιδιά παραπάνω μπορείς κάλλιστα να εγκαταστήσεις δωρεάν το Libreoffice ή το Openoffice. Κάνε μια δοκιμή και δεν θα απογοητευτείς. Διαβάζει ακόμα και τα format του Office 2010.
maγκες.. πια λαπτοπ ειναι καλητερα.. στην ιδια τιμη.. τα aple h τα sony vaio?
Σαν να συγκρίνεις πορτοκάλια με μήλα... Φρούτα και τα 2, αλλά τελείως διαφορετικά...
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
FYI το libreOffice είναι fork του OpenOffice το οποίο αρνείται πλέον η Oracle να υποστηρίξει.Δεν υπάρχει φίλε μου λόγος να εγκαταστήσεις το Office XP που είναι παλιό.
αυτό γίνεται γιατί η Sun, που υποστήριζε το ΟΟο, εξαγοράσθηκε από την Oracle και κόπηκε σιγά σιγά η "χρηματοδότηση" (μαιντανού και προσωπικού) και η στήριξη (συντονισμός κοινότητας,site,forums, etc) του suite.
πλέον όταν λέμε OpenOffice εννοούμε libreOffice και το αντίστροφο, είναι ένα και το αυτό.
το suite είναι προιόν της εταιρίας
Pοιο εχει την βιταμινη c?Σαν να συγκρίνεις πορτοκάλια με μήλα... Φρούτα και τα 2, αλλά τελείως διαφορετικά...
Επισκέπτης
Δεν είναι ένα και το αυτό. Το Openoffice έρχεται υπό την αιγίδα της Oracle ενώ το Libreoffice είναι κοινοτικό project. Υποστηρίζουμε Libreoffice λοιπόν αλλά ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει όποιο θέλει.FYI το libreOffice είναι fork του OpenOffice το οποίο αρνείται πλέον η Oracle να υποστηρίξει.
αυτό γίνεται γιατί η Sun, που υποστήριζε το ΟΟο, εξαγοράσθηκε από την Oracle και κόπηκε σιγά σιγά η "χρηματοδότηση" (μαιντανού και προσωπικού) και η στήριξη (συντονισμός κοινότητας,site,forums, etc) του suite.
πλέον όταν λέμε OpenOffice εννοούμε libreOffice και το αντίστροφο, είναι ένα και το αυτό.
το suite είναι προιόν της εταιρίας
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
αυτά που κάνουν τη δουλειά που θέλεις στην καλύτερη τιμή.maγκες.. πια λαπτοπ ειναι καλητερα.. στην ιδια τιμη.. τα aple h τα sony vaio?
με το apple θα πάρεις μαζί και το Mac OS
ενώ με το Sony θα πάρεις windows.
ξεκίνα από το λειτουργικό καταρχήν που θες να δουλέψεις και μετά βάλε κάςτω τις απαιτήσεις σου σε πόρους και διεργασίες και διάλεξε επεξεργαστές,κάρτες γραφικών, σκληρούς,RAM και δες εν τέλει ποιο είναι πιο κοντά σε αυτό που χρειάζεσαι.
με λίγα λόγια να ξέρεις ότι η apple έχει γενικώς πιο τσιμπημένες τιμές απ' ότι η Sony στο ίδιο H/W.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 3K