Νέα

Wndows 7 και συμβατότητα με Οffice xp

• Μέλος που άνοιξε το νήμα averkios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Γεια σας ,μόλις πήρα ένα λαπτοπ και εχει εγκατεστημένα τα Windows τα 7 τα 64bit.Επειδή εχει τα  Οffice αλλά μονο για έξη μήνες θα ήθελα να ρωτησω εάν μπορω να εγκαταστησω τα Office xp (δεν ξερω εαν ειναι 64 ή 32 bit ή αν δεν υπαρχουν 64  xp),δηλαδη είναι συμβατα ή λετε οτι θα υπαρξει προβλημα.Σας ευχαριστω και περιμενω απαντησεις απο καποιους πολυ σχετικους που ξερουν την απαντηση και δεν την υποθετουν

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Γεια σας ,μόλις πήρα ένα λαπτοπ και εχει εγκατεστημένα τα Windows τα 7........................

Δεν εκανα καν τον κοπο να διαβασω το υπολοιπο μηνυμα!

Η Διαδικασια που θα ακολουθησεις ειναι απλη!

1. Μεγαλοπρεπεστατο Format
2. Εγκατασταση LINUX Ubuntu
3. Αυτα!

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Γεια σας ,μόλις πήρα ένα λαπτοπ και εχει εγκατεστημένα τα Windows τα 7 τα 64bit.Επειδή εχει τα  Οffice αλλά μονο για έξη μήνες θα ήθελα να ρωτησω εάν μπορω να εγκαταστησω τα Office xp (δεν ξερω εαν ειναι 64 ή 32 bit ή αν δεν υπαρχουν 64  xp),δηλαδη είναι συμβατα ή λετε οτι θα υπαρξει προβλημα.Σας ευχαριστω και περιμενω απαντησεις απο καποιους πολυ σχετικους που ξερουν την απαντηση και δεν την υποθετουν

Μάλλον δεν θα σου δουλέψει φιλε...
Πρέπει να αναβαθμιστεις λιγάκι

Αλλά το οffice 2003 δουλευει απ ότι λέει!

rdeliaris

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Κριτικές
29
Like
1.218
Πόντοι
3.910
Εάν δεν μπορούμε να βοηθήσουμε κάπιον μη κάνουμε τον έξυπνο. Η πολύ πολύ μεγάλη πλειοψηφία χρηστών χρησιμοποιούμε windows. Τελεία και παύλα.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εάν δεν μπορούμε να βοηθήσουμε κάπιον μη κάνουμε τον έξυπνο. Η πολύ πολύ μεγάλη πλειοψηφία χρηστών χρησιμοποιούμε windows. Τελεία και παύλα.

Καλα να παθετε!
Περαστικα σας!  :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε εμένα κ κάτι παιχνιδάκια δεν τρέχουνε... :headbang:

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ακομη κι αν δεν ειναι συμβατα με αρκετα προγράμματα τα 7,
ειναι σταθερα και δουλευουν αξιοπρεπώς ακομα και σε κάτι μηχανάκια 5-6 χρονων παλιά....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ακομη κι αν δεν ειναι συμβατα με αρκετα προγράμματα τα 7,
ειναι σταθερα και δουλευουν αξιοπρεπώς ακομα και σε κάτι μηχανάκια 5-6 χρονων παλιά....
μην το λες αυτό.
σε motherboard της foxconn και με επεξεργαστή pentium D δεν κάνουν ούτε εγκατάσταση.

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Γεια σας ,μόλις πήρα ένα λαπτοπ και εχει εγκατεστημένα τα Windows τα 7 τα 64bit.Επειδή εχει τα  Οffice αλλά μονο για έξη μήνες θα ήθελα να ρωτησω εάν μπορω να εγκαταστησω τα Office xp (δεν ξερω εαν ειναι 64 ή 32 bit ή αν δεν υπαρχουν 64  xp),δηλαδη είναι συμβατα ή λετε οτι θα υπαρξει προβλημα.Σας ευχαριστω και περιμενω απαντησεις απο καποιους πολυ σχετικους που ξερουν την απαντηση και δεν την υποθετουν

Δοκίμασε να τα περάσεις σε compatibility mode. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
μην το λες αυτό.
σε motherboard της foxconn και με επεξεργαστή pentium D δεν κάνουν ούτε εγκατάσταση.

Επειδή ξέρω ότι είσαι του αντικειμένου δεν σε αμφισβητω  :sunglasses:
απλά απο 2 παλια μηχανηματα που τα εβαλα πειραματικά δουλεψαν, και γενικά αυτο ακούω....

Εντάξει με linux δεν συγκρινω, αλλά όπως εχει ειπωθει δεν ειναι για ολους το linux.....

