Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
πχ το luna ναι ηταν απάτη...
Με ποιον να τα βαλει ρε τρελε; που πηρε στο λαιμο του αλλα 7 ατομα και χασανε ολοι μαζι συνολικα ενα δεκαχιλιαροΟρίστε το φιλαράκι που με έβαλε εμενα ανοίχθηκε μετά.. Ξαναεχωσε λεφτά για να πάρει πιο πολλά κέρδη.. και έχασε.. αλλά είναι συνηδειτοποιημενος ότι απλά τζογαρε.. Δε τα βάζει με κανέναν..
Σας πλάκωσα όλους στα like....που εισπράττω;Αμπελαλε εγω θελω να μπω , μου φαινονται μια χαρα μπιζνες αυτες .. πες μου που ορμαμε τωρα , σε ποια εταιρεια ?
Καταλαβαίνεις τύπε ότι είσαι υπεύθυνος για όσους το είδαν και μπήκαν στο νήμα που είχες ανοίξει τις προάλλες...Ξεραν που μπαίναν όλοι τυπε..
Δεν είναι παιδάκια ούτε αφελής κάνεις..
Εδω τώρα όλοι ψάχνονται να μπούνε αλλού.. Ε ποιος φταίει? Δε κατάλαβαν το ρίσκο?
Πολλοί βγαλαν κάποιοι σίγουρα χάσαν κάποιοι πάνω κάτω λίγο +- στα ίδια... Τζόγος απλά.. Οι περισσότεροι το γνωρίζαν, άλλωστε το λέγαν και στο group chat 13χιλ μέλη ότι είναι ρίσκο.. Όλοι που μπήκαν συμφωνούσαν με αυτό, επισης όλοι στο YouTube που κάναν βίντεο το λέγαν ότι εχει ρίσκο κ θα κλείσει κάποτε δεν είναι για πάντα..
Εγώ όταν το πρώτοανεφερα εδω επίσης είπα περί τίνος πρόκειται κ οποίος θέλει ρισκάρει..
Τον ΟΠΑΠ τον ανέφερα γιατί κι αυτός απευθύνεται σε άτομα που τζογάρου.. Λες κ ο ΟΠΑΠ δεν έχει καταστρέψει κόσμο
Πίστευε κάνεις το αντίθετο? Δεν είδα κάποιον να λεει κατι διαφορετικό από ότι λέω..
Εδω ήδη οι ίδιοι φτιάξαν άλλη scam πλατφόρμα οι ίδιοι της windmedia λέγεται Aure και ήδη έχουν μπει 5.000 άτομα που ήταν windmedia.. Δηλ οκ ποιος φταίει τώρα? Δεν ξέρουν όλοι αυτοί ακόμα περί τίνος πρόκειται?
Είπαμε είναι τζογος το λεγαμε απ την αρχη..
Στο crypto tera luna που έχασε κόσμος κ κοσμακις δεν βγήκε κάνεις να πει ότι ήταν scam κ μιλάμε εκεί χάθηκαν δις.. Όπως είπα κ τα crypto τζόγος ειναι.. Η αποψη μου είναι αυτή.. Δε μίλησε κανείς για μπιζνες, όλοι εξ αρχής μιλούσαμε για ρίσκο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχχα όχι 2 δις ούτε καν βέβαια τα παραλένε προφανώς
Το μάθημα από την απάτη του λουνα είναι παντα να περνεις το κέρδος. Ο άλλος έχασε λέει 2 εκατομμύρια. Ρε φίλε τίποτα δε κρατάει για παντα. Εγώ και 500 χιλ να εβγαζα, τέλος θα τα επερνα. Δεν υπάρχει hold for ever ειδικά στα κρυπτο.Πιο πολλά εχω χασει από κάτι βίντεο Παζόπουλου και Ανδρέου για κάτι υπέρτατες τεχνολογίες Blockchain που πάσαρανε όπως κ το Luna Ενω από windmedia δεν έχασα κάτι πηρα τα λεφτά μου πίσω κ κάτι ψηλά κέρδος..
Απατη το 8ο σε κεφαλοποιηση crypto νόμισμα..
Έχεις εμπιστοσύνη σε τράπεζες και θυρίδες;Δεν λυπάμαι τύπους που πιστεύουν οτι θα τα κονομήσουν κάνοντας like!!!
Δεν λυπάμαι τύπους που εχουν μεσα στο σπιτι 200, 300, 500 χιλιάρικα και τους τα κλέβουν ενω υπάρχουν τράπεζες και θυρίδες. Στην τελικη θαψτα στον κηπο!
Δεν λυπάμαι τυπους που τους στέλνει ενας άγνωστος ενα link για να το πατήσουν για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή και αυτη το πατάνε με αποτέλεσμα να τους σηκώνουν οτι εχουν και δεν εχουν απο τον λογαριασμο.
αμα εχεις χοντρα λεφτα τα βγαζεις εξω, δεν μπορω να φανταστω πιο αγχωτικο σεναριο απο το να εχω πολλα χρηματα σε ελληνικη τραπεζα.Έχεις εμπιστοσύνη σε τράπεζες και θυρίδες;
2022 έχουμε φίλε.
Καταλαβαίνεις τύπε ότι είσαι υπεύθυνος για όσους το είδαν και μπήκαν στο νήμα που είχες ανοίξει τις προάλλες...
Καλά καλά τραβά μια παχια μεσημεριανή να ηρεμισεις λίγοΚλασσικος γυφτος αγραμματος ακομα συνεχιζει να κανει double down το παραμυθι του, μπας και μπορεσει να επιβιωσει καπως στη ζωη μετα απο το scam που το καταλαβαινει και το 7χρονο παιδακι.
Και η παρηγορια του ειναι οτι υπαρχει το λουνα, ο οπαπ και τα αλογα.
"Γιατι κανεις δε βγηκε να πει οτι ειναι σκαμ τα κρυπτο..."
Μιλαμε για αιωνιο θυμα φαντασιοπληκτο cuckold-ακια οχι αστεια.
Δαιμονιος εισαι, κοβει ο μυαλος σου, ΚΟΒΕΙ.θα κανω προταση στον φιλο-φιδι να ανοιξουμε μια πυραμιδα..θα κανει ο κοσμος λαικ σε μουνακια θα πρωτοτυπησουμε εμεις
Με τι με κουμπιά;Τους έχω αποζημίωσει όλους τυπε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με τι με κουμπιά;
Είναι κλειδωμένα τα στοιχεία σου για λόγους ασφάλειας.Σας πλάκωσα όλους στα like....που εισπράττω;
Υπάρχει και ακόμα πληρώνει... από όλες αυτές άλλοι έβγαλαν λεφτά και άλλοι έκλαψαν λεφτά... θέμα timing ήταν.Γνωστός έπαιζε με αυτήν που επισυνάπτω.
Την ξέρει κανείς;
Λογικά ίδια φάση με τη Wind Media είναι και αναρωτιέμαι αν υπάρχει ακόμα.
Είχε χώσει κάτι χιλιάρικα.
Ξέρεις όνομα φίλε αυτής της εταιρείας;Υπάρχει και ακόμα πληρώνει... από όλες αυτές άλλοι έβγαλαν λεφτά και άλλοι έκλαψαν λεφτά... θέμα timing ήταν.