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Επειδή ξέρω ότι είσαι του αντικειμένου δεν σε αμφισβητω  :sunglasses:
απλά απο 2 παλια μηχανηματα που τα εβαλα πειραματικά δουλεψαν, και γενικά αυτο ακούω....
σου το λέω αυτό, όχι επειδή το άκουσα, αλλά επειδή το μηχάνημα αυτό είναι δικό μου και προσπάθησα πάμπολλες φορές να βάλω τα 7 και δεν κάνουν ούτε εγκατάσταση... τοις πταίει; έλα ντε, η μητρική ή ο επεξεργαστής;
το μηχάνημα είναι 5ετίας  >:(

όπως και να έχει, επειδή έχω στο λαπτοπ τα 7 έχω να πω ότι η M$ πρέπει να βελτιώσει κάπως την διαχείριση των αρχείων και του registry.
μετά από 3 μήνες που έχω το λειτουργικό είμαι αναγκασμένος για format επειδή "μπουκώνει" :headbang:. Δεν περιγράφεται το τι έχω κάνει για να αποφύγω το fragmentation αλλά και πάλι...
πάντως πλησιάζουν σε σταθερότητα τα XP σιγά σιγά.

Επισκέπτης
Δεν υπάρχει φίλε μου λόγος να εγκαταστήσεις το Office XP που είναι παλιό.
Όπως σου είπαν και τα παιδιά παραπάνω μπορείς κάλλιστα να εγκαταστήσεις δωρεάν το Libreoffice ή το Openoffice. Κάνε μια δοκιμή και δεν θα απογοητευτείς. Διαβάζει ακόμα και τα format του Office 2010.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
maγκες.. πια λαπτοπ ειναι καλητερα.. στην ιδια τιμη.. τα aple h τα sony vaio?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Δεν υπάρχει φίλε μου λόγος να εγκαταστήσεις το Office XP που είναι παλιό.
Όπως σου είπαν και τα παιδιά παραπάνω μπορείς κάλλιστα να εγκαταστήσεις δωρεάν το Libreoffice ή το Openoffice. Κάνε μια δοκιμή και δεν θα απογοητευτείς. Διαβάζει ακόμα και τα format του Office 2010.
FYI το libreOffice είναι fork του OpenOffice το οποίο αρνείται πλέον η Oracle να υποστηρίξει.
αυτό γίνεται γιατί η Sun, που υποστήριζε το ΟΟο, εξαγοράσθηκε από την Oracle και κόπηκε σιγά σιγά η "χρηματοδότηση" (μαιντανού και προσωπικού) και η στήριξη (συντονισμός κοινότητας,site,forums, etc) του suite.
πλέον όταν λέμε OpenOffice εννοούμε libreOffice και το αντίστροφο, είναι ένα και το αυτό.
το suite είναι προιόν της εταιρίας

Επισκέπτης
FYI το libreOffice είναι fork του OpenOffice το οποίο αρνείται πλέον η Oracle να υποστηρίξει.
αυτό γίνεται γιατί η Sun, που υποστήριζε το ΟΟο, εξαγοράσθηκε από την Oracle και κόπηκε σιγά σιγά η "χρηματοδότηση" (μαιντανού και προσωπικού) και η στήριξη (συντονισμός κοινότητας,site,forums, etc) του suite.
πλέον όταν λέμε OpenOffice εννοούμε libreOffice και το αντίστροφο, είναι ένα και το αυτό.
το suite είναι προιόν της εταιρίας
Δεν είναι ένα και το αυτό. Το Openoffice έρχεται υπό την αιγίδα της Oracle ενώ το Libreoffice είναι κοινοτικό project. Υποστηρίζουμε Libreoffice λοιπόν αλλά ο καθένας είναι ελεύθερος να επιλέξει όποιο θέλει.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
maγκες.. πια λαπτοπ ειναι καλητερα.. στην ιδια τιμη.. τα aple h τα sony vaio?
αυτά που κάνουν τη δουλειά που θέλεις στην καλύτερη τιμή.
με το apple θα πάρεις μαζί και το Mac OS
ενώ με το Sony θα πάρεις windows.
ξεκίνα από το λειτουργικό καταρχήν που θες να δουλέψεις και μετά βάλε κάςτω τις απαιτήσεις σου σε πόρους και διεργασίες και διάλεξε επεξεργαστές,κάρτες γραφικών, σκληρούς,RAM και δες εν τέλει ποιο είναι πιο κοντά σε αυτό που χρειάζεσαι.

με λίγα λόγια να ξέρεις ότι η apple έχει γενικώς πιο τσιμπημένες τιμές απ' ότι η Sony στο ίδιο H/W.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom